Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když hrabivý bandita Alameda Slim začne spřádat plány, jak se zmocnit mléčné farmy Patch of Heaven, tři odhodlané krávy spojí své síly s karatekoněm Buckem a celou plejádou dalších zvířecích obyvatel statku, aby společnými silami dokázali svůj domov zachránit. Ve spolupráci s tajemným lovcem lidí Ricem se vydávají na cestu skrze nehostinnou západní krajinu, během které musí překonat všechny padouchy i nástrahy divočiny a polapit zákeřného Slima, na jehož hlavu byla vypsána velká odměna. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $50,030,461Tržby Celosvetovo $103,951,461║ Dosť povrchná zlátanina na to aby to mohlo zabaviť či akokoľvek zaujať, najslabšia celovečerná Disneyovka a dá sa povedať, že aj posledná bodka za klasickou 2D animáciou. /45%/ ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

U Disneye si páni producenti zřejmě neuvědomují, že problém v současné době není v typu animace, ale v příběhu. Kdyby měli pěkné scénáře, takové, jaké se objevovaly alespoň do poloviny 90. let (Kráska a zvíře, Pocahontas, ještě i Tarzan), lidi (a hlavně děti) by se dívaly rádi ať by to bylo animováno ve 3D nebo ve 2D. Jenže současným Disneyovkám prostě chybí pořádný děj a nápad a snaží se to všemožně dohnat různými cool hláškami nebo rádoby moderním pojetím (viz.Planeta pokladů), které však vyznívají nadmíru trapně. Je to hrozná škoda, protože úroveň animace zůstává pořád na velmi vysoké úrovni. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem byl z této pohádky hrozně nadšený, ten nápad s Divokým západem se mi moc líbil, plus k tomu ty neskutečny sympatické postavy, prostě paráda. Dnes však musím uznat, že U nás na farmě je jednoznačně jedna z těch slabších disneyovek, která dnes již nenabízí nic extra zajímavého, kromě zbytečně užvaněných dialogů a z dnešního pohledu docela průměrné animace. Chyběl mi i nějaký pořádný humor, hlášky, cokoliv. Emoce rovněž téměř žádné, příběh slabý jak čajíček, celkově docela zklamání. 4/10. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Rád objevuju tyto drobné Disneyovky, občas se mezi nimi najde příjemný klenot. To ovšem není případ této kraviny! A... ne, tentokrát výraz „kravina“ nemyslím tak, jak by si jej zřejmě většina vyložila. Kraví dobrodružství s cílem dopadnout padoucha mi přišlo příliš průměrné. Představilo sice zajímavé téma zasazené do zajímavé doby, ale zbytek byl taková ta klasika, která zvlášť neurazí, ale ani nenadchne - průměrné postavy, příběh, a vlastně i animace. Oceňuju humor, který opět místy cílil na dospělejší publikum, ale tam by jakákoliv snaha o nadšení skončila. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější scéna je, když tam krávy a prasata krkaj. To už samo o sobě není nic moc. Děj taky za moc nestojí a celkově je to takový nepříliš záživný animák, který nemá divákovi moc co nabídnout, ať do originality, nebo zábavnosti. Hlavní kráva Osvaldová má ale perfektně sedící dabing a stopáž je přiměřená, takže nakonec proč ne. 60% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Keď Alameda Slim (Randy Quaid) zistí, že mu jeho kumpán dlhodobo zakrýva hlavou jeden z posledných neodkúpených pozemkov na mape, môžme si všimnúť, že na pozemku "Dixon Ranch" sa v rôznych prestrihoch mení farba značky a v jednom dokonca chýba úplne. Znovu sa objaví, až keď mu pomocník vysvetľuje, že sa mu na gauči jednoducho sedí pohodlne.
    (Hudino)

Reklama

Reklama