Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osvoboď svou mysl, než ti ji vezmou.  Film se odehrává v blízké budoucnosti, kde celé planete vládne brutální diktátor. Ten kontroluje všechny lidi pomocí satelitů a implantátů v každém těle. Mapuje každý aspekt lidského života, každou stopu. Kdo nespolupracuje, čeká jej smrt. Všichni obyvatelé tak musí volit mezi implantací čipu a nebo smrtí.
Tři muži, kteří se této kontrole odmítají podrobit nyní čekají ve vězení na smrt. Brody, Jeddy a Dallas dostanou novou naději, když se seznámí s Lukem, který drží klíč k jejich útěku. Tito tři muži tak mohou zachránit nejen sebe, ale také zbavit celé lidstvo diktatury. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Videl som to nedávno a skoro si neviem na nič spomenúť, že o čom to bolo. Snímka je maximálne nadupaná po hereckej stránke. Skvelí ústrední herci Stephen Baldwin, David A.R. White, či Jeffrey Dean Morgan. Na druhej strane tu zase chýba niečo pre mužov. Ak tu bola jedna ženská postava tak je v skutku veľa. Príbeh sa vlečie, dialógy sú trochu prihlúple. Priestory a hlavne interiéry pôsobia neuveriteľne lacno. Ako sa hovorí - Bčko ako sviňa. Toto malo skoro nádych Cčka. Tešil som sa na nejaký ten snímok z väzenského prostredia, ale obrovsky som sa sklamal. Z úcty ku kvalitným hercom nedávam úplný Odpad! Ale radšej to nepozerajte vôbec, než by ste to mali ofľusať Odpadom! ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Dementný blábol, v ktorom sa do zblbnutia opakujú kvázi intelektuálne kydy o implantovaných čipoch, diktátorovi a viere v Boha. To všetko medzi väzňami čakajúcimi na smrť. Čistý výplach. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dlouho toleroval i přesto že jsem vnímal, že je spíše za hranou... Ale ono to není podařené ani obsahově, ani filmařsky. A film nakonec nikomu nic nedá, maximálně zanechá hořkou pachuť zbytečného času. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

To je tak, když ČSFD nezná a pravděpodobně dokonce odmítá žánr "náboženský film". Protože by jinak bylo hned jasno. V Americe (a nejen tam) vznikají křesťanské (a nejen křesťanské) filmy, které dnes už nejsou takové ty Troškovy "ách bóže, ách bóže", jak to známe ze Slunce, seno..., ale, považte, využívají i jiné žánry - dobrodružné, záchranářské, lékařské, historické, hororové a dokonce i sci-fi, to by jeden neřekl. Z těch mixů náboženských a jiných žánrů mi přijde tenhle film z těch lepších. Už v roce 2004 předvídal podřízenost lidstva při kovidu a nutnost se očkovat (zde nutnost implantátu), kdo nesouhlasí, je ostrakizován (zde dovedeno ad absurdum - zatčen, vězněn, a když si nedá vpíchnout implantát, je sťat), lidi mají vymyté mozky. A ano, dalo se čekat, že se film přehoupne v to "uvěř v Krista, je to tvůj Spasitel, kousek Boha si nosíš v sobě, On je cesta, pravda a život", tak nevím, že tím u filmu, kde hned první titulek zní - v překladu - Produkce křesťanských filmů, je vůbec někdo překvapen. Jakožto věřícímu mi vadily totálně zprasené české titulky, to snad překládal překladač nebo imbecil, který ani neví, že třeba kniha Psalm je kniha Žalmů, a veškeré citáty z Bible - zde dost podstatné - jsou kvůli tomu zprasené naprosto stejně. Dále mi vadilo u filmu samotného, že po hodině začne už hodně tlačit na pilu (od chvíle obrácení toho černocha, co mu ukradli auto) a že nakonec ten křesťanský prorok, co ho tajná služba diktátora a tyrana furt ne a ne najít a zabít, že nakonec začne připomínat spíš Neila Breena. Ale zhruba hodinka filmu je docela slušná (Eric Roberts si střihnul pěkné cameo. :-)) a se zajímavými myšlenkami, jsou zde prezentované i názory druhé strany v podání toho blond mladíka, co krade auta, takže mi to vynahradilo ono očekávané přeslazené finále, jež se mi už nelíbilo. ()

Dragonlanc odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútny odpad. Filmov na tému dikatatúry, vymývania mozgov a ovládania blbej masy obyvateľstva je veľa, ale tento film je z nich asi najhorší. Druhá polôovica filmu silne smrdela náboženskou ideológiou, až som získal dojem, že film asi financoval Vatikán alebo rímsko-katolícka cirkev. Zdá sa, že firma "DVD EDICE" zaplavuje mediálny trh podobnými odpadmi úplne pravidelne. Záverom môžem len odporučiť, ak niekde na DVD uvidíde DVD EDICe, tak to rýchle zahoďne a ušetríte si nielen peniaze ale aj nervy pri pozeraní paškvilov, ktoré púšťajú do sveta. ()

Mania odpad!

všechny recenze uživatele

Začínalo to vcelku nadějně, i když film dost připomíná horšího nepovedenějšího brášku Equlibrium, které je mimochodem o sto procent lepší. V momentě, kdy se ve filmu začínají objevovat první křesťané, začíná blikat kontrolka, že s filmem není něco v pořádku. Na text distributora zapomeňte, ve filmu rozhodně nejde o zbavení světa nastolené diktatury, i když možná se tam dá najít jakýsi mizivý pokus. Nebudu psát jak to dopadne, jen, že na konci filmu si budete jistí, že něco opravdu není těžce v pořádku. Jde jenom o vtip, nebo to autor myslí vážně? Navíc nechápu název, co má s tímhle filmem, kde proti sobě stojí dvě fanatické skupiny, společného šestka? O rozpoutaném pekle nemluvě, film má dost uspávací tempo. Sečteno podtrženo, ztráta času. To jsem mohla vyslechnou jehovisty, co zvoní za dveřmi, a vyšlo by to na stejno. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Hroza a des. S jednym popiskom filmu suhlasim, ze je to drama. Bolo to fakt velke utrpenie pre mna aby som to bez psychickej ujmy na zdravi prezil. Panbickarske blabolenie o bohovi a Jezisovi mi liezli na nervy. Bolo to az moc nainfikovane panbickarskymi recami, co ma dostalo do krajnosti zufalstva, co to vlastne vidim a pocujem vo filme. Cele to bolo skor na smiech a pobavenie, ako boli vyriesene sceny, kde sa to ako tak pohlo smerom k akcii:) ()

Infantryman 

všechny recenze uživatele

Film Six je dítkem z dílny americké společnosti Christian Cinema,produkující filmy s křesťanskou tématikou. Film samotný pojednává o době konce,čili Zjevení Janovo(konkr. Zj.13,16-18) a vládě Antikrista(proto číslo 6) zde nazývaného diktátor. Jedná se o dílo evangelizační a ne thriller,jak uvádí DVD EDICE.Ti podle mě ani neví k čemu koupili práva.Asi se nechali zlákat hvězdnými jmény. ()

JB001 

všechny recenze uživatele

Je to už 25 let, co jsem se znovu narodil, a vím, že není jiné cesty k Bohu než skrze Ježíše Krista. Ten film je vyloženě evangelizační záležitost a v tom je i jeho smysluplnost. Pro ateisty to je blábol a odpad, ale jedno je jisté. Žijeme v posledních časech... ()

throwaway odpad!

všechny recenze uživatele

Další film sloužící učení klamu. Film je vlastně jedno velké sci-fi (ostatně to má i v sekci žánry) o době konce, kterou ovšem vykresluje samozřejmě chybně. ()

Reklama

Reklama