Reklama

Reklama

Malá mořská víla

  • USA The Little Mermaid (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Ariel je poněkud vzpurná mořská víla, která žije v podvodní říši v Atlantiku. Touží poznat svět lidí, i když ji její otec, vládce podvodní říše Triton, důrazně varuje, že obyvatelé moře to mají přísně zakázáno. Ariel se zamiluje do prince Erika, kterému zachránila život, když jeho loď ztroskotala v bouři. Aby ho mohla znovu spatřit, požádá o pomoc mořskou čarodějnici Ursulu. Ta slíbí, že jí na tři dny přičaruje lidské nohy, výměnou za její krásný hlas. Ale pokud ji během této doby princ z lásky nepolíbí, bude se muset vrátit do moře a navždy čarodějnici sloužit. Ariel na to přistoupí. Netuší ale, že Ursula udělá vše, aby Ariel prince nezískala. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Eseter

Eseter (hodnocení, recenze)

Milky.

Aha super, aj Lady Gaga aj Zendaya jsou zajímavé volby, škoda že to jsou ještě nepotvrzené informace, tak asi uvidíme.  

Nin

Nin (hodnocení, recenze)

kass: Není tam verze originálního znění s titulkami?

matthew.17

matthew.17 (hodnocení, recenze)

Najkrajší disneyho film :) Pútavá hudba, hlavne moje obľúbené "Part od your world," alebo Uršuline výstupy. Vždy som ju miloval ale dovolím si povedať, že až teraz to môžem naozaj oceniť. Navyše o kvalitách soundtracku hovorí aj skvelá Broadwayská verzia. Jediná chyba tohto filmu bola, že nebolo piesni viac  a že nemal dlhšiu stopáž :)

 (hodnocení, recenze)

Moje nejoblíbenější pohádka už od mala :))

Související novinky

Lady Gaga v Malé mořské víle?

Lady Gaga v Malé mořské víle?

16.10.2018

Následující novinku si zařaďte do složky „nepotvrzené spekulace“, nicméně podle čerstvých zpráv projevilo studio Disney zájem o zpěvačku a herečku Stefani Germanottovou aka Lady Gagu (Zrodila se… (více)

Disney posílá do kin letadla a velký mráz

Disney posílá do kin letadla a velký mráz

24.12.2012

Vánoce bez pohádky? Nebojte, máme pro vás hned dvě. I když jedna z nich bude vlastně letní hit. Možná. Studio Disney původně chtělo uvést Planes, spin-off k pixarovských Autům, rovnou na DVD a blu… (více)

Reklama

Reklama