Reklama

Reklama

Komedie o zakleté dívce proměněné do podoby dřevěné panny, jejím vysvobození, lásce a problémech moderní civilizace. ...Není figurína jako figurína. Tato není natvrdlá! Jason je mladý nezkušený muž, který právě začal pracovat v obchodním domě. Je přidělen do oddělení reklamního aranžérství. Při přípravě figurín na historickou výstavu je Jason okouzlen magickou krásou jedné z figurín a jejího diamantového náhrdelníku. Když jsou sami, Jason jí náhrdelník sundá, čímž způsobí obživnutí figuríny - nyní dívky Jessie, která byla zakleta do této podoby před noha sty lety. S Jasonovou pomocí si Jessie postupně zvyká na moderní způsob života. Ne každý je však potěšen, že před tisíci lety zakleté Jessie je vrácen život. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Sinclair 

všechny recenze uživatele

Moderní pohádková komedie z počátku 90. let, velice povedená. Bohužel si zde zahrála plejáda neznámých herců, kteří na film svými jmény diváky nepřitáhli, ale snad jen dvě jména, která se objevují sem tam i v současnosti na filmových plátnech. Mladičká Kristy Swanson a nestárnoucí Stuart Pankin. Tento film, je velmi těžko sehnatelný, ale pokud na něj narazíte, určitě si jej pusťte, je to pěkná pohádková komedie, která nerozhazuje okolo sebe spousty fekálních vtipů jak již je to poslední dobou zvykem, ale bláznivým humorem a situacemi. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, nebo možná spíš moderní pohádka, která je sice trochu přihlouplá, ale zase zábavná. Nějak jsem neměl čas se nudit, což je dobře. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Neviem aký je vzťah medzi týmto a rovnomenným filmom z roku 87 a je to vlastne jedno. Téma rovnaká, humor rovnaký - zábavné, ale priemerné. Mne sa trochu viac páčila táto verzia, pretože mám radšej pohľad na mladú a krásnu Kristy Swanson, ako na mladú a krásnu Kim Cattrall, to je ale len vec vkusu. Na oddych postačujúce. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama