Reklama

Reklama

Rocky Horror Picture Show

  • Polsko Rocky Horror Picture Show (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladí snoubenci Brad a Janet uvíznou za bouřlivé noci před závorou označující konec cesty. Vzpomenou si, že cestou viděli starobylý hrad a rozhodnou se tam hledat pomoc. Když dorazí, uvítá je muž s bledou tváří, prořídlou kšticí a temně rudými kruhy pod očima a požádá je, aby vešli. Tak se mladá dvojice ocitne na dekadentním večírku pána domu – Dr. Franka-N-Furtera, transvestity z transsexuální Transylvánie a zjevně nepříliš příčetného vědce. Ten jim představí svůj nejnovější výtvor, urostlého blondýna Rockyho, kterého si stvořil pro své potěšení. Začíná noc plná vášní, kdy si nikdo nemůže být ničím jistý, zejména pak svým pohlavím a sexuální orientací. (AČFK)

(více)

Diskuze

eltomito

eltomito (hodnocení, recenze)

Odpovídám o 5 let pozdějc :)
Byl jsem na půnočním promítání RHPS v Pasadeně v Kalifornii v kině Rialto. Většina lidí tam přišla v kostýmech postav z filmu. Ve frontě před kinem si nějaká ženská stěžovala, že se jí odlepuje trojúhelník na plášti, například. Před filmem ještě pouštěli nějakej úvod, jakože co se v kině nemá dělat a už při něm začala základní věc, že všichni v kině znali nějaký standardní komentáře ke scénám, takže když byl v reklamně typus s kolou a cigárem a hlasatel říkal, že v kině se nekouří, skutečný diváci začali skandovat "Do coly! Do coly!" Až to ten na plátně fakt típnul do kelímku s colou. A tak to šlo celej film. Například když hlavní hrdina řekne něco jako: "Věříte, že dokážu proměnit neživou hmotu v člověka?" Tak se diváci jednohlasně zeptali na něco jako: "Hele, víš, jak se nejlíp mrdá, když má ženská krámy?" A on na plátně odpověděl: "Ano, mám tuto znalost!" A tak to šlo celej film.

na příspěvěk reagoval Eseter

TheRaven

TheRaven (hodnocení, recenze)

V Aeru teď bývá interaktivní projekce docela pravidelně. Doporučuju.

Love.Gaara

Love.Gaara (hodnocení, recenze)

Tohle je naprosto perfektní film. Úchylný, divný, místy úplně pošahaný, ale neskutečně emotivní a na konci jsem (jako po každém dobrém filmu) měl depresi :D Chytlavá hudba a Tim Curry? No ten zaválel teda. Co víc k tomu říct. Nechápu sice, jak proti tomuhle někdo může něco mít, ale nejspíš proti gustu. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

názvy kapitol na českém DVD, kvalitka....

 

"Proklatá / zpropadená Janet" = Dammit Janet "Přes Frankensteinovo místo" = Over at the Frankenstein Place "Hledání úkrytu pro Riche Weirobse" = A Hunting Lodge for Rich Weirdos "Proměna" = The Time Warp "Jenom tak..." = If Only... "Dotek, dotek, dotkni se mě" = Touch-a, Touch-a, Touch me "Domácí lékař" = A Doctor in the House "Malinký Bonhomie" = Very Little Bonhomie "Znamení Meduzy" = The Medusa Device "Divoké a nezkrotné nápady" = Wild and Untamed Thing "Ahoj, Oblivione" = Hello, Oblivion

 (hodnocení, recenze)

Nepodařilo se někomu sehnat český titulky i k těm písničkám?

iwigirl

iwigirl (hodnocení, recenze)

Něco tak neskutečně bizardního jsem už dlouho neviděla - společně s neuvěřitelně chytlavou hudbou tvoří tenhle pelmel podívanou za všechny prachy.

burina

burina (hodnocení, recenze)

paascha - ako mozes napisat, ze ja tam rocku ako safranu, ked si u toho vydrzal 15 minut, omg btw ten soundtrack je bozsky

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

U nás vyšlo jen DVD bez otitulkovaných (do češtiny přeložených) písniček... Na netu - třeba tady - http://www.rockymusic.org/tags/Rocky+Horror+Picture+Show.php - jsou anglické texty těch songů... jsou většinou dost jednoduché, takže snadný "samopřeklad" :-) Teda až na to moře odkazů... člověk musí trochu vědět "o čem je řeč" :-))

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama