Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Třetí díl "opravdových" Prciček měl zůstat tím opravdu posledním, svatba by byla krásným zakončením komediální série pro jednu generaci diváků. Bohužel producentská lůza si usmyslela, že tahle značka by se dala ještě pořádně podojit a tak se začali natáčet neskutečný shity a ani (zatím) poslední díl pod názvem Školní sraz, ve kterém máme zase tu naši starou partu, už nešlape tak, jako tomu bylo za starých dobrých časů :) Svatba je však pořád nadprůměrnou komedií svého typu, chlapi už nám sice o něco vyspěli (až na Stifmeistera), ale humor tu pořád šlape tak jak má. Škoda, že tuto sérii nenechali po tomto díle spát, ty další části si fakt nezasloužila... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Len nedávno ma totálne znechutilo piate pokračovanie tejto série. Avšak moje masochistické filmové obdobie pretrváva aj naďalej a tak som si pozrel aj časť tretiu s názvom "Svatba". Je to natočené o máličko lepšie, hlavne čo sa hercov týka. No inak je to v podstate to isté. Nevkusná zmesica trapného humoru a nechutných sexuálnych narážok. Neviem ako vám, ale pochybujem, že mne bude niekedy pripadať zábavné súloženie so psami, pojedanie hovien či pozeranie na uslintaných nadržaných puberťákov. * ()

Reklama

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

První díl byl úžasný, druhý si k mému překvapení udržel nadprůměrný standard. A třetí díl není nijak pozadu. Komplexně je sice nestabilní, ale celou prcičkovskou sérii dělají momenty, které si zapamatujete. A ve trojce jich je opravdu požehnaně. A pokud hledáte hlavní charakter, je jím ve třetím díle rozhodně Stifler! ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší díl z trilogie prciček a to především díky komu? Stifler! Ano, dostal daleko víc prostoru než jsme byli zvyklý a je to bomba! Taneček na gay párty, parádní scénka v domě se striptérkama a především nesmrtelná story s čokoládovým lanýžem, tak ta je vyloženě a doslova k sežrání! A stejně jak si Stifi požírá luxusní čerstvý hovno, tak i já žeru tuhle svatbu! 90% ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Tak je to asi klasika, no. Puberťácká kravinka plná trapasů, které mi však přišly totálně uměle přivoděné - z těch situací by šlo snadno vybruslit a hrdinové si vždycky zvolili tu nejdebilnější cestu. A naopak některé další fórky byly hodně nedotažené. Dala bych 2*, ale Stifler (sorry, ale to je prostě hlavní hrdina, ne Jim) a jeho máma jsou nejlepší! ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Seann William Scott (Stifler) ztratil hlas během natáčení scény, kdy dělá asistenta trenéra amerického fotbalu. (Stocki)
  • Fred Willard (Harold Flaherty) si napsal některé své repliky sám, např. ve scéně s přípitkem, když má proslov. (Stocki)

Reklama

Reklama