Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je srpen roku 1940 a celá země trne v očekávání věcí příštích. Nikdo nepochybuje o tom, že věcí zlých. Neboť německá Luftwaffe se připravuje – jak Hitler věří – ke zničujícímu úderu. Zatím jsou ovšem nálety spíš výjimečnou záležitostí. Sem tam „cvičně“ přeletí německý bombardér a shodí pár bomb, které zničí sem tam nějaký ten dům. Jsou samozřejmě i oběti, ani těch však zatím není příliš mnoho. Jenže ten muž, jehož mrtvolu najdou hasiči při odklízení trosek rozbombardovaného domu, evidentně nezahynul při náletu. Pokud by ovšem Němci z letadel místo bomb neházeli kuchyňské nože… (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

sportovec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě osobní věci podobným seriálům propůjčují, jsou-li dobře udělány, věrohodnost a přesvědčivost. Tohoto seriálu si velmi cením. Je to příběh válečné každodedennosti Spojeného království. Mj. naší západní exilové armády. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku slabší epizoda, případ sice byl hodně zajímavý, stejně jako jeho rozuzlení, bohužel mě ale přílišné rozebírání osobních záležitostí zas až tak úplně nebavilo. Mrzí mě, že bylo samotné vyšetřování posunuto až na druhou kolej. ()

Reklama

Reklama