Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Mira (Alicia Vikanderová) je americká filmová hvězda, která již ztratila veškeré iluze o svém oboru. Po nedávném rozchodu přijíždí do Francie, aby si zahrála roli slavné Irmy Vepové v současné adaptaci klasického francouzského němého filmu Les Vampires. Mira se však příliš ztotožňuje se svou postavou v tomto temném thrilleru a hranice mezi ní a její rolí se nebezpečně stírají. Minisérie zkoumá šedou zónu, která odděluje realitu od fikce, imaginární svět od skutečného a umění od každodenního života. (HBO Max)

(více)

Recenze uživatele yvona k tomuto seriálu (2)

Irma Vep (2022) 

Ani komedie, ani drama. Co to je, pravděpodobně netuší ani autor. LGBT komunita a gender jistě jásá. Pro obyčejného diváka je to salát prázdných scén, grotesky a vylágrovaných dialogů o ničem. Tváří se to velmi inovativně, velmi sofistikovaně a velmi nadčasově. Nenechte se klamat. Je to jen obyčejný povrchní pokus už dlouhodobě dost neúspěšného  Oliviera Assayase. Jediné, co lze ocenit je absolutně dokonalý výkon Vincenta Macaigneho. ()

The Severed Head (2022) (E01) 

A rovnou to tam sází - multikulti, lesby, D&S, feministky, agender... Navíc ten kostým potápěče mě zklamal. Moc jsem se těšila a teď tohle? Fádní, okoukané, mnohokrát použité (nemusím ani snad jmenovat). ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama