Reklama

Reklama

4 gauneři

Trailer

VOD (1)

Čtyři bývalí nájemní zabijáci musí zpátky do akce! Čestná policajtka, která se jim připlete do cesty, totiž potřebuje pomoct s pátráním po brutálním vrahovi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já to zase nevidím tak zle. Ten film mě navíc dal jednu cenou info a to tu, že Indonésanky jsou velekočky. Jako jo, ta stopáž mě na akční komedii taky odrazovala, ale kupodivu to nudilo méně než současná česká pohádka o poloviční stopáži. Hlavně fighty byly docela promakaný a taky tam pár těl ztratilo svou hlavu, nějaké nohy zase už nemuseli chodit po Indonésii s horní části těla atd. Trošku mě zarazil ten kill billovský závěr, ale asi tím tvůrci chtěli vzdát hold legendě. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Tjahjanta neznám, indonéskou kinematografii taky ne. Takže jsem zmaten. Herecké výkony lze hodnotit velmi obtížně (nevím jestli je to v Indonésii normální), protože tedy nevím jestli to byly herecké výkony. Možná bych to zahrál stejně. Co bych ovšem nezvládl byly bitky a akční scény. Ty byly super. Naopak zase délka byla hrozná. Takže při akci jsem se velmi bavil (naštěstí je jí dost) a 140 minut jsem přežil, takže lepší průměr. Kdo má rád akci muže tu omáčku přeskočit a užít si jen ji. O nic moc nepřijde. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Pro mě nedokoukatelné ... buď je to zbytečně brutální a ani ne vtipné ... nebo je to přehnaně akční a přitom nudné ... nebo rádoby vtipné a přitom trapné ... viz neustálé kopání do rozkroku ... nefunguje to z mého pohledu ani jako komedie - parodie, a jako akční film ve stylu Hard Boiled už vůbec ne ... ztráta času ... ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

But why?.....Toto že natočil človek, čo natočil fenomenálny The Night Comes for Us?! D fuq?! Neexistuje nič na svete, čo by dokázalo vysvetliť toto zlyhanie. Toľko koksu nedokáže jeden sfúkať, aby potom natočil takúto kokotinu, kde nefunguje nič, ale fakt že nič. Akčné scény na pár výnimiek mieria kvalitou k Bollywoodu, ale tak dvadsať rokov dozadu, lebo už aj Indovia robia inú kvalitu. Humor, Jesus fucking Christ ten humor tu vôbec, ale kurva vôbec nefunguje. Buď je totálne infantilný alebo primitívny, jednoducho pass. Najhoršie je, že ho tu je tak veľa omg. Herci možno tak na záporáka a jeho podržtašku totálne bez charizmy a chémie medzi sebou. Neviem, čo si Timo myslel, ale dúfam , že prestane fetovať a vráti sa tam kam patrí, teda do poriadnej Rkovej akcie a tieto homokinder cringy kokotiny prenechá iným. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Zkrátit to u půl hodiny a vynechat pár dialogů, byla by z toho slušná, novodobá řezačka ve stylu Kung-fu mela (2004) Díky tomu, že se film nese ve značně odlehčené notě a spadá to žánru crazy comedií, lze mu ledacos odpustit. Protože, co si budem povídat, některé scény jsou vtipné spíše nechtěně. Třeba pokud se schováte za slaměnou chatrč před pancéřovou pěstí, protože ta vás ochrání od výbuchu i když blafne metr od vás, teda pokud jste hlavní hrdina a nebo když převrátíte chatrný prkenný stůl v domnění, že to zastaví střely ze záporáckých útočných pušek, no a ono zastaví, pokud jste hlavní hrdina a nebo, že vás parta borců v kuklách nerozšířili samopalama na maděru v dřevěný chatrči a ani vás neškrábnou, když pár metrů od nich ujíždíte na obrovské neonové tříkolce. Tohle všechno s lehkým úšklebkem člověk u filmů tohohle řazení přejde ale co film sráží, jsou dlouhé a otravné dialogy a pasáže, kdy se řeší vztahy, které v tomhle filmu nemají prostě prostor pro jakoukoliv serióznost, takže působí vyloženě nudně a dementně. Tvůrci měli zůstat u prostoduché komediální řezačky s maximem akce, protože ta nevypadala vůbec zle. Hlavně v osobních soubojích, v tom jsou v Indonésii machři viz třeba Zátah: Vykoupení (2011) Nebo ještě lepší pokračování Zátah 2 (2014) Takhle ale film zůstal někde na půl, kdy se člověk v jedné scéně náramně baví a v druhé má chuť zmáčknou na ovladači FF (pro mladší generaci ty dvě šipky za sebou směrem doprava). Na což bohužel párkrát došlo. ()

Reklama

Reklama