Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dwight a Bondhi informují Jimmyho. S rostoucím napětím shromáždí Dwight, Mitch a Tyson svůj tým. (SkyShowtime)

Recenze (10)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Ať se nám to líbí nebo ne, žijeme Dwightův život,“ stěžuje si při nácviku střelby jedna z jeho „zaměstnankyň“ s tím, že všem jim převrátil dosud poklidný život vzhůru nohama. Tohle prostě Taylor Sheridan umí. Stejně jako u Yellowstonu si diváka (ač nevypráví nějak objevně) zaháčkuje velice rychle – jako celek to funguje, má to tah na branku a hlavně silného ústředního hrdinu. A právě po něm jdou aktuálně zkorumpovaní poldové, drogový dealer a šéf motorkářského gangu Waltrip i nový mafiánský boss Chickie. A agentka federální agentury ATF Stacy má solidně zamotanou hlavu. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten wau efekt už pominul a stalo se z toho vcelku rutinní záležitost, kterou pořád rozhodně táhne Sly a táhne jí pořád skvěle. Chybí tu výrazný záporák, na tohle je těch minut stále málo. Tulsa jako město naskytne hodně, nějaký ten mini příběh, který se postupně skládá, ale já se malinko bojím, že zde dojdou náboje někde u druhé série. Trochu my to připadá jako seriál Banshee, který se odehrál někde jinde a samozřejmě byl pojetím tak svůj, ale trochu to tak cejtím, který postupem času už vyházel všechno a každý režisér se pak předháněl co z toho upatláme a necháme ty skvělé akční sekvence, který zde hledat nemůžeme a možná je to malinko škoda. Hláškující Sly stále stačí, jeho tým na papíře je, ale i zde v osmém dílu na konci přijde zvrat, ale v jádru pudla čekat devět dílů až za Dwigtem konečně někdo dotáhne a bude konečně soupeřem jak se patří je docela dlouhá díra v počtu dílů. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím více postav v seriálu máme, tím více má děj tendenci se motat kolem nich a hlavní tahoun je na obrazovce méně a méně (tedy než bylo v prvních epizodách). To dává dojem, že děj zpomaluje. Přece jen hlavní tahoun humoru (který mi tam sedí) je pouze Sly. A to vytváří dojem zdánlivé průměrnosti. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že je od tvůrců seriálu velmi hezké, že si vybrali svou slabou chvilku už ve druhé epizodě a nekazí mi zážitek z finálních dílů první sezóny. I při komentování předposlední části musím uznale vyzdvihnout dobře fungující netradiční kombinaci pomalého tempa, stupňujícího se napětí i stále častější akce. Nepochyboval jsem o tom, že se budu i v tomto případě dobře bavit, a ukázalo se, že jsem nepochyboval zcela správně. Co na to říct? Mnohé seriály mi nesedí, protože nejsem v jejich divácké cílové skupině, Tulsa King se ale evidentně točil pro diváky jako jsem já. / Poučení: Násilí plodí násilí, plodí násilí, plodí násilí, plodí násilí..................... ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama