Reklama

Reklama

Tom Petty and the Heartbreakers: Playback

(video kompilace)

Recenze (6)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Kompilace písní Toma Pettyho a jeho bandu v podobě "cikcak" kvalitních klipů, z nichž si pamatuju právě pro Kim Basinger "Mary Jane' s last dance" , kde Tom unese mrtvolu, kterou krmí, obléká, tančí s ní a nakonec jí svrhne se skály. A další klip, kde se Johnny Depp stane rockovou hvězdou, manažérku mu dělá Faye Dunaway, klukovi sláva stoupne do hlavy a pád je o to bolestnější, ten song se jmenoval "Into the great wide open" . Obě písně byly hity a klipy k nim rovněž. ()

Micione 

všechny recenze uživatele

Runnin´ Down a Dream, Into the Great Wide Open , Don´t Come Around Here no More ,The Waiting , Mary Jane´s Last Dance - moc dobré videoklipy. ()

nevermore 

všechny recenze uživatele

Into the great wide open s Deppem, learning to fly, nebo Don't come around here no more, kde sežerou tu Alenku, to byly klipy na který nezapomenu. Pettyho a jeho muziku rovněž zbožňuju, tohle bylo prostě neco pro mě. ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Bozi klipy a bozi hudba. Ja tedy nevim jak to mate vy vsichni, ale u me v aute nejaky ten song od Toma Pettyho nikdy nechybi! (a vetsinu umim nazpamet procez velmi Rada zpivam se sebou) ()

Reklama

Reklama