Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Richard Bulit ztratí při ozbrojené konfrontaci s kolumbijskou narkomafií svého věrného černého parťáka, který skončí v komatu v nemocnici. Šéf ostřílenému profesionálovi přidělí nového kolegu - nemotorného, ale snaživého agenta Douglase Rippera. Ten dosud nikdy nebyl v akci, je však zdatným teoretikem: dosud přednášel budoucím agentům FBI na akademii ve Washingtonu. Ani jeden z mužů není svým novým parťákem příliš nadšený, na rozmíšky však není čas: čeká je vyšetřování spletité vraždy maloměstské striptérky Pamely Rose... V něm hraje důležitou roli každý ze svědků a zároveň podezřelých, především tajemný Phil Canon přezdívaný Quasimodo, šerif Steve Marley i krásná Ginger, do které se Ripper zamiluje... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Panečku, to je ale odpadů a názorů typu: ''Ani jednou jsem se nezasmál'', že nestačím zírat. Přitom se nejedná o stupidní film. Tahle komedie je sice nudnějšího rázu a nedokáže dostatečně zaujmout příběhem či postavami, ale zato je našlapaná hromadou geniálních frků řekl bych až v Zuckerovském stylu. Kdo se ani jednou nezasmál, se buď díval jinam nebo to jeho malý mozek nepobral. ''Sledoval tě někdo?'' ''Ne. Smazal jsem svoje stopy pneumatik a zametl jsem za sebou. Proto jdu tak pozdě.'' ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Není to zase až tak špatné, jak by se mohlo zdát. Jen je to zoufale nudné, většinu času nevtipné a místy dost trapné. Stále však o třídu lepší než-li pokročilé díly Scary Movie. Je to styl absurdního humoru, který byl i u Asterixe a Obelixe: Mise Kleopatra. Jen s tím rozdílem, že tady to není vtipné. Tedy takřka. Jsou tu dva gagy, které doslova dostanou do kolen. Což činí průměr jednoho zasmání na cca osmačtyřicet minut stopáže. Záleží na pouze na vás, zda vám to k dobrému zážitku u "parodie" stačí. ()

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má být vtipné? Ti Francouzi jsou blázni. Film vyšel na videu pod českým názvem Absolutně Scary! ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, aký je tu zlý priemer - ja som sa na tom výborne bavila :-) Možno je trochu problém v tom, že toto je film z roku 2003, ale je natočený v duchu paródií 80. a 90. rokov. Kadencia parodických prvkov ma privádzala takmer do eufórie. Asi každú minútu si robili srandu z nejakého klišé alebo žánrovky. Bláznivé paródie milujem - je úplne v pohode aj ak sú absurdné, prípadne do určitej miery cielene dementné. Tak to má byť. No a "Pamela Rose" je taká šialená, že som sa nemohla nesmiať :-) Francúzska pocta typicky americkému žánru. Pre mňa vydarená. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně scary ? Nebo spise absolutní nuda ? Vydržel jsem se na něj dívat celých 45 minut a pak jsem to musel vypnout, neboť větší kravinu jsem snad ještě neviděl a to jsem toho už viděl dost. Během této tzv. „komedie“ jsem se ani jednou nezasmál a jen jsem litoval ze jsem to vůbec zapnul. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Já jsem se zasmála jako už dlouho ne. Trošku mi to připomínalo humor Bláznivejch střel, kterej (na rozdíl od řady lidí z mýho okolí, který tomu "bělovlasýmu dědkovi" nemůžou přijít na jméno) hodně žeru. Nesrovnávejte hloupost postav s hloupostí humoru...a navíc - agentů FBI jako reklamy na inteligenci státních orgánů není nikdy dost. ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Tenhle druh humoru mi nic nerika. Je ale pravda ze nektere scenky jsou celkem vtipne, ale celkove je tenhle film neuchopitelny frantikovsky ulet, ktery zrejme chape asi jen sam reziser (???). ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Takové nic proti ničemu, je tam vidět obrovský potenciál sračkovosto, ale já si nemohu pomoct a Absolutně Scary se mi nějakým úchylným způsobem celkem líbilo. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Asi mám záchodovej vkus protože tohle je bomba.Ochutnávka koksu lžičkou,kazeta která umí popohnat auto a hláška nevšiml jste si něčeho óóóóóópravdu póóóóóóódivnééééééééééého je jenom útržek z týhle blázniví taškařice ()

John8 

všechny recenze uživatele

Tohle se nesmí brát jako seriózní pokus o film, a když na tohle přistoupíte bavíte se královsky. Hlavně se mi tam líbili parodie nejrúznějších efektů (zpomalení atp.) 4* zaslouženě ()

J. T. Kirk odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film vystihuje lépe název "Absolutní capina". To že so hrají frantíci na amíky ještě beru, ale zrovna tahle banda hrát neuměla... raději bych těch 95 minut čuměl do zdi než na tohle... Příště se musím tomuto snímku vyhnout za KAŽDOU cenu! ()

plagjoklas 

všechny recenze uživatele

To má byť čo paródia na mlčanie jahniat sedem a iné trhillery o seriových vrahoch? To je vážne už lepšie aj mlčanie šuniek ()

Reklama

Reklama