Reklama

Reklama

Jak to bylo, šéfe?

(pořad)
Publicistický
Česko, 2022, 26 min

Obsahy(1)

Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v nové kuchařské show, která odhaluje nejen zákulisí pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa. (TV Prima)

Recenze (16)

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Ceckatá pleška zaslouží obdiv za to, jak si vždy dokáže odůvodnit návrat k pořadu, se kterým už dvakrát seknul kvůli “motivace”. Prima by se měla konečně posunout a inspirovat se u NGC. Třeba vyslat Cecka do světa, jako to američtí kolegové udělali s Gordonem Ramseyem. By mohl někde v džungli dělat domordcům consommé z volské oháňky. Edit….takže panáček se vrátil s další řadou, která má nádech PP . ()

Pjotr8 

všechny recenze uživatele

Pořad "Ano, šéfe!" jsem měl rád. Dodnes si někdy pouštím pár dílů, kde Zdenda hláškoval, jak bůh a člověk se i od srdce zasmál. "Jak to bylo, šéfe?" je bohužel trochu zavádějící název. Člověk by do toho očekával nějaký návrat do restaurací z jednotlivých sérií, setkání s účástníky a nějaké ty perličky z natáčení. Bohužel zde dostanete jen klasický pořád o vaření, který je prokládaný random záběry z již zmíněného Ano, šéfe... Hvězdu dávám alespoň za to jídlo, které vypadalo dobře. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi den, před psaním tohoto komentáře jsem poslouchal „Šéfa“, jak v jenom z internetových podcastů vypráví o své hrdosti a hranici, jak moc velkého kašpara je ochoten ze sebe nechat udělat. Tak jo Krokouši, určitě na tom něco bude. Takže tady máme Zdeňka Pohlreicha a jeho třistapadesátýšestý  pořad. A rovnou bych dodal, dvěstěosmý pořad, bez kterého by televize nebyly vůbec o nic chudší. Zdenál vymetá rozhovory, jako česká hokejová reprezentace striptýzové kluby a všude to stejné. Skončil jsem, protože tohle a tohle, a nebavilo mne to, protože tohle a tohle, a už bych to nedělal, protože tohle a tohle…..a sotva malá rafička oběhne jednou ciferník, jeho prostovlasá hlavička na nás vykukuje z dalšího televizního formátu, který se prakticky ničím neliší od toho, v kterém už nevyděl perspektivu. Vkládáme do hrníčku (ne toho druhého) Xkrát vyluhovaný sáček čaje....vždyť ta kamera nás přece tolik rajcuje. ()

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Kdyby zůstalo jen u toho, že nás profesionálové nechají nahlédnout do svých kuchyní, pořadu bych tleskal — a možná i vestoje. Bohužel se ale musíme polovinu času babrat v naskriptovaných scénkách na téma „jak to bylo, šéfe?“, když jsi přišel do hospody, kde měli hoši v kuchyni ojeté pneumatiky. Nelogická a nesmyslná koncepce, která vůbec nedrží pohromadě, je dalším z dvou set padesáti osmi pořadů založených na populárním jméně podnikatele v gastronomickém oboru. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se prostě nepovedlo, Zdendo.. Už i názvem evokujete a proklamujete něco zcela jiného než se nakonec servíruje.. Těžkej hybrid a recyklát ničí myšlenku, kterou by bylo hezké a vhodné vytěžit, totiž protipól k Ano, šéfe, v podobě návštěv podniků, které dnes naopak dělají české gastronomii dobré jméno.. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama