Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Další pokračování prciček. Dalo se na to koukat, takový milý film na páteční cečer, ale na druhou stranu žádná sláva, kterou jsem od třetího pokračování ani nečekal. Opět se tu vyskytlo několik opravdu vtipných scének, ale těch bylo poskrovnu, spíše mi to přišlo místy až trapné a značně křečovité. Nemůžu si pomoct, ale pro mě je to za takových slušných 30%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trojka je síce najslabšia, dospelacka a menej sprostá, ale stále je to sranda. Otváracia scéna sa drží tradícii Jimových trapasov, ale neskôr prejdeme do útlmu a ku svadbe, no rozlúčka zo slobodou mohla viac ponúknuť. Stara známa parta tiež nie je v plnej sile a vedľajšie postavy, ktoré sa vrátili v predošlom diely tu už ani nevidíme. Najviac zamrzí, že scenárista celej trilógie dal priestor len trom postávam - Jim, Stifler a Finch. Kevin je tu už skoro ako vedľajšia postava a Oz sa ani neukázal. Michelle a Jimov tatko občas dotvoria par vtipných scén a v závere sa objaví ešte Stiflerova mama, ale to je tak všetko. Väčšinu scén zachraňuje hlavne Stifler. Aspoň, že soundtrack sa zas podaril (Matt Nathanson - Laid) Inak je to fajn zábava, ktorej by padlo dôstojnejšie zakončenie (ktorého sme sa chvála bohu dočkali v Reunion). Stifler: Vole. To mě sere, že už mě nesereš. 85% - 4* ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla příjemná zábava.Ve dvojce nebyl prakticky žádný děj a byl to díl velice trapný.Za to trojka je nejzábavnější a nejlepší ze všech tří dílů.Tolik zábavy jsem v teen movies ještě nidy neviděl nejlepší je samozřejmě Stifler(hlavně se svou čokoládou).I Finch je docela dobrý společník.Jim má tentokrát překvapivě méně prostoru,ale i tak jsou jeho trapasy příjenou zábavou.Prostě nepřetržitá zábava.Jak se říká to nejlepší na konec ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Série Prci, prci, prcičky je výjimkou z pravidla, že pokračování jsou vždy slabší. Tedy jen částečnou. První tři díly si drží dobrou úroveň, minimálně v rámci žánru; druhé a třetí pokračování sice jen recykluje jedničku, ale vždy to zabalí do nového kabátku, takže se to divákovi nepřejí. Od čtyřky dále je to však sešup až na úplné dno, ze kterého se zatím tvůrcům žádným pokračováním dostat nepodařilo (a doufám, že už těch pokusů zanechají, trápí tím akorát diváky i sebe)... Jak jsem již psal, ve trojce je vše při starém - roztržitý Jim, střelený Stifler, intelektuál Finch a ostatní - akorát ve svatebním hávu. A co je hlavní, baví... 70% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No už tomu trochu dochází dech, ale na ty 3* to ještě dá. Drží to hlavně Stifler kterej je největší píčus ze všech dílů (míněno v dobrým) i když některý trapasy jsou už trochu za hranou, hlavně ty čokoládový lanýže (kdo viděl ví o čem mluvím) každopádně jinak už to jede vesměs v zajetých kolejích. Nejlepší vzájemný odjeby si pak mezi sebou dávají Stifler a Finch, když vzájemně soutěží o to kdo přefikne sestru Michelle jo a soundtrack je pořád dobrej i když ne tolik jako ve dvojce. S přivřenýma očima tomu tu třetí hvězdu oproti původnímu hodnocení přidám i s přihlédnutím k tomu, že oproti sračkovním video pokračováním je to hotový skvost.50% ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Pri uvedení do slovenských kín rozdávali k lístkom prezervatívy. (-soch-)
  • Ve scéně s dortem Jim (Jason Biggs) vrazí do Stiflera (Seann William Scott), který dort rozdrtí, ale když dorazí psi a čekají na konci chodby, tak v následujícím záběru na Stiflera s dortem je vidět, že je dort zcela nedotčený. (Nathaniell)

Reklama

Reklama