Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajný agent a jeho brat sa snažia zastaviť skupinu extrémnych pravicových amerických vojenských žoldnierov. Na ich čele je fanatický tajvanský šialenec, ktorý unesie zaoceánsku loď Queen Mary 2. Ne jej palube je americký a čínsky prezident. Cieľom vodcu únoscov je ukradnúť kódy čínskych atómových zbraní, ktoré by mohol použiť pre čínske rakety ICBM a viesť svoju súkromnú vojnu proti Číne. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Tahle věc mě opravdu rozesmála.:))) Jak dokázala tak nenápadně:) vykrást, co se dalo z Bondovek a katatrofických filmů a velice svébytně to zabalila do hávu, kterému vévodí Rachel Blakely v sexy šatičkách, s uhrančivým pohledem, ovládající asijská bojová umění a amatérsky se věnující pyrotechnice. Úchvatná záležitost.:))) Ideální pro demonstraci typu: ne takhle se to opravdu nemá dělat, ale může.:) Hvězdička za sexy Rachel, sympaťáky klaďáky a nespornou bavičskou hodnotu. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Ten typ televízneho akčniaku, ktorý je totálna nuda. V hlavných úlohách exhviezda zo seriálu Doktorka Quinnová a druhá exhviezda zo seriálu Melrose Place. Jeden drsnejší jak druhý. Musia zachrániť cestujúcich veľkej zaoceánskej lodi, ale k únosu dôjde až v polovici filmu a ani potom to nie je žiadny napínak. Z akcie ma zaujal snáď len jeden výbuch dodávky a jeden pekný kotrmelec nabúraného auta. Na pobehovanie v chodbách lode/korábu/továrni/akéhokoľvek bludiska už začínam byť alergický. Vyzerá to, že na nič iné sa tieto lacné akčniaky nezmôžu. Takže výsledkom je nudný odpad, ktorý nie je tak mizerný, aby to bola aspoň sranda. 1/10. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Typicky levná, podfinancovaná a vesměs nudná televizní produkce, ale pár malých pozitiv jsem tu aspoň přeci jenom na opakované shlédnutí našel. Pravda je, že podobnýmu typu filmu škodí, když se bere přehnaně vážně jako tento, ale aspoň sem tam nějaká koukatelná akční scéna se tam najde hlavně v první polovině. Je fakt, že ve chvíli kdy se rozjede únos, tak je to celé předvídatelné až do konce a pokud se těšíte na nějaký boj s teroristy na lodi, tak si nechte zajít chuť. Další věc která mě mrzí, že i když se tu objevil můj oblíbenec Jerome Ehlers, tak nemá na hodně omezeném prostoru prakticky šanci cokoliv předvést, ale ok abych tomu nekřivdil, tak na úplný odpad to není. Na to se nejrůznějších jiných výtvorů v této kategorii najde pořád ještě dost.15% ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Tenhle skvost ode mě dostal jednu hvězdičku, protože se mu podařila celkem složitá věc - jeho pitomost - a tedy směšnost - převážila nudu. Rozhodně nevím, proč to na Primě běželo s hvězdičkou, vždyť tam byl i jeden supernadaný mladý radista, který mohl představovat tak dobrou inspiraci pro nejmenší diváky. Hlavní kráska ve společenské róbě likvidující padouchy ze všech koutů světa byla moc milá a ten hrdina, co seskočil s šesti kilometrů na plující loď, si musel též získat všeobecné sympatie. Až možná ta ponorková bitva nepřinesla nic, nad čím by se nedaly vyvalit oči. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Už jen zbývalo dodat, že je to celé inspirováno skutečnou událostí. Tahle debilní slátanina si hraje na to, na co absolutně nemá, a tak vyznívá dost amatérsky, komicky a trapně. Za celý film jsem neviděl snad ani kapku krve (dost zvláštní na akční film), dál mě zaujal superseskok ze 6 kilometrů přímo na plující loď, ženský kickbox a dementní teroristé. A to, že se dá bomba zneškodnit hasicím přístrojem, už asi nikoho nepřekvapí. A tak asi jediné pozitivum je Rachel Blakely, která celou dobu pobíhala po lodi v docela roztomilých šatičkách. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Gold Coast v Austrálii. (BMW12)

Reklama

Reklama