Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úřad Národní bezpečnosti možná mohl zabránit událostem z 11. září - kdyby byl existoval. Admirál McKee se teď musí postarat o to, aby se už nic takového nikdy neopakovalo. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Dárius 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nepovažuji za odpad-naopak.Dávat dohromady tým když každý si "hraje na svým písečku" je hrozně těžké.Mé oblíbené špionážní téma a pak boje s těmi hnusnými teroristy v Afghánských horách-moc fajn.Zajímavé je že film není v originále ke koupení-a od 3.2.2009-vysílán na Nova Cinema-ho už nedávali.Že by s novými fakty o WTC byl stažen s prodeje a nevysílán v TV?Vlastním nahrávku z TV kde právě boje s teroristy v horách jsou velice rozmazané.Film je taktéž známý s názvem"Bezpečnostní služba". ()

Trifi odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je o celou galaxii mimo už jenom proto, že s útoky na WTC to bylo ve skutečnosti všechno jinak. Nu fuj... Tohle je odpad na druhou... ------ Plus: Nic --- Mínus: Všechno ------ Recept: 100% hnusná propaganda ------ Hodnocení: 0% ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Už asi 350tej film na téma 11. září 2001 a už mi to přijde dost trapný. Krom toho že tohle už je fakt děsně okoukaný a pro mě nezajímavý, tak je to ještě příšerná nuda a zrovna tenhle film je obzvlášť mimo mísu, protože za prvé je to spíš jen taková chabá omáčka okolo teroristickýho útoku, samotná akce je tam asi jen na 10 vteřin jako záběr v tv na hořící "dvojčata" a za druhý je to děsně roztěkaný, chvilku to řeší rodinu jedný skoro oběti, pak zase skok do afghánistánu, pak zase skok na vládní program proti terorismu, no prostě děs a nakonec naprosto totálně cyber hyper ultra giga mega trapnej zvrat na konci s možností pokračování v dalším dílem. A to radši pomlčim ještě o dialozích, no tohle nemá cenu už dál řešit ()

Horak odpad!

všechny recenze uživatele

O diky, TV NOVA jako jedina tradicne uctiva najnilevn nejakym vydarenym propaganda brakem. Tendle je plny klise, tupych dialogu, zakernych arabu a hodnych vysetrovatelu na Guantanamu. Pri zaverecne scene, kdy dava sef Homelandu svejm agentum den na rozmyslenou, jestli chtej pokracovat v tom tuhym protiteroristickym boji a po dramaticky pauze ho zacnou vsichni prosit, aby do toho mohli jit snim, sem se rezal smichy a mlatil pestickou do stolu. God bless America! p.s. NOVo, co takle dat nejaky rusky oslavny snimek o hrdinnem boji proti banditum v Cecensku ci Gruzii? Ale jak Vlada rikaval, "vyvazenost" je domenou verejnopravni TV. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Původně byl film pilotním dílem k v té době novému a originálnímu seriálu. (Elbarto08)

Reklama

Reklama