Reklama

Reklama

Culpa

  • angličtina Guilt
Trailer

Obsahy(1)

Anna (Manuela Vellés) sa stane obeťou násilného trestného činu. Odchádza do hôr, kde si prenajme zrub, aby sa uprostred samoty, izolovaná od vonkajšieho sveta, vysporiadala s traumatickou skúsenosťou, ktorá jej do života priniesla bolesť a pocity viny. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Anna (Manuela Vellés) se vrací z večírku domů v uvolněném stavu a při tom natáčí pro svého přítele video na mobilní telefon. Na večírku byla s přáteli přítele. Přítele, který je na dlouhou dobu od ní odloučen a ona mezitím žije v jeho bytě. Po příchodu do bytu stále video nahrává a Anna dále vypráví. Chvíli na to zvoní zvonek u vchodových dveří a následuje klepání. Zpoza dveří se ozve Lolo, kamarád Annina přítele, který rovněž odešel z večírku hned za Annou pod záminkou jí zkontrolovat, jestli je v pořádku. Anna jej vpustí dál a samozřejmě dojde k tomu, k čemu Lolo směřoval. Pod tíhou viny odjíždí Anna do hor, do srubu, kde ani auto nedojede. Tam se snaží vyčistit si hlavu nejen několika láhví vína, aby si počkala na to, jestli v srubu po pár měsících bude jen sama nebo ve dvou. Film je velmi pomalý a vlastně se tam toho moc neděje, ale pro někoho svou tématikou může být nepříjemný. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Anna (Manuela Vellés) sa stane obeťou násilného trestného činu. Odchádza do hôr, kde si vynajme zrub, aby sa uprostred samoty, izolovaná od vonkajšieho sveta, vysporiadala s traumatickou skúsenosťou, ktorá jej do života priniesla bolesť a pocity viny. Slušne ťažká psychologická záležitosť. P.S. Príhoda so zajacom vyvolávala predtuchu, že dojde k najhoršiemu. Uff! ()

Reklama

Reklama

Reklama