Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Recenze (497)

Cival 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdičky. První polovina je vyloženě zoufalá a vyniká v ní režijní neschopnost Jesseho Dylana. Celá řada scén není ani vtipná, ani zábavně nechutná, ani nějak trapná, jen prostě vyzní do prázdna, což je právě Dylanova zásluha. Jako důkaz doporučuju srovnat taneční souboj Stiflera s nabušeným gayem s dancematchi ve Starskym nebo Zoolanderovi. To je úplně jiná liga. Naštěstí poslední půlhodina trochu narovnává dojem, protože film najednou začne mít atmosféru i jakous takous působivost. Ale to už je pozdě, navíc když u oltáře s výborným hercem Biggsem stojí taková matná Michelle. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

O něco slabší než dvojka. V žánru teen movies je to stále nadprůměr, ale opravdu povedených gagů už tu je oproti předchozím dílům méně a je to stále dokola to samé. A tolik brutálního "fekálního humoru" už v teen komedii zase dlouho nebylo - tím nechci říct, že je to špatně. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se opravdu upřímně zasmála a ani minutu nenudila. Pár nechutných situací a gagů se sice vyskytne, ale pořád jde o v rámci řánru o hodně velký nadprůměr. Jo a celou dobu jsem čekala, jestli přijde Stiflerova máma a .... To už se podívejte sami ;-) ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Jeden gag či hláška za druhým, smál jsem se v podstatě celý film. Dříve bych ohrnoval nos, že to je pokleslé, nyní si to plně vychutnávám. Stačí změnit pohled na svět a přestat hodnotit, co je "dobré" a co "spatné". ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Velice dobré zakončení prcičkovské trilogie u kterého jsem se upřímně zasmál. Stifmeister opravdu válí a celé je to zábava. Předsvatbová rozlučka byla taky super a nesmím zapomenout na Jimova tátu kterej zase válí. Navíc buzerování mezi Finchem a Stiflerem suprově funguje. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

U těchhle prciček jsem se opětsolidně bavil (ostatně, kdo by se nebavil, když to je zadarmo) a nikdo mi nevymluví, že Stifler je nejlepší postava. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Zo zásady filmy pozerám v originálnom znení, ale proste pri prvých troch dieloch prcičiek je český dubing nenahraditeľný a Stifler tiež. Tretie pokračovanie sa mi zdalo byť zo všetkých častí najkomickejšia a Stiflerov výkon najlepší. Prcičky sú najlepšia filmová komediálna séria ......................Soundtrack Christophe Beck: 1. Times Like These - Foo Fighters [4:27] ,2. The Anthem - Good Charlotte [2:56] ,3. Forget Everything - New Found Glory [2:34] ,4. The Hell Song - Sum 41 [3:20] ,5. Swing, Swing - The All-American Rejects [3:55] ,6. I Don't Give - Avril Lavigne [3:38] ,7. Laid - Matt Nathanson [3:04] ,8. The Art of Losing - American Hi-Fi [3:23] ,9. Fever for the Flava - Hot Action Cop [4:04] ,10. Give Up the Grudge - GOB [2:59] ,11. Bouncing Off the Walls - Sugarcult [2:23] ,12. Come Back Around - Feeder [3:13] ,13. Any Other Girl - NU [3:25] ,14. Beloved - The Working Title [4:29] ,15. Calling You - Blue October [3:59] ,16. Honey & The Moon - Joseph Arthur [4:45] ,17. Into the Mystic - The Wallflowers [3:39] ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Áno, už viem, čo je to láska. Láska, to nie je len pocit. Láska, to sú aj oholené gule.“ Fajn! Tínedžerskú sériu PRCI, PRCI, PRCIČKY nijako zvlášť neuznávam ani neurážam. Pokladám ju za priemer. Kým originál ma ešte ako-tak bavil (60%), dvojka skôr nudila (ale aj tak 60%). Trojka ma však príjemne prekvapila. Čím? Neviem. Možno aspoň náznakom o akúsi... vážnosť? Možno je to dané tým, že je posledná (a teda scenárista sa snaží zručne uzatvoriť všetky dejové línie, postavy a vzťahy medzi nimi). Najskôr ale preto, že sme si od roku 1999 s hrdinami prežili svoje a ich záverečné dospievanie a zaradenie sa do tomu odpovedajúceho života, vnímame s troškou nostalgickej dávky. Ale nebojte sa, o pojedanie psích výkalov ukrátení nebudeme. Našťastie je to stále rovnako vtipné a nechutné, ako minulé dva razy. K tomu babička, Veľkomrd Stifler, homosexuál, policajtka, zdravotná sestra, svokrovci, Stiflerova mama, „Nie je to tak, ako to vyzerá“ a Jimov otec. Jimov otec nemôže chýbať. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Od snímku jsem už moc nečekal, ale nakonec mě pobavil z celé série nejvíc. Narozdíl od jedničky a dvojky, kde jsou tak max. dva úžasné nezapomenutelné scénky, taky jich je hned několik, včetně tentokrát sympatické postavy Stiflera. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Po parádních dvojkách jsem už moc nečekal, takže můj výsledný pocit je naprosto skvělý. Určitě jedna z nejlepších teenagerovských sérií. Stiflerovo tancování v gay klubu nemělo chybu......:-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Není v životě mladého muže příliš možností ztrapnit se více, než při vlastní svatbě. Ale je to JEJÍ den, takže buďme vděční za to, že Jim bere trapasy jako nezbytnou součást svého života a příliš se jimi nevzrušuje. Já jsem se však nikdy nezapojil do proudu prcimánie, takže považujme za úspěch snímku, že mi v poklidu prošel před očima a nenabídl mi přitom žádný důvod ke znechucení. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Naši mladí a neklidní hrdinové už pomalinku dospívají a jeden se dokonce chystá strčit hlavu do chomoutu. Kupodivu je to spíše plus, American Wedding jakoby umocňuje "kultovní" zážitek předchozích dvou dílú a relativně "důstojně" uzavírá trilogii Prci, prci, prcičky známou pro svůj perverzní, záchodový humor. Zdálo se mi, že American Wedding se na oko snaží působit trošičku dospěleji, aby o to více vynikl onen jakoby nechtěný pubertální humor a to se daří více než dobře. S odstupem času musím říct, že jsem si to velmi užil, není to typ humor, jemuž byste se měli oddávat nějak často, v perverznostech a nechutnostech není ukryta inteligence, či životní pravda, jako to dokáže Kevin Smith, nicméně zábava, smích, zakrývání si očí rukou a přitom snaha koukat skrz prsty tady je a já tak po letech završují čtvrtou hvězdu! 7/10 ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Nejslabší ze všech tří dílů. Hlavně ze Stiflera se stala trapná karikatura. Na "Prci prci prcičky - rozvod" se už dívat nebudu. ()

Dudek

všechny recenze uživatele

Překvapivě naprosto pohodová komedie s povedenou druhou polovinou. Začátek velmi tápe a to po všech stránkách, ale spolu s přesunem přes polovinu se snímek záhadným způsobem uklidňuje - na čemž má nepochybně svůj obrovský podíl i stifmeister předstírání hodného chlapce. Podprůměrný scénář dává vyniknout neschopnosti Jesseho Dylana, který se s postem režiséra nepopral tak jak bych čekal. Jasné je tu většiny potenciálně povedených scén, kterým nezvládá dát ani špetku 'drajvu'. Velmi příjemná je ohraná scénka s návštěvou dvou pěkných striptérek propojená s (ne)zvaným hostem. Ač jsme ji mohli vidět již v několika jiných filmech, pričkám se daří dodat jí příjemný punc lehtivé vtipnosti. Ke konci se film bohužel dostává až do přílišné dospělosti, která má nejspíše symbolizovat i fakt, že z hlavního hrdiny se stává ženáč a je třeba přibrat trochu rozumu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco lepšie ako dvojka, ale aj tak je to už naťahovanie, čo len potvrdzujú ďalšie zbytočné časti. Tu to ešte aspoň bolo v tradičnom zložení, kde si ešte každý mohol vychutnať pôvodné dementné postavy. Zmena scenára mohla sériu zakončiť v tom najlepšom, čo sa nestalo a je to škoda, pre mňa sa týmto dielom končia dobré prci. 65%. ()

Reklama

Reklama