Reklama

Reklama

Melodie kouzel

(seriál)
  • Jižní Korea The Sound of Magic (více)
Drama / Fantasy / Hudební
Jižní Korea, 2022, 6 h 54 min (Minutáž: 62–78 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kouzelník z opuštěného zábavního parku umí zahnat všechny trable a vyčarovat novou naději. A to by se téhle holce, se kterou se život vůbec nemazlí, dost hodilo. (Netflix)

Recenze (10)

Petr.Tesar 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jedním slovem kouzelné. Ta korejština je tak nádherný jazyk, takové pohlazení po duši a hlavně při zpěvu. Barevné, veselé a celé to bylo prostě takové magické. Já tu Koreu prostě miluju a spojení s Netflixem byl zásah do černého. Jen tak dál. PS: Věříš v kouzla ? ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Věříte v kouzla? Ano, ano a ještě jednou ano. Zase mě kouzelníci Korejci dostali. Vždycky, když mám pocit, že už jejich triky znám, vytáhnou z rukávu něco, co absolutně nečekám. Takhle zpracované problémy střední školy, které jsou říznuté magií, která sama o sobě nic nevyřeší, ale přesto pomůže, jsem asi ještě neviděla. I přes tu drsnou realitu je tohle dílko pohlazením po duši a upomínkou toho, že na hladkém asfaltu květiny vážně nerostou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám rád korejskou tvorbu se všemi jejími klady i zápory, ale v tomhle případě sme se úplně nepotkali. Sound of magic se nedá upřít jistý druh kouzla, nicméně když si odmyslím tu trochu magie a pár písniček, tak sem nedostal nic co bych od Korejců nedostal jindy, jinde a lépe. V jádru je to totiž taková ta klasika o problémech na střední škole, hledání sebe sama v rámci společnosti jejíž "standardy" tak úplně nesplňuji atd a jakkoliv jde o vážná témata, tady se narozdíl od jiných nejde extra do hloubky (nebo mi to tak aspoň přišlo) a i když sem se vyloženě nenudil, nemůžu říct, že by mě tahle série dokázala vtáhnout...60% ()

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál, který má své kouzlo, přijatelnou délku a tajuplného, avšak magicky sympatického kouzelníka. Jako muzikál to neberu, písní tu tolik není, avšak hudebně mě více zaujala mimopísňová hudba v tomto seriálu. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

A já si celou dobu říkala, odkud pana kouzelníka znám! No jasně, že je to Chang-wook Ji :D možná proto to bylo také pohlazení na duši během sledování jeho představení... zpěvu tam naštěstí moc nebylo, bylo to příjemné shlédnutí, spíš na odpočinek, nehledejte nic moc složitého.. dočkáte se i trochu toho krimi, očekávatelnou "drsnou" realitu a fantazie na plný proud, ale to tomu dodalo další neodolatelné kouzlo. ()

albionlady 

všechny recenze uživatele

Celý čas som premýšľala nad tým, o čom ten seriál vlastne je. Hľadala som jeho zmysel, až som v posledných epizódach napokon pochopila, že je o hľadaní samého seba. O hľadaní zmyslu. Nás, našich snov, spoločnosti. O škatuľkách, do ktorých nás chcú natlačiť, aj keď do nich nezapadáme. Veľmi pekné. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Nádherný coming-of-age muzikál, který poukazuje na problémy mladistvých, co zrovna dokončují školu a pomalu přechází do světa dospělých, přičemž jsou nuceni vzdát se svých snů, aby se postarali o vlastní rodinu. Graficky může připomínat známé muzikály jako La La Land či Největšího showmana. I přes to je kinematografie tohoto projektu oslňující a hlavní herci, zejména Changwook, podali ukázkové herecké výkony. Seriál nádherně kombinuje prvky reálných problémů každého z nás s prvky fantasie a trochou krimi. Celkově bych seriál ohodnotila 10/10 a věřím, že si najde své fanoušky i mimo milovníky korejských dramat. ()

Reklama

Reklama