Reklama

Reklama

Jak to bylo, šéfe?

(pořad)
Publicistický
Česko, 2022, 26 min

Obsahy(1)

Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v nové kuchařské show, která odhaluje nejen zákulisí pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa. (TV Prima)

Recenze (16)

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi den, před psaním tohoto komentáře jsem poslouchal „Šéfa“, jak v jenom z internetových podcastů vypráví o své hrdosti a hranici, jak moc velkého kašpara je ochoten ze sebe nechat udělat. Tak jo Krokouši, určitě na tom něco bude. Takže tady máme Zdeňka Pohlreicha a jeho třistapadesátýšestý  pořad. A rovnou bych dodal, dvěstěosmý pořad, bez kterého by televize nebyly vůbec o nic chudší. Zdenál vymetá rozhovory, jako česká hokejová reprezentace striptýzové kluby a všude to stejné. Skončil jsem, protože tohle a tohle, a nebavilo mne to, protože tohle a tohle, a už bych to nedělal, protože tohle a tohle…..a sotva malá rafička oběhne jednou ciferník, jeho prostovlasá hlavička na nás vykukuje z dalšího televizního formátu, který se prakticky ničím neliší od toho, v kterém už nevyděl perspektivu. Vkládáme do hrníčku (ne toho druhého) Xkrát vyluhovaný sáček čaje....vždyť ta kamera nás přece tolik rajcuje. ()

Amberjack 

všechny recenze uživatele

Trochu nešťastná kombinace dvou potenciálně slibných pořadů - jednak ohlédnutí za veleúspěšným Ano,šéfe! a zároveň pohled do kuchyní, kde stojí kuchaři, kteří ví, co dělají. Stálo by za to tyhle dva formáty oddělit. Udělat jeden pořad s lidmi, kteří se objevili v Ano, šéfe! (pokud by tedy kývli na návrat před televizní kamery, což je u spousty nešťastníků asi vyloučené) a druhý pořad jako výlet po restauracích a hospodách, kde se vaří dobře. Takhle je jen vcelku obyčejná sbírka receptů prokládáná recyklovanými záběry z minulosti. Takže trochu zklamání. Troufnu si tvrdit, že fanoušci možná nejdřív podle názvu čekali právě přehlídku figurek a svérázných charakterů z Ano, šéfe!. Cesty, na které je osud zavedl po natáčení by totiž mohly být zajímavé. ()

Reklama

Stocki 

všechny recenze uživatele

Mohli by jste nám vyprávět nějakou veselou příhodu z natáčení? Mno tak Zdéňa se nám poosmnácté vrátil na obrazovky a "návrat" to není ani velkolepý ani očekávaný či zábavný, vlastně je úplně zbytečný. Sem tam se jako zavzpomíná na natáčení a do toho se vloží pár hlášek Zdendy z prvních dvou sérii Ano, šéfe! Pokud čekáte nějaké zajímavosti nebo návraty do hospod a restaurací, tak to zde bohužel nenajdete, zcela určitě ne po prvním díle. ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Ceckatá pleška zaslouží obdiv za to, jak si vždy dokáže odůvodnit návrat k pořadu, se kterým už dvakrát seknul kvůli “motivace”. Prima by se měla konečně posunout a inspirovat se u NGC. Třeba vyslat Cecka do světa, jako to američtí kolegové udělali s Gordonem Ramseyem. By mohl někde v džungli dělat domordcům consommé z volské oháňky. Edit….takže panáček se vrátil s další řadou, která má nádech PP . ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se prostě nepovedlo, Zdendo.. Už i názvem evokujete a proklamujete něco zcela jiného než se nakonec servíruje.. Těžkej hybrid a recyklát ničí myšlenku, kterou by bylo hezké a vhodné vytěžit, totiž protipól k Ano, šéfe, v podobě návštěv podniků, které dnes naopak dělají české gastronomii dobré jméno.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama