Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lumpíci byli vysláni na zaoceánskou plavbu, jenže po drsném setkání s Dokonalou bouří skončili na břehu opuštěného ostrova. Je ale opravdu opuštěný? (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Oceňuju množství verbálních vtípků (tedy alespoň v českém dabingu) jako "Mobil přes palubu!" "Prosím, ženo, nech ho plavat!" nebo "Nejdřív mysli, potom štěkej!" nebo "Posloucháte ji, protože nakreslila kruh do písku?" "Jo!". Přestože je hodnocení tohoto filmu na ČSFD nízké (45%), nemohu si pomoci. Podle mě 4* zasloužené. Za komiku a "jinou a zajímavou" animaci (jedná se ale o jediný film, který jsem s Lumpíky viděl - seriál neznám - možná, kdybych znal celou sérii, budu hodnotit jinak). ()

bouncer odpad!

všechny recenze uživatele

Malé děti se ztratí v pralese a zažívají spoustu dobrodružství... Český dabing film nazval Lumpíci v divočině, já bých ho nazval strašlivou trapností, infantilností, špatnou animací a žádným kouskem citu jak zaujmout děti či jiného diváka... ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Heh ... čtyři rodiny se spoustou batolat se vydávají na prázdninovou plavbu lodí. Náhodou ztroskotaj na divokém ostrově, a malým mrňatům se může splnit jejich sen, být stejní jako slavný dobrodruh Nigel Brambora. Hm. Do toho se připlete právě výše zmiňovaný dobrodruh, se svojí rodinou (rozmazlená teenagerkyně, se zvěří mluvící děcko, opice, malej divoch a hloupá manželka). Hm. A k tomu divoká džungle, gepardice, hromada opic, prales a všudepřítomná mrňata... Něco tak stupidního jsem dlouho neviděl... V celém filmu jsou zhruba 3 fórky, z nichž 2 jsou navíc tak blbé, že se smát ani nejde.. Ještě měl film jednu možnost, alespoň zaujmout animací - ale i to se podařilo animátorům pěkně spackat... Takže pokud je vám méně než tři, nebo jste náhodou slepí, hluší a retardovaní zárověn, hurá do toho... ()

Painer 

všechny recenze uživatele

Nudná animačka s předvítalným dějem, která si zaslouží 2 hvězdy jen díky celkem propracovaným pohybům jednotlivých hrdinů!! ()

Reklama

Reklama