Reklama

Reklama

Morbidně zábavný film na motivy světoznámé deskové hry Clue. Po obdržení pozvánek dorazí šest hostů do luxusního sídla na kopci. Každý z nich dostane smrtící zbraň, což má za následek šest vražd. Nyní je na komorníku Wadsworthovi, aby vyřešil záhadu kolem toho, který z hostů má zločiny na svědomí. Je to plukovník Mustard, který se nachází v pracovně s pistolí v ruce? Nebo slečna Scarlet v kulečníkové místnosti s oprátkou? Či snad samotný Wadsworth? Poznejte všechny nechvalně známé podezřelé a prokoukněte jejich špinavou hru. Jejich podlé činy si zamilujete, až se na vás začne valit hromada mrtvých těl i legrace. (Cinemax)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Když byl film uveden do kin, každé kino dostalo jedno ze tří možných zakončení. (Trajektt)
  • Scénář k filmu byl inspirován deskovou stolní hrou „Cluedo“, v níž se hráči rozdělení na vrahy a vyšetřovatele snaží zamést stopy, případně vyřešit vraždu. (playboxguest)
  • Kellye Nakahara v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Související novinky

Herní Clue se dočká remaku

Herní Clue se dočká remaku

30.09.2019

Deskovou hru Clue snad netřeba představovat. Tahle kultovní detektivka se už v minulosti jedné filmové adaptace dočkala, a to v roce 1985 od režiséra Jonathana Lynna (Můj soused zabiják). Teď se… (více)

Reklama

Reklama