Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a jeho kámoš Travis pořádají doma velkou pařbu. Ráno je probudí telefon Jackovi rodiče se vrací z dovolené dřív a Jack je má už za 3 hodiny vyzvednout na letišti. To by ještě nebyl takový problém. Stačí se trochu probrat z kocoviny a uklidit. Horší je, že kluci zjistí, že jeden jejich kamarád je… no ano, mrtvý! Ale copak mají čas dát věci do pořádku, když pořád někdo zvoní u dveří? Dvě nadržené holky, úchylný strejda, homosexuál, prostitutka… Zkrátka blázinec v pěkně bláznivé komedii! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (51)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Na komedie a humor obecně nejsem nijak náročnej a tahle se mi prostě líbila. Než jsem se však dokázal naladit na notu filmařů, chvíli to trvalo. Musel jsem si jasně brzy uvědomit, že film se "nikam neubírá", "nikam se asi neposune", odvíjí se na místě a řeší se naprosto stupidní voloviny, ale prostě jsem se smál!! Perfektní, šílené postavy ... Nevyznám se přesně v definicích humoru ve filmovém umění, ale nebyl tohle náhodou situační humor? Já nevím, prostě pro mne paráda a mrzí mne, že film celkově v hodnocení upadá ... Ale možná jsem jinej ...(divnej) ... :-) ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já jsem se zřejmě zaseknul v pubertě, takže mam nejrůznější fekální teen-komedie docela rád, i když bych se za to měl ve svym věku asi stydět. Nenechal jsem se odradit komentářema, hodnoceníma, ani faktem, že je to podle čsfd 260. nejhroší film všech dob. No musim uznat, že ty odpady celkem chápu. Pro mě to sice na odpad neni, ale určitě je to jedna z těch nejslabších teen-komedií, co jsem měl možnost vidět (a viděl jsem jich celkem dost). Občas jsem se i něčemu zasmál, ale rozhodně tam nejsou žádný scénky nebo hlášky, který by stály za zapamatování. No a posledních cca 20 minut je úplnej zmatek a chaos, kde akorát všichni lítaj po domě sem a tam a jeden přes druhýho křičí. Jestli tenhle typ filmů máte rádi, tak v případě totální nudy se to dá zkouknout. No a jestli třeba nad Prcičkama ohrnujete rypák, tak na tohle nekoukejte vůbec. 40% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Existence a vznik tohoto filmu nemá z mého pohledu žádné reálné opodstatnění, a z toho důvodu nechápu, jak mohl takto imbecilní film vzniknout. Neříkám, že nápad to byl špatný, ale silně mi to připomnělo jinou americkou komedii s názvem "Šílený rande", která vznikla v témže roce a která je ale o poznání originálnější, vtipnější, a která má aspoň trochu zajímavý děj. Zatímco tento film, který nyní komentuji, bohužel není ani vtipný, ani zajímavý, ani jakkoliv originální, a nechápu, jak vůbec někdo mohl takto stupidní příběh napsat a jak ho potom mohl někdo natočit. Vždyť to je od začátku do konce jen několik poslepovaných scén, u kterých jsem se absolutně nebavil. Pokud si tvůrci mysleli, že bude vtipný např. homosexuál utíkající před policajtem s pistolí, kterou mu ukradnul, nebo pokud si mysleli, že bude vtipná mrtvola, která ke konci ožije, či snad cokoliv jiného z těch "humorných" scén, tak to se vážení tvůrci spletli. Já snesu téměř všechno, obzvláště ke komediím bývám tolerantní, ale koukat se na film, který se snaží být za každou cenu vtipný a přitom se jen s každou další minutou ztrapňuje, to je spíše utrpení a promrhaný čas než příjemný filmový zážitek. Ano, mohl bych hodnotit i odpadem, ale ten schovávám pro filmy, které se mi chtělo přepnout či u nichž jsem měl chuť odejít, a to není případ této komedie, což ovšem nic nemění na tom, že je špatná. Ale i tak uděluji hodnocení, ke kterému sáhnu jen zřídkakdy (většinou jen zhruba dvakrát až třikrát do roka), a to sice velice podprůměrnou jednu hvězdu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Na podobné komedie by se měli dívat jen ti, kteří mají rádi tento druh humoru. Pak by to hodnocení vypadalo rozhodně mnohem lépe, než ve skutečnosti vypadá. Já se u těchto komedií bavím, mám je rád, a tato je tomu příkladem. Spousta bláznivých situací, které se zde hromadí na velkou kupu, mě nenechali oddechnout. Prostě zábava, která mě nikdy neomrzí. Dát tomu plné hodnocení je pro mě povinností. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre mňa to odpad rozhodne nie je. Áno, je to blbinka, ale na druhú stranu netreba zabúdať, že účelom takéhoto tipu filmov je pobaviť, aj za cenu niekedy fekálneho a trápneho humoru. A účel bol splnený. Ďalší príklad komédie, ktorá je tak hlúpa a bláznivá, až je pozerateľná :) 50/100 ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto předčilo i moje očekávání. Čekal jsem dementní uchylárnu, ale takovouto tedy né. Chce se mi z toho blejt... - 10. 12. 2012 - 5% ()

ConanVJ odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně velké utrpení dokoukat tuhle uřvanou, nevtipnou nudu. Jediné kladné plus jsou obě pěkné přítelkyně hlavních mužských postav, ale ani to to nezachrání před odpadem 0% :( ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Teda dlouho jsem neviděl větší SHIT teenagerskou komedii jako je tahle!!! To už radši překousnu páté, šesté a nevím kolikáté pokračování Prciček... :-D ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Nie je to až také zlé ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať :) Ba dokonca som sa celkom aj pobavil a na zabitie nudy to bolo ideálne riešenie - nenáročný dej s priblblými vtípkami, sem-tam trochu trápne, ale najmä uletené. (58%) ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně hnusný a hlavně špatný film. Jako komedie je to zcela nudná podívaná, za celou dobu jsem se zasmál všehovšudy dvakrát. Film se motá kolem sexu, hulení (v obojím smyslu), fekálních scén, debilních kamarádů a tradiční premisy - rodiče se vrací domů, je třeba po pařbě uklidit barák, jenže se shulenými či jinak sjetými kamarády to moc možné není. Nedá se ani vyslovit, jak trapně vypadají všechny postavy snad kromě hlavního hrdiny, který je ještě jakžtakž normální. Prostě filmový trapas, který nemá obdoby. Hudba: Jeff Cardoni ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Mě se to docela líbilo a docela jsem se i zasmál. Možná to nejde takhle srovnavat ale rozhodně lepší nez Kamenák :D ()

Cedr odpad!

všechny recenze uživatele

Prosím nekoukejte se na to... Neplýtvejte drahoceným časem... Pokud nemáte úchylku na stupidně trapný filmy o ničem zničte DVD/kazetu/CD s filmem nebo přepněte televizi raději na nějakou telenovelu - ta vás zabaví víc. ()

Reklama

Reklama