Reklama

Reklama

Dokonalá souhra

  • Austrálie A Perfect Pairing
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivá obchodnice s vínem má políčeno na velkého klienta a upíše se kvůli tomu k práci na ovčí farmě v Austrálii. Tam jí ale padne do oka drsný, záhadný rančer. (Netflix)

Recenze (33)

bourec 

všechny recenze uživatele

Ten Netflix je docela urputnej. Otočil oproti Kalifornským vánocům mužskou a ženskou roli, a natočil něco hodně podobnýho. Je to ale ještě blbější, ucincanější. Jednu hvězdu dám za parádní kus přírody a za Victorii. Jinak unylá srajda. Dříve bylo romkomů hodně, a spousta z nich kvůli parádně zahranejm partům, a skvěle zrežírovanejm, taky kvalitních. Tohle je bez vtipu a bez chemie. Prostě nic. Nothing. 20%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdybych to neměl zapnuté jen tak ledabyle k vaření, tak bych to asi po chvíli vypnul. Netflix rodinné Hallmark dno. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pri pozeraní tohto filmu mi vyschlo v krku, ale to z toho, že mám pocit, že Victorii Justice fakt vyschol krk. Koľko má obvod? 20 cm? To je dosť veľká nespravodlivosť a pritom má spravodlivosť v mene. Inak film je tuctovkou v žánri, ktoré vysielajú televízie ako Hallmark ako na páse. A teraz ich vypľúva aj Netflix, asi zo zúfalstva z pádu akcií. Ale navyše tam ešte povinne jebne homo pár, aby sme nezabudli, že ich je asi 50%. Len tak ďalej Netflix a skrachuješ ako Dedoles. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Okouzlujici a celkem uspokojujici kdyz divak neocekava mnoho od Netflixo-Hallmarkovych jidel. Je to dost predvidatelne. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Příběh už několikrát vyprávěn z jiných pohledů. I tady už se ví jak se to bude vyvíjet a přesto neurazilo, jednoduchá romantika. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekala, to jsem dostala: romantika jako od Rosamundy na Primě od osmi večer, ale hezčí záběry přírody. Ano je to klišojdní odpad, který ničím nepřekvapí. Ale měla jsem chuť na podobný film a Victoria Justice je důvod, proč jsem dokoukala Eye Candy. Takže asi tak. V rámci žánru lepší  :) ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tuctová cheesy romantika, která se jako dělaná hodí na deštivé odpoledne, kdy nemáte co jiného na práci. Nic převratného a ani šokujícího se nekoná, obsazení je v pohodě a šablonka rychle uteče. Prostě průměr se vším všudy. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Victoria Justice se proslavila v seriálu V jako Viktoria to bude asi bohužel jediný její úspěch jelikož z něho bude žít celý život a její filmová kariéra je bídná.  V roce 2021 zabodovala u Netflixu s filmem Život po večírku, který je lepší než tohle. Ženská rozjíždí novou vinařskou filmu a chce tam nalákat jinou ženskou jede za ní do Austrálie na farmu a tam se s ní ona nechce bavit, ale její bratr má málo dělníků tak ji tam zaměstná s tím, že pokud tam vydrží možná se s ní bavit bude (nabízí se otázka , když byla v tom tak dobrá proč si nenašla jiné lidi, ale to film neřeší) . Mezitím se jí tam začne líbit a začne nabalovat toho bratra . Bohužel stopáž je smrtící a většinou se zde nic neděje jen chodí dvě postavy po poli nebo jezdí autem. Victoria je v pohodě s rozpuštěnými vlasy jí to sluší více nějakou chemii spolu mají což je plus jelikož v poslední době se to moc v romantických filmech nevyskytuje a z ostatních ženských ujde ještě ta kudrnatá. Film je to průměrný originalita nulová v podstatě další z verzí jdi za svým štěstím a je to hodně televizní tak, že to vypadá jak filmy z Hallmarku. 40 procent ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Z mužského pohledu je to 2 hodinová klišé nuda točená v pěkném prostředí se sexy Victorii Justice, která leze i do bazénu v tričku. Z toho ženského je to prý originál, i přes ten milion filmů stejného žánru. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Před obchodním domem, kam chodím nakupovat, onehdy prezentovali své výrobky vinaři. Jedna firma zřejmě vybrala nejhezčí holku, kterou ve firmě měli, aby je v Praze co nejlépe prezentovala. Což o to, pěkná byla, ale kultura jejího slovního projevu byla strašná: „A pak jsme taky vyrobili slámové víno. Natrhali jsme bobule, nechali jsme je – é – smrsknout, z nich jsme pak udělali víno a všechno jsme ho – é – prodali.“ Můj dojem z filmu je o něco lepší než z oné prezentace. Je to romantický film, který asi ocení spíše ženy, neb končí polibkem. Mně se nejvíc líbila scéna s naléváním vína do skleniček vyrovnaných do pyramidy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Netflix sa stretol s Hallmark! Asi takto by sa dal film A Perfect Pairing charakterizovať najjednoduchším spôsobom. Maximálne zjednodušená a predpovedateľná romanťárňa na jedno pozretie. Druhá hviezda putuje za výber pekného (austrálskeho) prostredia. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Tohle byl slabota. Jednoduchý a předvídatelný děj, krizovky vymýšlené velmi kostrbatě (vůbec jsem nepochopila, proč se na něj naštvala - asi jen aby to tam bylo). Chování všech postav hrozně černobílé, místy velmi otravné. Ta hvězda je jen za vizuál, příroda krásná (a hlavní hrdina s balíky sena taky:-). ()

Robbi 

všechny recenze uživatele

Vzpomeňme v tichém obdivu na Zdeňka Jirotku, Saturnina a nepřekonatelnou Květinku Martu. Dokonalá souhra zasazená do Austrálie se k ní hrdě hlásí, jen nám předvádí kouzla v podobě názorné ukázky, jak správně pracovat na ovčí farmě, aniž by náš exteriér doznal jediné úhony. Hvězda udělena především za hezké scenérie a pakobru, asi jednou reálnou věc v celé stopáži. Naštěstí jde vypnout naprosto tragický dabing, takže jsme neklesli na nulu či nešli do záporných hodnot. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Čuš. no toto je ... Ťažká kokotina ! Jáj ?! Netuším jak sem se dostal k takovýmu tématu, asi se mi to stáhlo vomilem. Tak či tak, po poloprobdělý noci a poloprojebanýmu dni čumět na takovou polobezduchou slátanninu, tak to se mi vopravdu povidlo. Asi za trest. Díkas. Nou mor. Nou fír. Příště si dám pozorex. ()

Reklama

Reklama