Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (537)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pár (doslova) zdařilých buranských gagů zde je a vzhledem ke krátkosti stopáže to překvapivě je celkem k vydržení... Místy. A to je také jediný důvod proč tak vysoké hodnocení, jelikož ač tvůrci evidentně v žánru mají nakoukáno, tak postrádají smysl pro humor. Zda to je či není u parodie podstatné si přeberte již sami... ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie teda fakt nemusím, tohle jsem viděl celé tehdy když jsem chodil ještě do školy. Puštěno ve třídě. A já jsem se divil jak se tohle může někomi líbit. Nikomu to neberu. Je to parodie, žánr, který fakt nemusím. Ale zde jsem nenašel nic co by mě zaujalo. A co měl znamenta příšerný začátek filmu ? Jak tam na sebe blily ? To bylo fakt odporný ! :D Fakt typický důkaz demence. Ale co, at se to ostatním líbím, za mě hodnotím na 0% = odpad! ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Podle mě ne zase tak špatné pokračování Scary movie, které má IMHO tak nízké hodnocení proto, že ač úroveň vtipů je víceméně stejná jako ve třech ostatních (tedy hodně docela slušných vtipů, pár naprosto skvělých, a hodně trapných), Scary Movie 2 je jasně nejnechutnější. Postava Hansona byla tak nechutná, až mi to připadalo směšný (chyťte se mé silnější ruky!), ale ostatním asi ne. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Jednička byla sice jen průměrná parodie, ale divák se u ní mohl docela pobavit. Ve dvojce jsou vtipy nahrazeny nechutnostmi a těch pár potenciálně vtipných scén je buď trapně zahozeno nebo rozpatláváno tak dlouho, až člověk neví, co mu na tom mohlo připadat k smíchu. Parodie na podprůměrný Zámek hrůzy a spoustu dalších nijak nesouvisejících filmů se zkrátka vůbec nepovedla. (Ale pokud máte zájem o nechutnosti, tak kam se hrabou Prcičky a spol.) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce překvapivě odporné a nevtipné. Když jsem se odvážil sequel zhlédnout celý, uznal jsem, že si odpad nezaslouží, ale i tak už z něj nikdy nechci vidět ani ťuk. Právě od druhého Scary Movie se totiž za parodii začalo vydávat příliš velké množství humusů, které s kdysi královským žánrem nemají nic společného. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 55. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Ve scéně, kdy správce domu (Chris Elliott) podává krocana, je možné všimnout si, že na talíři je i zelenina. Když však vzápětí talíř pokládá, zelenina na něm již není. (DivX)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama