Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Znovu přicházejí na plátna našich kin: odvážný romantik D´Artagnan, melancholický cynik Athos, krásný a tajnůstkářský Aramis a ješitný dobrák Porthos. Vracejí se a s nimi všechny lásky, dobrodružství a intriky, tak jak je ve své legendární knize popsal nespoutaný bouřlivák Alexandre Dumas. D´Artagnan znovu zahoří láskou ke krásné paní Bonacieuxové, Anna Rakouská ještě jednou věnuje své diamantové závěsky vévodovi z Buckinghamu a nade všemi se bude vznášet temný stín hrozivého kardinála Richelieu. Čtyři přátelé opět vyskočí do sedel, aby se bili za čest Francie a srdce krásných žen, sledováni otcovským zrakem pana de Tréville a hněvivýma (byť krásnýma) očima zrádné Mylady. Doprovodíme je na cestě do Londýna i k La Rochelle, prožijeme s nimi dobrodružství soubojů i tajných výprav, nebezpečí dvorských intrik i romantiku lásky. Ale hlavně přátelství, hluboké a věrné, které, jak dobře víme, vzniklo díky Athosově rameni, Porthosově zlatému pasu a Aramisově kapesníku... (Magic Box)

(více)

Recenze (291)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mladé pušky vs. béčkovo prestrelený kardinál Richelieu (videli ste už niekedy Tima Curryho účinkovať bez výrazného prehrávania?). To všetko v balení od Disneyho. Hlúpučké, výpravné, svižné, popcornovo zábavné. A svojho času vďaka intenzívnej reklamnej kampani posilnenej hlavne ústrednou megahitovou pesničkou aj veľmi úspešné. Áno, mám to rád. Berte, alebo nechajte tak. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Klasicky zprasený klasický román. Šeď a nuda. Ale takovej paskvil jako Muž se železnou maskou s DiCapriem to naštěstí není. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Tupý produkt zatížený kupou tisíckrát viděného klišé. Alexandr Dumas se musel obracet v hrobě. S touhle verzí se nezatěžujte, pusťte si raději klasiku od Richarda Lestera. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že mušketýry je velice těžké natočit lépe, než už to bylo uděláno a pokusy o to (byť se sebehvězdnějším obsazením) jsou jenom ubohým plýtváním času a peněz. Tenhle film je toho bohužel smutným důkazem. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nějak se nám ta filmová zpracování mušketýrů zvrhávají...a to máme ještě Muže Se Železnou Maskou:). Ale abychom nedštili jenom oheň a síru - klasicky výpravné, klasicky hvězdně obsazené (i když trochu mladě), klasicky líbivě muzikálně doprovázené (titulní píseň All For Love od Bryana Adamse, Stinga a Roda Stewarta, zbytek Michael Kamen), překvapivě vtipné... Ve své kategorii o trochu víc než průměr. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tady si Hollywood asi chtěl trošku udělat legraci z Tří mušketýrů, ne? Charlie Sheen si po natáčení Žhavých výstřelů nasadil opasek, kožený trencle a klobouk s pérem na vrchu a myslí si, že mu budu žrát vážnější roli, když se tu chová úplně stejně jako ve Výstřelech? Kdyby si z toho tvůrci alespoň udělali legraci, ale já pořád čekal na moment, kdy se to zlomí a ono ani ne...Pořád tak stejně neutrálně vážný, rádoby vtipný, až se z filmu stala vysloveně neutrálně otravná adaptace, na kterou s radostí rychle zapomenu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $17miliónov║Tržby USA $53,898,845║Tržby Celosvetovo $111,000,000║ Vydarená verzia mušketierov, kde nie je núdza o dobrú "uvoľnenú" zábavu, šikovne ubiehajúci dej plný zaujímavých momentiek a moc poteší aj herecké obsadenie a akcia, plus na vrch hudba od Michaela Kamena tu je famózna. Za každým keď si k tomu prisadnem, neodtrhnem sa potom od toho. /85%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak trošku jiní mušketýři. Výborné obsazení, průměrný výsledek. Ke 2* chci jen říci, že jsou z důvodu, že si nepamatuju žádnou pořádnou hlášku. Tady měli nějaké zaznít. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jeden za všechny a všichni ve jménu hollywoodského pozlátka. Dokážete-li se odprostit od faktu, že tohle má s Dumasovou předlohou společného opravdu velmi málo, tak se můžete i solidně bavit. Tato verze má totiž mnohem blíže k zábavným taškařicím pro celou rodinu v nevázaném stylu Pirátů z Karibiku, než-li k vážnému historickému dobrodružnému snímku. Berte jak je nebo nechte být. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Mocinky moc zlobivý Tim Curry a poésii recitující kurevník Charlie Sheen vždycky zvednou náladu. Třetí hvězda je nevimzaco. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Kamen: 1. All for Love ,2. The Cavern of Cardinal Richelieu ,3. D'Artagnan ,4. Athos, Porthos and Aramis ,5. Sword Fight ,6. King Louis Xiii, Queen Anne and Constance-Lady in Waiting ,7. The Cardinal's Coach ,8. Cannonballs ,9. M' Lady de Winter ,10. The Fourth Musketeer ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nevydařená adaptace, která otravuje tím víc, čím usilovněji se všichni mušketýři snaží být nad věcí. Nejsem zavilý fanoušek předlohy, ale při pohledu na Sheenova Aramise jsem Alexandera Dumase veskrze litoval. ()

tron 

všechny recenze uživatele

No. Nie je to dobré. Sfilmovaná Dumasova literárna klasika pre divákov, ktorým sa nechce čítať. Zo šialeného hereckého obsadenia (Oliver Platt? Tim Curry? Chris O´Donnell? Charlie Sheen? To ako vážne?) stojí za zmienku azda len Kiefer Sutherland (HRÁČI SO SMRŤOU), ktorý poňal Athosa tak temne melancholicky, až sa do tejto s prepáčením blbej disneyovky vôbec nehodí. Snímku natáčali v peknej prírode, so slovenskými kaskadérmi z Borseusu a slovenskými koňmi. Rozpočet 30 miliónov, celosvetová tržba okolo 10. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Byl jsem překvapen, jak moc mi to připomínalo obyčejnou dobrou pohádku. Kdybych zůstal u této optiky, asi by to bylo za 3*. Ovšem vědomí, že má jít o epický velkofilm, jsem se po celou dobu nedokázal úplně zbavit, což mě dost rušilo, protože např. některé scény najednou nepůsobily vtipně, nýbrž směšně. A to není dobré! ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

"Jeden za všechny a všichni zničíme, co se na Třech mušketýrech zničit dá." Dumas by zíral, kdyby tušil, že se Anna Rakouská s Ludvíkem XIII. hluboce milovali, že d´Artagnan vyrazil na svou pouť hnán touhou pomstít svého otce a jak to skutečně bylo s mylady. Jenže v době, kdy vznikl Muž se železnou maskou nebo Mušketýr, je i minimální respekt k předloze něčím, co se nenosí. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Vůbec mi to nepřijde špatné, symaptické herecké obsazení a velice překvapivý děj, holt mušketýři trochu jinak.3,5* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tři tělnatí Mickeymousové s kordy, TO jako Richelieu, Sněhurka D´Artagnan a král Ludvík Pinocchio. Někde tam nahoře Alexandre Dumá, zda nepodat na Disneyho studio žalobu za znásilnění.. Řekl někdo Charliemu, že není na place dvojky Žhavých výstřelů? ()

Reklama

Reklama