Reklama

Reklama

Láska ve vile

  • USA Love in the Villa
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Čerstvě nezadaná žena (Kat Graham) se dozví, že kvůli zmatku v rezervacích bude muset sdílet krásnou vilu v Itálii s neznámým cynikem (Tom Hopper). (Netflix)

Recenze (41)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mám z toho zmiešané pocity. Aj keď to bolo priam presiaknuté klišé a predvídateľnosťou, tak to malo slušný potenciál - a to najmä vďaka Verone, mestu Romea a Júlie, ktoré je priam stvorené na romantickú atmosféru. Po dejovej stránke to bolo celkom fajn rozbehnuté. Ale tá fáza tých trápnych pomstychtivých naschválov bolo nesmierne idiotské a prihlúple. Toto dosť filmu uškodilo a kľudne tam miesto toho radšej mohli dať niečo dospelejšieho. Inak, postavy boli fajn (až na partnerov hlavných postáv), aj po dialógovej stránke sa mi to páčilo, a kulisy veľkolepej Verony boli priam úchvatné. Takže hlavne za tieto prednosti dávam "až" 3* ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Dosti bídná romcom, která ovšem navzdory strašlivě nenápaditému a nudnému průběhu zanechává příjemný dojem. Možná to dělá Itálie, možná řádka náznaků dobrých fórů, možná i dávka štěstí dvou ústředních postav - na začátku totiž divák rychle nabude dojmu, že jsou to tak nesnesitelní idioti (v podání dvou nevhodně zvolených herců), až jim to štěstí později jeden i přeje. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická klišoidná romantika. Idú si na nervy, robia si naschvály, potom sa samozrejme zaľúbia, ale príde zádrheľ - oni vlastne zabudli, že niekoho majú. A potom sa to vyrieši. Chémia medzi postavami nulová, ale čo tam po tom, hlavne, že boli splnené hlavné podmienky diverzity. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Prilis mnoho lasky ve vile podle Netflixovych receptu. Dva atraktivne americky korektne rozmaniti lide Julie a Charlie se exoticke lokaci sblizuji az do doby, kdy jejich romance prestava byt uveritelna. Je to lehce zapomenutelny a predvidatelny film. Typ filmu, ktere pravdepodobne najdete na kabelovych televizich s nizkou produkcni hodnotou. Maji hloupe dialogy a obsazeni, ktere postrada vzajemnou chemii. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Láska ve vile je netflixovská romantika jako vyšitá, míněno spíše v tom negativním slova smyslu (alá červená knihovna). Na jedné straně máme nádherné prostředí Verony a okolí, které však na straně druhé nedokáže vyvážit scenáristické a herecké nedostatky. Kat Graham ušla, ale Tom Hopper a Sean Amsing byli hodně, ale opravdu hodně špatní. Jinak "méně je více" není nějaká prázdná fráze - v závěru už mě z toho neustálého omílání "Láska si najde cestu!" trochu bolely uši. Abych ale jen nehanil - postava Cassie byla místy i vtipná. Lepší dvě hvězdičky! ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Není to originální, o tom žádná, ale obsazení je fajn, chemie funguje, humor občas také, prostředí je sympatické a člověk se vysloveně nenudí. Slušná romantická jednohubka. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

poslední film tohodle kdysi svěžího žánru, kterej sem skouknul, a produkoval to Netflix. Leda že to tady bude v červenejch číslech. Pak snad. 20%. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo tak telentovaný režisér zo začiatku milénia, ktorý si vedel vyberať projekty, skĺzol do takýchto romantických hoven? Kedy nastal ten zlom? A samozrejme, je to Shitflix, zberači a buzeranti sú povinnosť. ODPAD! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Učiteľka angličtiny na základnej škole sa vďaka neznámej zhode okolností dozvedá, že bude zdieľať svoje vysnívané miesto lásky vo Verone s Anglickým cynikom. Herecké obsadenie: Tom Hopper je bez zbytočných polemík veľký sympaťák s dokonalým americkým úsmevom. Trocha to síce prehnal s rysovačkou ale určite z neho zvlhnú nejedny nohavičky. Jeho romantický sekundant Kat Graham  je na druhej strane celkom obyčajne vyzerajúca žena. Ktorá sa vo filme svoj klasický look snaží vylepšiť extrémne krátkymi šatami, ktoré dávajú vyniknúť najmä jej zadku. Za mňa veľmi dobre zvolená dvojica. Prevedenie: Krása Verony na ktorej si tvorcovia zakladajú dokonalo funguje na srdce romantického diváka. Vtipy a romantické situácie sú ale zbierkou rôznych klišé a dokážu len málo pobaviť či zaujať. Pocity: Hlavnému páru som dokázal fandiť presne po romantický prienik vo viniciach potom už to bolo plné trápnych predvídateľných zvratov a zbytočností, ktoré film natiahli na neuveriteľné dve hodiny. Pridaná hodnota: Romantické klišé s dobrými hercami a neuveriteľne prestrelenou stopážou. 39% ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Kat Grahamová sice není mým ideálem krásy, ale vila by se s ní sdílet dala. Film je nenáročná romantická komedie, která ničím nenadchne ani neurazí. Možná ji ocení spíše ženy než muži, neboť jsou empatičtější nežli mužské pokolení. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Za mě pohodová romantika s velmi sympatickým obsazením. Sice bylo všem od začátku jasné, jak to dopadne a možná, kdyby to zbytečně netlačilo na pilu, alespoň co se některých postav týče, tak by se dalo zvažovat i o hvězdičce navíc. Nádherná Verona a spousta veselých scén. Palec ;) ()

cepice 

všechny recenze uživatele

Dokonalá reprodukce italské nátury, Umberto! Každopádně film mohl mít kolem 90 minut, pár scén bylo nadbytečných. ()

barteca 

všechny recenze uživatele

Uffff, to bylo hodně těžkopádné. Herecké výkony vesměs trapně přestřelené. Ani tu Veronu neuměli prodat. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Originální“ příběh na startu na nože v cíli bez sebe nemůžeme být a mezitím nekonečná hodina padesát trápení. Chemie mezi jím a jí hluboko pod bodem mrazu…..Tom Hopper snad ani není herec a jeho konkurz probíhal stylem „sundejte si tričko – dobře – děkujeme“…..o milionkrát omletou zápletku jsme se už otřeli….vedlejší postavy aby se neřeklo, že žádné nejsou….cílovka zoufalé manželky po čtyřicítce….tady se asi nemáme dál o čem bavit. Jedna hvězda za kouzlo Verony a jedna za hudební podkres italských předělávek známých hitů. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo velmi dobre fungujuca kombinacia komedie a romantiky odohravajuca sa v krasnom talianskom meste Verona s nadhernou Kat Graham a sympatakom Tomom Hopperom,mila,pohodova i vtipna zalezitost,ktora aj napriek takmer dvom hodinam bavi po cely cas,jednoducho povedane ma to moc bavilo...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nie je to prvýkrát, že Hallmark-based filmy sú uvedené pod taktovkou Netflixu. Love in the Villa obsahuje všetky známe ingrediencie plochého a vypočítateľného romantického filmu. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Moooocccc dlooooouuuuhýýýýýý. Nikdo mi nevymluví, že dvě hodiny (proboha!!) je na romcom prostě příliš. Zvlášť když jediné co nabízí, je moc hezký vizuál (za to třetí *), nicméně bez jakékoli originality a s častým Hallmark vibem. Hlavní hrdinové jsou bezesporu sympatičtí (zejména Tom Hopper, když se usměje), i když Julie v podání Kat Graham u mě svým debilním chováním ke konci ztrácela dost bodů. Ale někdo to drama holt dělat musí, že. Je to fajn (dloooooooouhuuuuuuuýýýýýýýý) podívání na jeden večer pro romantické duše. Neromantici se podle mě budou dost nudit. ()

Reklama

Reklama