Reklama

Reklama

The Aviary

Trailer

Recenze (6)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě holky utečou před kultistou, ale během své cesty se nemohou zbavit pocitu, že je jim v patách a tak jim v jejich už tak vymytých mozečcích začne hrabat ještě víc. Nemá to prakticky nic. Prostředí vyprahlé krajiny je nudné, dialogy, o kterých je to především, nezáživné a samotné vidiny bez nápadu. Vyrušení z letargie přináší až samotný závěr, který tu už ale několikrát byl a režisérská dvojice se ho ani nesnaží něčím ozvláštnit. Malin Åkerman sice není bůhvíjaká herečka, ale podle mě má na víc. Tohle letí nenávratně do koše. ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Šli, Šli až si došli pro odpad. Naprostá ztráta času. Ale pokud chce někdo promarnit 95minut svýho života tak jako já nechť to zkusí. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Celý den v práci jsem si mnul ruce a těšil se na další SABAN films skvost a ano našel sem toto s mou hodně oblíbenou herečkou Lorenzou Izzo, která roste do krásy..tu Malin taky myslím znám asi. Teď ktomu napínavému filmu. Ano je vskutku velmi napínavý. Je to taková napinavá chůze po suchým písku, pak takový napínavý nudný kecy v posedu u seschlýho stromu a pak nějaký kecy i jinde. Nuda nezůstala pozadu a to je jedině dobře. Sem rád, že SABAN se stará o shity. Kdyby shity nebyly, nebyl by SABAN, neměl bych co hodnotit. Děkuju SABAN films za jedinečný zážitek. Pocity nudy nebyly ješte tak intentizvní jako u tohohle. Půl hvězda za Izzo a půl hvězda pro SABANY ať nežeru. SABAN SABAN SABAN ano ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Liceni toho jak mohou byt kulty nebezpecne, jejich presvedcovaci metody, empatie pro cleny, kteri v siti uvizli a pocity osamelosti tech, kteri se ocitli mimo kult. Snimek ukazuje jakou mame povahu, chovani v extremnich situacich a leceni z traumatu. V tomto ohledu se uvarilo z mala vice. ()

Chicharron 

všechny recenze uživatele

Dvě rakety na treku vyprahlou krajinou spolu soutěží, kdo z nich je větší kravka. Kromě té vyprahlé krajiny není na filmu vůbec nic zajímavého, akorát to, jak guru Jára nakonec zase všechny vypeče. ()

Reklama

Reklama