Reklama

Reklama

Jennifer Lopez: Poločas

  • USA Halftime
Trailer

VOD (1)

Slavná Jennifer Lopez v komorním dokumentu vzpomíná na svoji pestrou kariéru i život v záři reflektorů, který s sebou přináší obrovský tlak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Celý dokument by sa dal rozdeliť na dve ústredné roviny: spomienky na kariéru a kapitola "Super Bowl". Mne osobne sa oveľa viac páčilo, keď J.Lo spomínala na detstvo, na jej začiatky, milníky, úspechy i sklamania. Ten ošiaľ okolo Super Bowlu ma až tak nebral a na môj vkus bolo tejto veci v dokumente venovaného strašne veľa času. Oveľa radšej by som sa pozrel na ďalšie spomienky a zážitky tejto latino ikony. Takže celkovo mám z tohto dokumentu zmiešané pocity, ale tak celkovo to ušlo. Na 3* ()

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Není to dokument o JLo ale o přípravě na vystoupení během poločasu při Superbowlu. Sem tam sice něco zazní o tom jak začínala kariéru, její vztahy a rozchody, rodinné strasti atd. ale nic velkého nečekejte. Musím říct, že celý koncept přípravy se mi líbil a muselo to dát všechno fušku jako prase. Bohužel, ať si říká kdo chce co chce, dokument je místy hodně zpolitizovaný, otevírá otázky k migraci, rasismu, o právách žen, hispánců, chudých komunit apod. Chápu, že si Jennifer celé vystoupení na tomto založila, jenže tohle asi není nic, co bych chtěl zrovna sledovat v typu tohoto dokumentu. A jestli má být JLo uznávaná herečka po celém světě ? Já teda nevím, pár filmů s ní jsem viděl, ale že by mělo být něco na Oscara nebo jen na nominaci ? To by se asi někdo musel hodně zbláznit. Takže tato ubrečená pasáž u mě pochopení nenajde. Dávám sice 4* protože nemohu říct, že bych se nudil, ale pocitově spíše na 3*. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Nemôžem povedať, že by som bol niekedy veľkým fanúšikom JLO. Mala skladby, ktoré sa mi páčili, bola vo filmoch, ktoré fungovali a celkovo som s jej prítomnosťou vo svete šoubiznisu v pohode. "Halftime" mi ale tak trošku ukázal, že hoci si to často ani neuvedomujeme, že všetci máme určité problémy a životné starosti. Nech sme ktokoľvek. A chápem Jennifer, že sa jej Trumpova politika osobne dotýkala a jedno s druhým. A dôvod, pre ktorý sa na konci rozhodla pre tú obrovskú šou. Nie je to asi film, ktorý dokáže povedať veľa o Jenny ako takej, ale skôr o určitej etape života ešte pred pandémiou, ktorá zmenila celý svet. Myslím si, že som rád, že som to videl a asi mi to niečo dalo, ale nečakajte od toho dokument o živote Jenny. Toto je niečo iné. Hodnotenie: B ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Oslavná óda na Jennifer Lopez se vrací do úspěšného období přelomu let 2019 a 2020, kdy umělkyně podtrhla svůj výrazný comeback. Dokument však jen těžko kohokoli přesvědčí o jiném názoru, než jaký na JLo už beztak dávno má. Směs nezajímavých zákulisních záběrů a povrchních rozhovorů je tak nakonec zcela zbytečná. Více zde. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jennifer, přečti si můj komentář, ať víš, jak moc se mi líbíš už od dob Cely a po tomhle dokumentu k Tobě navíc chovám také skutečný obdiv, protože jsi dokázala fakt ohromný věci- zejména díky své neuvěřitelné píli a odvaze, ale líbilo se mi i to, že Ti nedělá problém nechat se točit nenalíčená, rozespalá, nebo v domácím oděvu v rodinném kruhu, kde i navzdory svým miliardám vypadáš jako holka od vedle. Krásná holka od vedle, jen ať víš. S úctou Tvůj klukluka. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Jennifer Lopez a bývalá baseballová hvězda týmu New York Yankees Alex Rodriguez během natáčení tohoto dokumentu po čtyřech letech ukončili své zasnoubení, ačkoli to ve filmu není zmíněno. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama