Reklama

Reklama

Monstrous

(seriál)
  • Jižní Korea 괴이
Fantasy / Mysteriózní / Thriller
Jižní Korea, 2022, 4 h (Minutáž: 40 min)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Ki-hoon Jung (Gyo-hwan Koo) je archeolog pátrající po zvláštním nadpřirozeném fenoménu, ale katastrofální neštěstí způsobí, že se jeho život změní od základu. Nyní se věnuje publikování vlastního časopisu „Monthly Strange Story“. Kvůli své exmanželce Soo-jin Lee (Hyeon-bin Shin) přijíždí do okresu Jinyang, aby provedl výzkum sochy „Gwibul“ (buddhistická socha posedlá poltergeistem). Zde čelí neuvěřitelně bizarnímu a děsivému fenoménu.
Soo-jin Lee je archeoložka zaměřující se na dešifrování starodávných spisů. Ve svém oboru je naprosté eso. Ovšem když její jediné dítě zemře, rozhodne se rozvést a odstěhovat do okresu Jinyang. Zde začne zažívat záhadné jevy, které ji donutí hledat odpovědi za pomoci jejího exmanžela. Mezitím obyvatelé Jinyang, včetně šéfky místní policie Seok-hee Han (Ji-young Kim), jejího syna Do-kyunga (Da-reum Nam), guvernéra Jong-soo Kwona (Ho-san Park) a čerstvě propuštěného vězně Yong-joo Kwaka (Dong-yeon Kwak) musí sami čelit těmto neuvěřitelně bizarním jevům. (mikki089)

(více)

Recenze (1)

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Malá a zábavně vizuální jednohubka, která ale jaksi trpí nezáživným scénářem, takže příběh je tu až moc nekomplikovaný nebo někdy nechápavý. Je to celé zkratkovité, protože banda lidí najde artefakt a to je v podstatě skoro vše. Pak přijde hned temná stránka, která se mi ale velice líbila a černý déšť je velice originálním nápadem. Takže když první díl ukázal ten déšť + halucinace + scary hudbu + zaslepené oči, tak se z toho stal docela zážitek. Masakr ve druhém a třetím díle také nabídl skvělý chaos a akci. Pak už to pomalu upadalo, a díky těm nechápavým situacím a osudu ostatních postav, jsem byl svědkem ubírání seriálu mimo můj chtíč. Naštěstí je super, že to má celkem pod 4 hodiny, takže jsem se naštěstí ani nenudil, ale čekal jsem něco více. Mé hodnocení: 6/10 ()

Reklama

Reklama