Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Recenze (178)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza, nuda, trpnost, nuda... příšerný Ashton Kutcher... nuda!!! Radím vám dobře, téhle rádobykomedii se vyhněte obloukem. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Ashton Kutcher je důkazem toho, že i člověk s mentální subnormou se může stát idolem spousty dívčích srdéček, a byť tato srdéčka existují pouze ve standartní výbavě s hlavou dutou jako štoudev, nikterak mu to nebrání, aby si tuto popularitu bezuzdně užíval a oblažoval nás dalšími svými výkony a rolemi, jejichž objektivní hodnota je hluboko pod kvalitami rolí toaletního papíru. Takhle prostě nejde točit zábavné filmy...takhle nejde točit žádné filmy. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Patrně nejhorší romantická komedie, kterou jsem v posledních letech viděl. Špatné herecké výkony, ospalá režie, přeplácaný děj (hledat souvislosti je naprosto zbytečné) a to vše v doprovodu těch nejubožejších vtipů. Ještě, že to Carmen Electře tak sluší, když je mokrá (a má zatraceně krátké šortky). Bez ní by to bylo na odpad... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V první části to mělo jještě nějaký světlý chvilky humory, ale posupem času dal humor sbohem a šáteček a celý to šlo do kopru. Ashton rozhodně nepřevedl žádné super uměni, ale to se nedá říct o nikom, možná škoda malýho a ještě blbě využitýho prostoriu pro Michaela Madsena, ale tak třeba jindy. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno filmové celovečerní zábavy. Film, kde se ukazuje holý zadek s nějakou záhadnou ,,folikulitýdou" a močí se tu po domě i po lidech... V jiném kontextu by to možná mohlo být hypoteticky i vtipné, v Šíleném rande jde o vrchol trapnosti... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ehm, romantická komedie? Romantické to je asi jako pohled na odhaleného Zdeňka Trošku a vtipné jako, když si k tomu výjevu ještě trošku uprdnete. Ha ha ha. Omlouvám se, ale k trapnému filmu od trapných tvůrců trapný komentář prostě patří. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. If I Had $1000000 2. How Long Has It Been 3. Not What I Wanted 4. Moustache Ride 5. Overhauled Cadillac Blues 6. Kick Out the Keg 7. Trying So Hard 8. You Make Me Feel Like Dancing 9. Better Man 10. Burn The Boats 11. Go Home ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Český název je mimo, žádná teenagerská komedie to není. Spíš něco jako kreslená groteska s živými herci - Hlavní hrdina se díky nedorozumění zaváže k hlídání domu, na němž až fetišisticky lpí jeho despotický šéf. Dům se plní nežádoucími hosty a destruuje všemi myslitelnými způsoby a všechny pokusy to zarazit se podobají zoufalé snaze vrátit vymačkanou zubní pastu zpátky do tuby. No, scénář je psaný stejně schematicky jako kterýkoli jiný odvar Fotra-lotra a Ashton Kutcher jistě nebyl ani tak režisérovou volbou jako spíš součástí zadání. Ale dobrá zpráva je, že David Zucker stále umí načasovat gag. :o) Timing a pointování prostě zvládá a i ty nejotřepanější nebo i nevkusnější gagy dokáže solidně prodat. Takže Šílený rande sice není zdaleka tak dobré jako Fotr je lotr, ale je o pořádný kus vtipnější než třeba Baba na zabití. 60% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Dokonalá magořina na piteční noc, >nadadaná< gagy tak pitomými a ujetými - leč promyšlenými a vypointovanými (a žádné to laciné pitvoření, které leccos nakonec zpotvoří! :o), že nelze se skvěle nebavit...! . . . V rámci >šupžánru< crazy komedií tedy jednoznačně za pět, jako film jen za tři, průměr pak za čtyři hvězdy bez uzardění... Jen nechápu, kde byla (dle žánrového uzaložení zde) nějaká romantika...(?) . . . Tak leda snad nějaký ty folikulitiky... ;o))) - - - P.S. Ovšem pozor na šílený český dablink. Žeby zase jeden z důvodů nízkých hodnocení některými uživateli (krom ovšem jasných pózérů, že...) zde? - - - - - (Poprvé viděno 2.5.2008 na ČT1, komentář zde jako mnohý - 3.5.2008) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Od doby, čo som videl tento film, nedám dopustiť na Ashtona Kutchera a Terenca Stampa. Ashton je svojou nehereckosťou úplne dokonalý pre tento kus (svoje umenie však určite viac prejavil v Butterfly Effect). A čo sa týka Terenca - ten jeho kamenný výraz ma rozbie stále, keď ho v nejakom filme uvidím. Bez výnimky. Tento počin sa podaril excelentne, je plný nových gagov, a svojou absurditou dáva na javo, že sa jedná o zábavu, ktorá funguje len pri vypnutej mozgovej činnosti ;) Ps: Ďalší dôkazový film o tom, že úroveň filmu a tiež zážitok z neho naplno ovplyvňuje dabing. U mňa to bola maďarská verzia, ktorá bola neskutočne dobre napísaná a obsadená. Tento fakt veľmi pravdepodobne vysvetluje tak rozdielne hodnotenie oproti uživateľom, s ktorými sa väčšinou naplno zhodujem. Takže obrázok s blondýou, čo drží King Konga v ruke, tu platí určite ;) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Jediným kladom asi je, že film mi ubehol čakaním na hokejový zápas MS pomerne rýchlo, takže teraz len rozmýšľam za čo dávam vôbec tie dve hviezdičky. Jedna určite za Madsena a druhá za sovu a jeden - dva podarené hlody. 40%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ach jo.. zápletka se rovná nule.. humor se šel provětrat.. logiky by se nedořezal. Po ničem jiném nepátrejte. Naprosto ňoumovitý dacan (Ashton Kutcher v tomto případě nemá ani šarm, natož špetku charisma) svolí hlídat dům pedantského otce dívky (sama sebou odepsaná Tara Reid, když nic jiného, tak alespoň dobře vypadá), kterou už nějakou dobu tajně miluje. Komicky vděčné situace ale narážejí na neschopnost tvůrců, kteří jen přidávají stále divnější individua, která bezradnému příběhu nepomáhají; i když pravda, spád to má. Největší průser ale stojí někde jinde – jak mohl David Zucker, člověk, co spoluvytvářel Připoutejte se, prosím! nebo Bláznivé střely, klesnout do sfér, kde se močí o sto šest a mozkomíšní krvavý flek sousedovic dcery nekontrolovatelně kape? I když na mírné pousmání to občas zpovzdálí kandiduje!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je jistě velmi pozoruhodný kousek. I při sebevětším úsilí jsem neuvěřil, že by se tohle mohlo někomu stát v běžném životě. Scénář mi přišel naprosto nesmyslný, protože takový sled katastrof nepotká snad ani toho největšího smolaře. Sice jsem se u filmu docela bavil, místy jsem se i docela smál, ale zároveň jsem občas i zavrtěl hlavou nad nesmyslností scénáře. K hereckým výkonům se vyjádřím jen ve zkratce. Ashton Kutcher nezklamal, ale taky nikterak nezaujal. Tara Reid byla docela pěkná na pohled a já měl alespoň na nějakou dobu hlavu zaměstnanou jejími proporcemi. A jinak děs. Ale přesto, jak už jsem napsal, jsem se místy i smál, a proto dvě hvězdičky. Ale nemohl jsem se nevyhnout určitému srovnání s filmy děvčat Olsenových. Kvalitativně i scénářem to bylo skoro totéž... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zuckerův humor já prostě můžu. Žeru ty jeho vtípky, pro mě je to prostě borec. Víte lidi, hodnoťte si to, jak chcete, mě je to fuk. Všichni kdo jste dali 2 a méně jste suchaři. Nemůžu si pomoct. Já se královsky bavil, takže to taky podle toho náležitě a patřičně odměním. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je smutné,že se do této "komedie" pustil zrovna David Zucker,ale výsledek je ještě horší. No ale na průser máte zaděláno vždycky,když si do hlavní role obsadíte Ashtona Kutchera že( Osudový dotek byla výjimka) ()

Reklama

Reklama