Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když hrabivý bandita Alameda Slim začne spřádat plány, jak se zmocnit mléčné farmy Patch of Heaven, tři odhodlané krávy spojí své síly s karatekoněm Buckem a celou plejádou dalších zvířecích obyvatel statku, aby společnými silami dokázali svůj domov zachránit. Ve spolupráci s tajemným lovcem lidí Ricem se vydávají na cestu skrze nehostinnou západní krajinu, během které musí překonat všechny padouchy i nástrahy divočiny a polapit zákeřného Slima, na jehož hlavu byla vypsána velká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

U Disneye si páni producenti zřejmě neuvědomují, že problém v současné době není v typu animace, ale v příběhu. Kdyby měli pěkné scénáře, takové, jaké se objevovaly alespoň do poloviny 90. let (Kráska a zvíře, Pocahontas, ještě i Tarzan), lidi (a hlavně děti) by se dívaly rádi ať by to bylo animováno ve 3D nebo ve 2D. Jenže současným Disneyovkám prostě chybí pořádný děj a nápad a snaží se to všemožně dohnat různými cool hláškami nebo rádoby moderním pojetím (viz.Planeta pokladů), které však vyznívají nadmíru trapně. Je to hrozná škoda, protože úroveň animace zůstává pořád na velmi vysoké úrovni. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $50,030,461Tržby Celosvetovo $103,951,461║ Dosť povrchná zlátanina na to aby to mohlo zabaviť či akokoľvek zaujať, najslabšia celovečerná Disneyovka a dá sa povedať, že aj posledná bodka za klasickou 2D animáciou. /45%/ ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Tři krávy se rozhodli, že zachrání farmu. A nečekaně se jim to povedlo. Pár vtipných hlášek tam bylo, hlavně při těsném proejtím vlaků vedle sebe a křiku: "Jak jezdíš?" jsem se zasmál. Animace zaostávala, ale na to jsem u Disney zvyklý. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem, ač jde o Disneyovku, neslyšel, dokud jsem nesvíral stříbrnou placku v pazourách. Po pravdě, o nic bych nepřišel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No, čekal jsem, že to bude pořádná kravina, ale byl jsem docela mile překvapený z toho, že ten příběh je docela zajímavý a celkem pěkně ujetý. V hlavní roli tři krávy, které chtějí dopadnout nebezpečného zločince, to celé v odlehčeném westernovém stylu. Jak říkám, nečekal jsem nic, dostal jsem pak překvapivě zajímavý výsledek, který není zábavný vždy, když se o to snaží. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Naprostým právem zapomenutá Disneyovka. Už z úvodu je vidět, jak je to celé nefunkční a zoufalý pokus jet dál s tradicí 2d animovaných filmů ve stejném mustru, který nejen že už v té době, s čím dál tím větší oblibou 3d animace, skoro nikoho nezajímal, ale hlavně tady nedělá doslova nic jiného, než že jen jede striktně podle toho mustru. Takže tu jsou muzikálové scény, postavy, které se ze začátku mezi sebou vůbec nemusí, ale nakonec se spřátelí, jednoduchá zápletka o boji dobra a zla... nápad to sice nějaký má, ale všechno to působí úplně bez duše, jako by to začalo vznikat ještě předtím, než Planeta pokladů v kinech naprosto propadla (přitom pro mě osobně je Planeta pokladů jedna z nejlepších Disneyovek vůbec) a tvůrci tak začali tušit, že tohle bude ještě větší propadák, ale zároveň to museli dokončit a tak to celé co nejvíc odflákli. Ani já jsem donedávna nevěděl, že něco takového vůbec vzniklo a teď už vím proč. Naštěstí to aspoň netrvá moc dlouho, ale i tak mě to stihlo začít nudit... 2* ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější scéna je, když tam krávy a prasata krkaj. To už samo o sobě není nic moc. Děj taky za moc nestojí a celkově je to takový nepříliš záživný animák, který nemá divákovi moc co nabídnout, ať do originality, nebo zábavnosti. Hlavní kráva Osvaldová má ale perfektně sedící dabing a stopáž je přiměřená, takže nakonec proč ne. 60% ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

U nás na farmě, animovaný dětský film, je normovaný spotřební produkt. Animace je obstojně přizpůsobena nejmenšímu publiku. Divoký západ nezná cenu lidského života, proto cestu za spravedlností vykonávají zvířata. Jódluje se v krysařově tempu, lítý boj je zuřivě existenční, duchaplné bonmoty lze bez potíží přehlížet a Kousek Nebe zůstává i nadále rajskou oázou. Slečna Caloway je decentně shovívavá, Grace je roztržitá a Maggie je bezelstně přímá. Všechny jsou krávy a hrdinky k tomu. K hovězímu se podává přezíravá konina Buck, brumlavá kozina Jeb a vytrvalá bizonina Junior. Vydatnou večeři servíruje sebevědomý lovec lidí Rico, hostinu pořádá všehoschopný desperát v utajení Alameda Slim. Vlaky sviští, krávy se ženou, kůň zmateně pobíhá kolem. Malé děti budou okouzleni a ostatní si nemusí s ničím lámat hlavu. ()

emo 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadna katastrofa, ale od rozlúčky vo veľkom štýle to má fakt ďaleko. Na posledný veľkorozpočtový celovečerák to je fakt slabé... ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Neškodný animovaný film, převážně pro děti. Nějakou kreslenou magii v tom nikdo nenajde, ani srdcervoucí příběh. Kravičky se snaží chytit zlouna, známý příběh, jen teď jde o krávy. Šel jsem na to do kina za odměnu že jsem zvládl první den ve škole bravurně, to píšu protože mám k U nás na farmě miniaturní pouto. Viděno v kině ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Rád objevuju tyto drobné Disneyovky, občas se mezi nimi najde příjemný klenot. To ovšem není případ této kraviny! A... ne, tentokrát výraz „kravina“ nemyslím tak, jak by si jej zřejmě většina vyložila. Kraví dobrodružství s cílem dopadnout padoucha mi přišlo příliš průměrné. Představilo sice zajímavé téma zasazené do zajímavé doby, ale zbytek byl taková ta klasika, která zvlášť neurazí, ale ani nenadchne - průměrné postavy, příběh, a vlastně i animace. Oceňuju humor, který opět místy cílil na dospělejší publikum, ale tam by jakákoliv snaha o nadšení skončila. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Na Disneyovku nového tisíciletí to nebylo špatný. 2D bylo v roce 2004 už totálně out... ale Disney naštěstí neservíruje další srdervoucí příběh, ale prostou úletovou zábavu. Tři krávy se vydávají polapit padoucha na Divokém západě, aby zastavili dražbu farmy. Krávy (dáma v klóbrcu, osvícená new age dívka a lidová ženština) jsou vtipné stejně jako ostatní postavy a naštěstí se nesnaší hnát příběh do sentimentu, ale jen bavit. Je to pro menší diváky, ale bavilo mě to. ()

ekomo 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu sám, když řeknu, že tenhle film je jasným poklesem dolů v produkci společnosti Walta Disneye a jim podobných. Naprosto neadekvátní děj vůči animaci dnešní doby. Pro mě velké zklamání. ()

Reklama

Reklama