Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lainie, kterou opustil manžel, se ve snaze zvládnout náročnou práci i své dvě dcerušky stala závislou na lécích. Byla nucena strávit dlouhou dobu v odvykacím centru a nyní se snaží znovu si poskládat život a získat důvěru svých holčiček. Jednoho večera však cestou z práce havaruje a s úlevou přijme pomoc slavného baseballového hráče Harryho Brewera. Muž se ji však později pokusí znásilnit a Lainie ho v sebeobraně zraní nožem. Nedlouho poté je Harry mrtev. Policie je jí v patách a Lainie se obává, že v případě oblíbeného Harryho historce o znásilnění nikdo neuvěří. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Paní Brewerová !! Paní Brewerová ??" - "Žádná paní Brewerová není !! Kdybys měla aspoň trochu šajn o baseballu, věděla bys, že ta mrcha dávno utekla !! Schramstla barák a polovinu majetku.." Opravdu mě nikdy nenapadlo, že se sportovní fanoušek nebo podprůměrný reportér, to je celkem buřt, musí zároveň zajímat i o bulvární dění kolem sportovních celebrit, nicméně patlal Morrie Ruvinsky se mě tu pokouší přesvědčit o opaku !! Očekávat od naprosto nesympatické a asexuální plošiny Alexandry Paul nějaké převratné herectví by bylo zřejmě stejně pošetilé jako při sledování kanadského filmu naprosto neznámého režiséra Morrieho Ruvinskyho doufat v jiné ambice než pokazit kterýkoliv, byť i hodně dlouhý zimní, večer.. I těch přijatelných 90 minut stopáže by vám v tomto případě stačilo na cestu do Vancouveru, až tak tu máme nudnou a scénáristicky naprosto nezvládnutou břečku.. Lainie Wheeler měla v životě docela smůlu, manžel se na ni vysral a odjel za mnichy do Himalájí, nechal jí s jejich dvěma malými dcerkami a aby toho nebylo málo, z bůhvíjakého důvodu prostě její život připomíná jeden nekončící pád do tmavé jámy, díky čemuž nakonec Lainie o své dcerky přijde a musí podstoupit léčbu, protože je závislá na prášcích.. Veškeré její narkomanské motivace a vlastně i většina příběhu se omezují na několik naprosto zhovadilých a nesmyslných vět během sezení s ostatními závisláky, při nichž si soudný divák musí zákonitě ťukat na čelo tak silně, až mu lebka praská ve švech !! Aaa střih, konec léčby, Lainie se vrací domů.. A pořád se chová jako naprostá kráva !! Kamarádka jí sežene práci v televizi, odkud sama dřív odešla, aby mohla pracovat v hospicu, jo, když to teď znovu čtu, jdou na mě mrákoty, a tak se setkává se slavným, hlasitý smích, baseballistou Harrym Brewerem, toho si zase zahrál Jonathan Higgins, který však taky není zrovna dvakrát v pořádku, že je zvrhlík bych ještě pochopil, ale že si vyhlídne zrovna nesympaticky odpudivou Lainie s ksichtem příšery Paul, to už mi hlava nebere vůbec !! Ta se však nedá a Harryho zabije !! Nesmí však v podmínce ani přejít na červenou, natož aby někoho zabila, že ?! Jinak by přece definitivně přišla o svoje holky !! Kokotina ?? Jistě !! Jenže sledovat ji působí jednomu větší muka, než si tu synopsi jen tak hala bala přečíst.. Takže jsem se rozhodl varovat všechny, kteří umí číst..;) Tahle Štvaná žena naopak hrozně štvala mě, takže doporučuji jen hodně otrlým jedincům či skalním fanouškům Alex Paul, jo, vole, tak toho fandu bych chtěl fakt vidět, bývalé hvězdy seriálu Baywatch !! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Příběh o znásilnění, vraždě, strachu a zoufalství nebyl zcela využit, a tak vzniklo nevyrovnané dílo, které postrádá veškeré ambice být zajímavým. Alexandra Paul se sice viditelně snaží seč může, přesto spíše vypadá na hysterickou zoufalku, které by jí to ještě nejeden přál. Snímek je bez atmosféry a emocí, takže svým pojetím hlavně nudí. Pointa žádná, poučení také ne. Zkrátka se to nepovedlo. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Thriller o znásilnenej žene a dokazovaní jej obvinenia voči násilníkovi,ktorý jej predtým zámerne pomôže 3* ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Tedy čekal jsem alespoň průměrný snímek. Pravda, sice to bylo natočeno už před nějakým tím pátkem, ale i tak se na začátku stalo všecko hlavní a poté jen stres hlavní ženské postavy. Nuda, kopec nudy a hrozného idiotismu hlavní postavy atd. Mno prostě už nikdy víc... ()

Leksland 

všechny recenze uživatele

Jedno vím jistě a to, že Štvanou ženu určitě už víckrát neuvidím..Stačilo jednou a málem mě to zabilo..Po druhé to nebudu riskovat. ()

MirkaP 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem upoutávky a pak začátek filmu. Nedalo se to dokoukat, v mém případě už jen proto že ta 2x údajně herečka (hrát neumí a jako ženská nevypadá) jménem Paul mi leze na nervy jen jí uvidím. A to už od dob Perryho Masona. Vůbec se tam pohybovaly samé nesympatické existence. ()

Ajka2 

všechny recenze uživatele

Znovu bych si tento film určitě nepustula. Na začátku se semele všechno a zbytek filmu je o ničem, pouze nervy a stres hlavni hrdinky. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Hold Kanada - od nich sa nič zvláštne očakávať nedá. Do kina by som na to veru nešiel ani zadarmo. Proste typická záležitosť TV. Jeden krát a DOSŤ!!! ()

Reklama

Reklama