Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Když se Leia rozhodne strávit letní prázdniny ve Wisconsinu, její prarodiče Kitty a Red Formanovi ubytují ve sklepě další generaci teenagerů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Seriál, v ktorom sa ten pridávaný smiech stává doslova otravne monotónnym mučivým nástrojom pre uši. Spočítal by som na jednej ruke, koľkokrát som sa zasmial aj ja zároveň... a ešte by mi pár prstov ostalo nevyužitých. Ja chápem účel týchto sitcomových pauzičiek na umelý smiech, ale keď je niečo až takto zúfalo kŕčovité a nevtipné, tak to s takouto rušivou zvukovou kulisou vyznieva práveže ešte bezradnejšie, silenejšie a trapnejšie a ani len úškrn zo mňa táto nevtipná partička nevymačkla. Ani keby mi z reprákov púšťali s tým smiechom marihuanový dym z Redovej pivnice. Nostalgia tu a tam preblikne, keď sa tu mihnú staré xichty (nebyť Reda, tak ešte hviezda dole). Ten rozdiel oproti novej generácii je ale celkom priepastný, lebo akonáhle matadori predajú slovo tejto novej omladine, tak je to proste len predvídateľne nudné a kŕčovité...Ak v súčasnosti takto vyzerá situačná komédia, tak zas dlho žiadny sitcom nechcem vidieť ani z diaľky... 6 epizód, stále konštantne vyluhovaný odvar. Strata času pokračovať. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

That '70s Show sem viděl možná pár dílů, takže v případě "devadesátek" se žádné nostalgické šimrání nekoná. Sice sem zhruba věděl kdo je kdo, ale camea herců z originálu mě nechávala chladným. A nechal mě jím i celý seriál. Chápu, že devadesátky nejsou tak specifická doba jako léta šedesátá a sedmdesátá, ale vůbec sem z toho seriálu neměl pocit, že by se měl odehrávat v té době. Občas tu sice zahraje nějaká písnička z té doby, děcka nemají mobily, počítače a fotit se musí normálním foťákem, ale i tak na mě celá tahle série působila jako klasický současný sitcom, navíc ne moc povedený. Ta chtěnost a tlačení věcí na sílu je tu strašně moc vidět a i když to není tak agresivně otravné jako Fuller House, (ne)funguje to v mnoha ohledech velmi podobně...40% ()

Reklama

inutihar 

všechny recenze uživatele

No, slabší, ale ani jsem od toho žádný zázrak nečekal. Devadesátky v tom nejsou ani vidět ani slyšet (že by nebyl rozpočet na licence nebo to scenáristi nezažili?) a mladí herci jsou strašlivě prkenní. Vlastně mě bavila jen Kitty s Redem, hostování staré party a trochu mladý Kelso. Pokud nevznikne další série, tak mi to vadit nebude. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsem devadesátkový návrat do Point Place dal prakticky na jeden zátah, nepovažuji ho za úplně štastný nápad. Když už oprašovat legendární značku, tak bych to viděl asi takto: Snažit se domluvit s co nejvíce herci původního seriálů, natočit jenom pár epizod a postavit to celé na nich…..něco jako např. American Reunion. Protože ať se Kurtwood Smith a především Debra Jo Rupp snaží sebevíc, stěr mladého Kelsa prostě nikdy nebude takový, jako od Ashtona Kutchera. Když jsem před dvaceti lety usedl v Redově garáži na starý gauč a dal jedno plechovkové s Dannym Mastersonem (nebo ovocný nanuk s Wilmerem Valderramou), prostě jsem tam byl, seděl jsem z Redově garáži v roce 1976. Možná to je tím, že jsem i já zestárnul, ale po dokouření jointu s asijským homosexuálem se devadesátky rozhodně nekonaly….to spíš škola v přírodě s Hannah Montanou. Zlatá devadesátá jsou nenáročný, ne vyloženě špatný sit-com, ale jako potomek původního seriálu působí spíš jako parazit. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mrzí ma to, ale nie. Najväčšou chybou seriálu je, že sa priživuje na klasike. A pritom nemá absolútne nič, čo by ho robilo tak pôsobivým, ako bol originál. Je síce fajn, že sa tu občas mihnú postavičky z minulosti ale sú neuveriteľne nevyužité. Humor je cringy a miestami veľmi silený. Ale najväčší problémom sú dejovo nevýrazné diely a povrchovo zobrazení hrdinovia. Všetky decká ( akokoľvek sympatické) nemajú hĺbku. Všetko sa točí okolo hlavnej hrdinky a o ostatných postavách sa dozvedáme len sporadicky. Preboha, veď o tomto to kedysi vôbec nebolo. A najsmutnejší pohľad je na Kurtwooda a Debru Jo. Nestíhajú. Nevládzu. A nedokážu utiahnuť celú sériu na svojich ramenách. Ale ako vravím decká sympatické. Všetko ostatné je nevtipná katastrofa. Táto doba sitkomom nepraje. Možno som zaujatý, lebo pôvodný seriál milujem ( až na poslednú sériu), ale dal som tomu šancu a bol som veľmi sklamaný. To, čo ma kedysi na tom bavilo, tu nebolo vôbec. A tak som sa tešil. 1-séria: slabých 40% ()

Galerie (283)

Zajímavosti (12)

  • Když Ozzie (Reyn Doi) mluví o radnici, kde jsou stále místa na uvázání koně, míří tím na jeden ze starých, ale stále platných zákonů, že ve státě Wisconsin stále musí být místa pro uvázání koní. (riza-do)

Reklama

Reklama