Reklama

Reklama

Scooby-Doo a duch čarodějky

  • USA Scooby-Doo and the Witch's Ghost (více)

Shaggy, Scooby, Velma, Fred a Daphne sa rozhodnú prijať pozvanie čudáckeho autora hororových románov Bena Ravencrofta, aby prišli do jeho rodného mestečka to Oakhaven. Ibaže keď tam konečne dorazia, zistia, že v mestečku straší! A to duch miestnej čarodejnice... Ben je presvedčený, že ide o ducha jeho pra-pra-pra... Skrátka prababičky jeho dávnych predkov, krásnej Sarah Ravencroftovej, ktorú kedysi mestskí radní obvinili z čarodejníctva! Ben si je však istý, že ju obvinili a odsúdili neprávom – a chce, aby naši priatelia našli jej stratené denníky a očistili tak jej pošpinené meno... (TV Markíza)

(více)

Diskuze

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

CrypzzXD , killler107

Ani si nemyslím že je to nejlepší z těch jeho filmů.Nejlepší je pro mě asi Klídek scooby-doo nebo virtuální honička, ale každému se líbí něco jiného! :)

killler107

killler107 (hodnocení, recenze)

videl jsem ukazky a prej tam sou opravdovi zombie !! moc se tesim az to uvidim a kdysi sem brzo staval a bylo to na slovakach ( to jsem jeste neznal scoobyho ) a videl sem poslednich 20 minut ale uz si nato nezpominam , pamatuju si jenom to ze to byla parada

na příspěvěk reagoval fimler

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

killler107

killler107 (hodnocení, recenze)

nejlepší film se scoobym, to nemohu říct protože jsem ještě neviděl scooby doo a ostrov zombie, ale tenhle film mě ohromil vtipností, chytrostí, propracovaností, scénářem a animací. Sice sem ho myslím viděl slovensky ale je nejlepší co sem kdy viděl.

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama