Reklama

Reklama

Kyberpeklo: Jak odhalit zneužívání na internetu

  • Jižní Korea Cyber Hell: Exposing an Internet Horror
Trailer
Jižní Korea, 2022, 105 min

Režie:

Jin-seong Choi

VOD (1)

Obsahy(1)

V síti chatovacích místností jde anonymita ruku v ruce se zneužíváním a sexuálních zločinů rychle přibývá. Pátrání po pachatelích ale vyžaduje velkou odvahu a vytrvalost. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Český dokument "V síti" je o tristo levelov vyššie. Samozrejme, je to najmä vďaka autenticite, ktorou doslova búra akékoľvek zábrany. Toto je skôr tliachanie o ničom o niečom závažnom. Celé by som to prirovnal k ich cenzurovanému pornu plného "kociek". Viete, že sa tam niečo deje, no nič nie je vidieť a tak sa ani samotná emócia nemá ako dostaviť. Veľké sklamanie, kde je jediným plusom pomerne podrobne podaná forma, akou dopadli páchateľa. P.S.: Strašne sa mi pozdáva tá ich forma prezentácie zločinca na verejnosti po zadržaní. Nech pekne celý svet vidí, kto je páchateľ. Tvárička pekne na titulke .. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Solídne vybudovaný kórejský dokument, zachytávajúci sexual-based zneužívania a zločinu na Internete. To, čo tvorcovia zobrazia, (ako sa ukázalo) je len špička ľadovca. Vedenie, citom zvolená hudba, a spôsob vyprávania dokazujú, že dokument nie je vytvorený USA štýlom. Dokument, ktorý so svojou formou a dynamikou nebude každému sedieť. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Desivé, čo tí novinári dokážu všetko vyšťúrať! A etickí hackeri sú tiež pekné zlo. Strhávam hviezdičky za to, že to nemá titulky. Veľa z dôležitých informácií bolo len prerozprávaných a to niekedy nestačilo. Ale zase skvelý dokument, skvelá téma, len to spracovanie oproti ostatným bolo trochu poslabšie. 3 z 5 ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Případ je to jistojistě zajímavý a alarmující. Nicméně zpracování celého dokumentu mi moc nesedí. Hodně času spolknou pro mě nezajímavé grafiky nebo pozvolné a táhlé pomlky s hudbou. Možná i díky korejským jménům je pro mě občas těžší se orientovat, takže nezbývá než opravdu bedlivě sledovat a nenechat se ničím vyrušovat. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Případ je to zajímavý, nicméně zpracování je tak strašně nudné a nezáživné, že celých 105 minut mi přišlo jako věčnost. Byl pro mě velký problém zorientovat se v postavách, rozhovory s účastníky nejsou vůbec zajímavé ani poutavé, určité části, zejména kdy se nic neděje, se strašně táhnou, kdyby to sestříhali na hodinovou stopáž, nic by se podle mě nestalo. Z dokumentu si odnáším snad jen nový poznatek, že Jihokorejci se s kriminálníky fakt nemažou, za což jim jednoznačně patří palec nahoru. Jinak je to ale strašná nuda. 4/10. ()

Reklama

Reklama