Reklama

Reklama

Sestra II

  • USA The Nun II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

1956 - Francie. Je zavražděn kněz. Šíří se zlo. Pokračování celosvětového hitu sleduje sestru Irenu, která se opět střetává s démonickou jeptiškou Valakem. (Vertical Entertainment)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (244)

Fr 

všechny recenze uživatele

„DÉMON PŘEŽIL…“   Tak nemůžu říct, že by se jako nic nedělo, ale… vlastně se nic neděje. Jeden by mohl říct, že jde o precizně vystavovanej příběh, ale já po 50ti minutách říkám, že je to kurva NUDA! Pak to ještě začne bejt blbý jak troky a vůbec mě to nebaví! Nejzajímavější na tom jsou ty závěrečný titulky… (ne vole, kvůli vysvobození ne…) /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Taissa Farmiga je setrou herečky Very Farmigi, známou např. ze série „ V zajetí démonů“. 2.) K dnešnímu dni je film cca 230 mil. USD v plusu. 3.) Thx za titule „Martin Petřík“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Starý transvestita Valak opět útočí. Dozvíme se kde získával zkušenosti, než narazil na Warenovi. Často frflám, že jen atmoška, lekačky a dobré masky mi ani zdaleka nestačí a že i u hororu potřebuju příběh. Tak tady jsem ho dostal, jenže to taky není ono. To rádobypátrání dvou nunek a odhalování legendy, bylo vcelku nudné a na úkor dynamiky. To ovšem tvůrci divákovi převynahradili v dost divoké až akční poslední třetině. Což bylo pro změnu na úkor atmosféry. Výsledkem jsou dobré pasáže s fajn nápady, naroubované na unylé vyprávění staré jeptišky, při loupání brambor. Celkový dojem je rozpačitý, ale ne vysloveně negativní. Snaha přijít s něčím neotřelým, se v tak vyrabovaném subžánru počítá. A co si budeme povídat, těch špatných pokusů už bylo moc. Po titulcích je kraťoučká scéna, která mi potvrdila, že jsem v jednom okamžiku filmu, opravdu zahlédl krásné oči matky Taissy Farmigy. PS: snaha, nebo povinnost naroubovat černochy do všech filmů a seriálů, je zvlášť tady zralá na zasloužilý posměch. A to včetně poznámek o rasismu. Postava missisipanky....křoví jak vyšité...z kategorie černého pátého mušketýra, který by těm ostatním jen leštil kordy a u toho jim vyprávěl o dřině na plantáži. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[33%] Štěstí, že jsem tento duchařský horor neviděl v kině. Nebudu se zde rozepisovat, že je tento snímek související část ze série filmů z ikonického V zajetí démonů (The Conjuring) z r.2013. Každopádně tento horor postrádá snad vše, co bych od tohoto novodobého hororového žánru očekával. Napětí, pořádný děj, drsné a ozvučené scénky apod. Nemělo to skoro žádný náboj. Technicky to bylo natočeno relativně dobře, ale to je asi tak všechno. V druhé půli je tu dost sekvencí, kdy se tu pořád něco děje, ale co z toho, když jsem u toho skoro spal či jsem to vůbec nevnímal. Hudební skladatel Marco Beltrami je bohužel už dávno za zenitem, takže ani jeho OST mě zde vůbec nebavilo. Herci též nic moc. No, chtěl jsem dát jen 1*, ale nechci být až tak krutý, žádná trapárna to nebyla, jen jedna velká nuda, tak snad příště no. I když tento žánr je dle mě téměř už vyčerpaný … ()

Emerelle 

všechny recenze uživatele

První díl sestry je jednoznačně můj druhý nejoblíbenější horor (protože co může trumfnout chatu v horách, která má zabijáckého jednorožce?!). Každopádně, pokračování se dalo po konci "jedničky" očekávat. Postavu démonické sestry mám opravdu ráda, je prostě skvěle děsivá. Ty "lekačky" se po pár opakováních, ale omrzí a stanou se hodně předvídatelnými. Vizuálně krásné, ale dějově horší než jednička. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ale jo, šlo to, možná bych i řekl, že je to lepší než The Nun. Jen mě štve, jak celé Conjuverse využívá už naprosto pravidelně děti jako oběti démonů. Asi abychom s nimi více soucítili? A jestli něco neumí dělat, tak jsou vždycky tak přepálená epická finále, kde se ztratí atmosféra. 5/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (13)

  • Po titulkoch nasleduje ešte jedna scéna. (EvilMatus)
  • Ve filmu můžeme vidět obraz, na kterém je vyobrazen Valak. Stejný obraz již byl ve filmu V zajetí démonů 2 (2016). (Kejf.)

Související novinky

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

Horor Pět nocí u Freddyho boří rekordy

29.10.2023

Producent Jason Blum (Neviditelný, Uteč) si může mnout ruce, má totiž čerstvě na kontě další ohromný hororový hit, který navzdory slabším reakcím zaznamenal pro Blumhouse vůbec nejlepší otvírák v… (více)

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Reklama

Reklama