Reklama

Reklama

Vánoce v Connecticutu

(TV film)
  • USA Christmas in Connecticut
Trailer

Obsahy(1)

Elizabeth (Dyan Cannon) je kuchařská televizní hvězda, vzor amerických matek. Vždy upravená jako celá její rodina, venkovské sídlo naklizené a na stole perfektní pokrmy. To vše je ale pouze fikce, ve skutečnosti žije sama životem smetánky v New Yorku a vařit vůbec neumí. K její velké nelibosti má natočit vánoční speciál s hrdinným horským záchranářem Jeffersonem (Kris Kristofferson), který zase nabídku přijal jen kvůli tomu, aby mohl zaplatit škody na svém vyhořelém srubu. Ti dva jsou jako protiklady a ty, jak známo, se často přitahují... (J.Connor)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu se objeví skrytý vtípek od režiséra Schwarzeneggera, a to ve scéně v čase 22:03, kdy Tyler (Gene Lythgow) přijde do domu v kožené bundě, nasadí si černé brýle a řekne Arnoldovým hlasem frázi "I'll be back", tedy "Já se vrátím". (Rominator)
  • Režijní debut Arnolda Schwarzeneggera. (M.B)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama