Reklama

Reklama

Den po zítřku

(TV film)
  • Česko Po dopadu (více)

Obsahy(1)

18. října 2012 dopadne na Zem meteorit a způsobí nečekaně silné zemětřesení. Mraky prachu postupně zasahují severní polokouli a celou Evropu v krátké době pokryje vrstva sněhu. Katastrofa navždy změní vzhled Země. Dopad meteoritu bude znamenat konec civilizace v podobě, jak ji známe dnes. Někteří lidé ale zázrakem přežijí a své úkryty najdou v podzemních dráhách. Jejich jedinou záchranou je satelit schopný zahřát atmosféru. Najít ho musí Tom Parker, šéf ochranky Americké ambasády v Berlíně Všechna města přikryje sníh a z bílého horizontu trčí pouze poslední poschodí Eiffelovky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle už jsem se dlouho nenasmál. Vážně, je to ještě hustější zážitek než smotnout brko, pustit si Kojaka bez zvuku a do toho soundtrack ze Skály. Děkuju kanálu FILM+, že diváky zásobuje takovým hnojem, aspoň máme srovnání pro dobrý film. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Vykrádačka Day after tomorrow jako levná televizní verze, v které hlavní roli hraje Dean Cain(malá vyhaslá hvězdička, která hrála Supermana a skrz brutální hry jako byl Futuresport se dostala k televizi a z jejich pařátů pravděpodobně nikdy neunikne... )?Na Evropu spadne meteorit, který změní planetární klima a způsobí malou změnu v globálním rozdělení. Dean Cain jako manžel a otec se snaží dostat zpět do srdce Evropy(Berlína), aby se pokusil najít svou dceru a manželku, které byl nucen zanechat na místě dopadu a sám odletěl společně se svou vojenskou jednotkou do bezpečí. Naneštěstí někdo z Berlína ovládá satelit na oběžné dráze, který by mohl zničit vše na co si vzpomene... Tak se Dean vrací do služeb US Army a pomáhá vyřešit tento zapeklitý problém(kdo jiný než muž z ocele může pomoci?). Jde o další smutný příklad, kdy se televize snaží vykrást příběh nějakého trháku(nebo aspoň jeho pozadí) a opět se to televizním odborníkům nepodařilo a podle mě ani nikdy nepodaří. Pár slušných nápadů nestačí na udržení jednoho 98 minutového filmu a v tom by jim nepomohl ani skutečný superman. ()

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Áno, áno, "akožeakčné" scény, ktoré spomína Ripo, skutočne človeka dostanú do kolien :-) No ešte lepšie sú snehové tunely, ktoré vyzerajú ako z rozprávky o permoníkoch z produkcie Košického štúdia Československej televízie. No, príliš to netreba rozoberať, odpad ako vyšitý. Začala som pozerať z masochistickej zvedavosti a dopozerala len preto, aby som tu mohla tento film rozniesť na kopytách. Deana Caina som ani doteraz medzi skutočných hercov vážne nerátala, ale týmto sa pochoval ešte hlbšie. Bradatý síce pri slabšom osvetlení a z istého uhla pripomínal Christiana Balea, no to je asi jediný pozitívny zážitok z celého filmu. ()

ripo odpad!

všechny recenze uživatele

Celý čas som si vravel : Toto nemôže byť odpad! Toto nie ... Keby sa spojila produkcia Vyšnej Myšle a Dolnej Maríkovej, tak by ochotníci určite lepšie zahrali, ako .... nie ! To , čo som videl, sa nedá nazvať herectvom .... bleeeeah Kristepane a tie "akožeakčné" scény .... To snáď nie !!! ()

mis-ko odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad ako z učebnice - naozaj neexistuje čo len jedna jediná vec, ktorá by ospravedlnila vznik tohto filmu. ()

depony odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se takhle u filmu neděsil toho, co to kdo zase vyprodukoval. Filmy tohoto typu, tedy bezpředmětné vykrádačky bez úrovně, by se měly zakázat. ()

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Je naozaj ťažké uveriť, že ľudia, ktorí prežili "zamrznutie" Európy, by boli objavení až za 3 roky. Pritom sa nachádzali v kľúčovej vedeckej oblasti. Okrem toho ich podzemné tunely neboli vôbec hlboko. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Nebuďme tak kritičtí. Je pravda, že to je propadák, ale snaha byla. Dalo se to přežít. Ale je pravdou, že si to už nikdy nepustím. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ,ale tak zlý to není. Je sice pravda jsou tam poměrně nesmysly jako třeba běhat v -50stupních mrazu venku a nemít ani zakrytý oblyčej a jako by ani nemrzlo. Příběh špatný není ,ale zpracování pokulhává. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal velmi nadějně a získal si moje sympatie. Jenže... Jenže uběhlo dalších 15 minut a z filmu se stala neuvěřitelná fraška, která mě svým koncem úplně znechutila zážitek ze snímku. 15% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

...Ale nakonec jsem stejně dal odpad. Něco tak strašnýho snad nejde natočit ani pro televizi, ani pro distribuci přímo na video. To nejde natočit ani, aby to dali přímo někam na internet na stažení. S tím bych si snad ani šulina neutřel, kdybych ho měl od kapavky. Nebudu tady vyjmenovávat všechny zápory, protože jich je hrozně moc a mě se nechce. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ultimátna sračka. Je to katastrofický film po všetkých stránkach. Ako môžu byť tvorcovia spokojný s tým čo stvorili a ešte to aj pokojne vypustiť do sveta? A ako môže takýto druh filmu na seba zarobiť? No záhad je tu viac. Každopádne je v tomto filme všetko zle. Sračkoidný dej, ktorý nudí celú hodinu a pol. Scenár, ktorý napísal asi nejaký meteorológ z verejnoprávnej televízie. Herci, ktorý sa nemajú šancu uchytiť na čele s vyhasnutým Deanom Cainom ( Superman? - nech nežerem ). Efekty, ktoré by zvládli terajší študenti ako polročnú prácu. Akcia, ktorá je nevýrazná a nemá žiadny šmrnc. Napätie, ktoré bolo pre film treba vôbec nefunguje, aj vďaka slabej hudbe. Čo horšie si môže divák priať? Keby aspon aká taká atmosféra, ale ani to nie. Proste všetko o čo sa jednalo vo filme je divákovi u prdele. Katastrofa. Aj tá 1* je asi priveľa. 15% ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděla horší filmy, tenhle zase tak zlý nebyl. Takový oddechový film na sobotní podvečer, když je venku špatné počasí. Vydržela jsem až do konce, za to ta druhá hvězdička. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už jsem se bál, že se tu setkám s průměrným hodnocením, ale fakt, že jsem u tohoto filmu umíral nudou, alespoň nebyl úplně mylný. Námět - řadový, nezajímavý. Mise - nudná, hloupá. Postavy - bez charismatu, nevýrazné. Že je hrdina do poslední chvíle prakticky úplně laxní, co se osudu své rodiny týče, a že vše zachrání pouhý satelit, mluví za vše. I přesto, mezi špatnými filmy je tento jako jednooký král mezi slepými. Pálí mě dát vůbec tu jednu hvězdičku a nalézt hodnocení v procentech těsně nad hranicí, ale jsou větší a děsněji zpracované hrůzy mezi levnými TV filmy. 15% ()

Reklama

Reklama