Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ovzduší na Harford Road se vznáší chtíč a nabručené, upjaté Sylvii Sticklesové se to vůbec nezamlouvá. Přestože Sylviin pohledný manžel Vaughn by ochotně plnil manželské povinnosti, Sylvia prostě nemá zájem - musí vychovávat svou značně exhibicionistickou dceru Caprice. Go-Go tanečnice Caprice a její nepřirozeně zvětšené poprsí jsou právě teď v domácím vězení, které jí bylo nařízeno po několika nudistických výstupech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Starý známý prasák John Waters natočil další oplzlou kravinu. Je to ovšem kravina místy velice zábavná a tak blbá, že se prostě musíte smát. Johnny Knoxville to hovado zahrát umí a Selma Blair je rozkošná (teda kdyby na hrudi neměla ty gigantické cecky). Těžko říct, jestli si film dělá prdel ze sexoholiků, nebo se spíše snaží propagovat sexoholismus. Je to prostě tak ujetá fraška, že se něco podobného jen těžko hledá. ()

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Číča, servaná, mokrá. Na vrata mi má číča škrábala, škrábala tak dlouho, až se servala. Au, číča, má číča, proč to jenom dělala? Má číča chtěla, abych jí pomohla, chudáček mi venku celá provlhla. ♫♪♪♥♫♪ Jednoho dne objevíme zcela nový sexuální akt, který zatím nikdo nezkusil. Doufám, že v onen den tělesné extáze, budete při tom! ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér se narodil 1946, to znamená, že v roce 2004 kdy tohle točil, musel mít 58 let. Nechápu, jak tohle mohl stvořit 58letý člověk, nechápu, jak se mu podařilo přemluvit herce, aby v tom hráli a vůbec všechny techniky a kameramany, aby se na tom podíleli a už vůbec nechápu, co vedlo české herce k tomu, aby to předabovali. ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Tento film mě moc nezaujal, většina prezentovaných věcí mi přišla spíše hnusná a odporná (tím antipatickým, odpuzujícím účinkem, ne hnusnost vraždění zombíků v horrorech), totálně mě nezaujala. Na film jsem se podíval hlavně kvůli Johnnymu Knoxville, ale i ten mě zklamal. Celkem se mi líbili jeho žertíky z různých štací (nejen pořadů a seriálů, ale i jedné hry - Tony Hawks Pro Skater - Underground 2), ale nenaplnil mé očekávání. Ještě, že jsem ztratil jen 77 minut života, při kterých jsem tomu stejně nevěnoval moc pozornosti. 15%. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Preč sú časy "hardcoru" Pink Flamingos, napriek tomu Watersov nezameniteľný zmysel pre úchylnosti všetkého druhu ostal zachovaný, hoci v soft prevedení:) Dirty Shame je v celku podarená mozaika perverzitiek, poväčšine vtipných a podarených, no bohužiaľ film obsahuje aj veľa výplne. Za Hasselholffa dávam pol boda navyše:))) 3,5*/5 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

  • Kniha "Suicide In The Entertainment Industry", kterou čte David Hasselhoff téměř na konci filmu, je skutečná kniha věnovaná režisérovi Johnu Watersovi jako dárek. (glitter)

Reklama

Reklama