Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři přátelé a čtyři životní pojistky. Kdo zemře první, vydělá ostatním milion dolarů. Který z nich to bude? Čtyři nejlepší kamarádi a zároveň čtyři zloději-amatéři se rozhodnou pro velké sousto. Krádež velmi vzácné a cenné sošky je dostane do maléru, který smaže jen jeden milion dolarů. Jelikož takovou hotovost ani jeden z nich nemá, vymyslí plán, který by je měl zachránit. Přinejmenším alespoň zbývající tři, kteří by zůstali naživu. Plán je prostý: čtyři přátelé rovná se čtyři životní pojistky. Kdo zemře první, vydělá ostatním potřebné peníze. Který z nich to bude? (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně - v jednoduchosti je krása. A tohle bylo tak kurevsky složitý, tak šíleně překombinovaný, že jsem se jakoby vůbec nechytal. A obávám se, že i kdybych to nakrásně chtěl pochopit - karty, trezory, klíče...dostanu ve výsledku jen mind fuck, nad kterým budu nevěřícně kroutit hlavou. Prostě pátej klíč tam, kde měly být jen čtyři. :( ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Čtyři přátelé a čtyři životní pojistky. Kdo zemře první, vydělá ostatním milion dolarů................... Režie - Paul Rachman. Scénář - Shawn David Thompson a William Quist. Hudba - Scott Hackwith a Brian Tyler. Kamera - Claudio Rocha. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama