Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři indiánští bratři Kenai, Sitka a Denahi žijí s ostatními členy svého rodu v lesní osadě. Podle starých kmenových tradic každý z nich obdrží své totemové zvíře. Když přijde řada na Kenaie, jeho zvířetem se stává medvěd. S tím ale není chlapec zrovna spokojen. Jednoho dne jdou bratři lovit ryby, když je zničehonic napadne obrovský medvěd a Sitku zabije. Kenai se chce pomstít. Pronásleduje medvěda až do hor a tam ho zabije. Chlapcův život se v mžiku změní, protože ho Velký duch promění v medvěda, aby v jeho podobě pochopil, co znamená láska, naděje, štěstí a přátelství. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Koda

Koda (hodnocení, recenze)

Zdravím, hledám VHS upoutávku na Medvědí bratry, která šla na VHS před Disney filmem. Bylo to v CZ dabingu a byla tam v tom i ukázka s Jeremy Suarezem a Philem Collinsem, jak měli u sebe opravdového medvěda a zpívali On My Way. Má jí někdo?

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

nesmejte sa mi ale ja som pri tom normalne reval.milujem taketo rozpravky a to som dospely ,asi so mnou nieco nieje v poriadku :D 

Fujara777

Fujara777 (hodnocení, recenze)

Mal som na mále, keď Kenaie vysvetľoval Kodovi to s jeho matkou. :( A losi! :D :D :D 

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

To sú podľa mňa ľudia, ktorí už nevedia byť nezaujatí, hodnotiť, ako deti. Primárne tím, je to určené. Okrem toho aj pre nás dospelých, old-school animácia v tomto čase, veď to je pomaly unikát. CSFD ani IMDB by nemali slúžiť ako ventil pre frustrovaných a inak zainteresovaných ľudí. Čo potom z toho má taký okoloidúci keď vidí tie hodnotenia?

Emo_Trdielqo

Emo_Trdielqo (hodnocení, recenze)

krasna rozpravka, ktora sa moze pacit kazdemu, okrem tych, ktory su debilny, a nevedia, co je animacia, smiech, postavicky atd atd...dokonca tu dali len dve hviezdicky!!! no nese*te ma ! ..davam 5*! x)

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

Nemám ráda animované filmy a když už mě nějaký nadchne, je to teda co říct. A právě tento mi učaroval svým chvílemi i dojemným příběhem, kdy nakreslené postavičky získávají cit a duši.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Môj najobľúbenejší animák od Walta Disneyho, vlastne všetky filmy od Disneyho sú skvelé (kvalitou), ale toto je niečo extra. Škoda, že to druhé pokračovanie už stojí za prd, no 5* je za mňa málo...

Medard

Medard (hodnocení, recenze)

Moc hezký film, jen nevědět že je to jiný film řekl bych že Phil Collins tu tak trochu vykradl sama sebe a hudba je někdy až příliš podobná Tarzanovi.

Reklama

Reklama