Reklama

Reklama

Láska ve vile

  • USA Love in the Villa
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čerstvě nezadaná žena (Kat Graham) se dozví, že kvůli zmatku v rezervacích bude muset sdílet krásnou vilu v Itálii s neznámým cynikem (Tom Hopper). (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Dosti bídná romcom, která ovšem navzdory strašlivě nenápaditému a nudnému průběhu zanechává příjemný dojem. Možná to dělá Itálie, možná řádka náznaků dobrých fórů, možná i dávka štěstí dvou ústředních postav - na začátku totiž divák rychle nabude dojmu, že jsou to tak nesnesitelní idioti (v podání dvou nevhodně zvolených herců), až jim to štěstí později jeden i přeje. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Učiteľka angličtiny na základnej škole sa vďaka neznámej zhode okolností dozvedá, že bude zdieľať svoje vysnívané miesto lásky vo Verone s Anglickým cynikom. Herecké obsadenie: Tom Hopper je bez zbytočných polemík veľký sympaťák s dokonalým americkým úsmevom. Trocha to síce prehnal s rysovačkou ale určite z neho zvlhnú nejedny nohavičky. Jeho romantický sekundant Kat Graham  je na druhej strane celkom obyčajne vyzerajúca žena. Ktorá sa vo filme svoj klasický look snaží vylepšiť extrémne krátkymi šatami, ktoré dávajú vyniknúť najmä jej zadku. Za mňa veľmi dobre zvolená dvojica. Prevedenie: Krása Verony na ktorej si tvorcovia zakladajú dokonalo funguje na srdce romantického diváka. Vtipy a romantické situácie sú ale zbierkou rôznych klišé a dokážu len málo pobaviť či zaujať. Pocity: Hlavnému páru som dokázal fandiť presne po romantický prienik vo viniciach potom už to bolo plné trápnych predvídateľných zvratov a zbytočností, ktoré film natiahli na neuveriteľné dve hodiny. Pridaná hodnota: Romantické klišé s dobrými hercami a neuveriteľne prestrelenou stopážou. 39% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Prilis mnoho lasky ve vile podle Netflixovych receptu. Dva atraktivne americky korektne rozmaniti lide Julie a Charlie se exoticke lokaci sblizuji az do doby, kdy jejich romance prestava byt uveritelna. Je to lehce zapomenutelny a predvidatelny film. Typ filmu, ktere pravdepodobne najdete na kabelovych televizich s nizkou produkcni hodnotou. Maji hloupe dialogy a obsazeni, ktere postrada vzajemnou chemii. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Láska ve vile je netflixovská romantika jako vyšitá, míněno spíše v tom negativním slova smyslu (alá červená knihovna). Na jedné straně máme nádherné prostředí Verony a okolí, které však na straně druhé nedokáže vyvážit scenáristické a herecké nedostatky. Kat Graham ušla, ale Tom Hopper a Sean Amsing byli hodně, ale opravdu hodně špatní. Jinak "méně je více" není nějaká prázdná fráze - v závěru už mě z toho neustálého omílání "Láska si najde cestu!" trochu bolely uši. Abych ale jen nehanil - postava Cassie byla místy i vtipná. Lepší dvě hvězdičky! ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Tom Hopper * Sem tam humor * Atmosféra Itálie * Neboli Tom Hopper je sympaťák každým coulem, a když se k jeho lišáckému úsměvu přidá britský akcent, rozhodně by si získal i mě. Škoda, že hlavní hrdinka mi moc nesedla. Vybrala bych k němu typově úplně jinou herečku. Film jako takový zařazuju do kategorie "odpočinek po náročném dni s dětmi". Jako jednohubka ke sklence vína nebo žehlení fajn. ;-) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Zelené olivy aj v reálnom svete privádzajú niektoré mačky do šialenstva podobne ako vo filme. Obsahujú izoprenoidy, ktoré sú štruktúrou podobné aktívnej látke z kocúrnika obyčajného. (Mandragor)
  • Exteriérové zábery sa skutočne natáčali v talianskej Verone počnúc meštianskym domom Casa di Giulietta, ktorý inšpiroval Williama Shakespeara pri písaní "Romeo a Júlia" až po Gardské jazero, ktoré sa nachádza neďaleko Verony. (Mandragor)

Reklama

Reklama