Reklama

Reklama

Míša - vodní příšerka

  • Velká Británie Mee-Shee: The Water Giant (více)

Obsahy(1)

Mac je zničený, když jsou jím dlouho očekávané prázdniny zrušeny, a to kvůli odvolání jeho otce k záchranným pracem k jednomu z odlehlých kanadských jezer. Dozví se, že se jedná o jezero, kde podle dávných legend žije bájné stvoření. Mac odjede se svým otcem k jezeru v Kanadě a pokusí se objasnit pravdivost legendy. Pro Maca je navázání kontaktu s „legendárním stvořením“ jednodušší, než získat pozornost vlastního otce, dokud nezjistí, že „netvůrek“ z jezera potřebuje jejich pomoc… (Intersonic)

(více)

Recenze (19)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +zručně natočené, vhodné pro děti -je to kanadské a je to na tom poznat/// Roztomilé a neurážející. Sice nic vyjímečného, co už by tu nebylo, ale pro další generaci, další film. Mě to zas tak neohormilo, ale chválím, že je tu konečně film, který dětem nijak neublíží./// Celkem 62%/// ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Obvykle mám "rodinné, dobrodružné pohádky" rád a podle toho vypadá i moje hodnocení těchto infantilností a i na Mee-Shee vodní obludku jsem se těšil jako na pohodový relax. Ale ouha, hned první zádrhel přišel při seznamování s naším dětským hrdinou(poměrně nesympatický, bez charismatu a herecky totálně toporný) a u těchto filmů právě očekávám, že ty děcka svýma lumpárnama film osvěží a táhnou. A když tragické výkony předvedli i ostatní(u některých postav jsem si říkal PROČ??) k tomu naprosto uhozený příběh a když ani obludka nezapůsobila na mé infantilní já:(, tak bohužel nemůžu hodnotit jinak než podprůměrně. A jen si tak říkám, proč to jde s dětským filmem(nejen v českých podmínkách) tak strmě dolů. To si tvůrci vážně myslí, že děcka "sežerou" opravdu vše?? A navrch o tragických tricích se ani nemá cenu vyjadřovat. Velké zklamání. ()

Reklama

LeoH 

všechny recenze uživatele

Jistou dobu to děti v přehrávači docela točily a ani se jim nedivím – je to sice jen další klukovská variace na filmy s prehistorickými monstry s vyšší příměsí ekologicko-mutlikulturně-rodinných hodnot, ale trikově ani herecky neodfláknutá, natočená v krásné krajině a nikoli bez vtipu („Custer – není to zvláštní jméno pro Indiána?“ „Můj otec měl svérázný smysl pro humor.“) ()

Sansnom70 

všechny recenze uživatele

Pokud se mého názoru týče, tak ať si je zkopírované cokoliv, vždyť je to jedno. Jde přece o děj a jestli se vám film líbí či nikoliv. My jsme si tento filmeček pustili s celou rodinkou k nedělnímu odpoledni a relaxaci. Vydrželi jsme u něj celou dobu. Jsou tam sice jak se říká hluchá místa ale jak už někdo napsal, ten konec je krásnej. Pokud máte rádi příšerky z vody a nehledáte filmy z hvězdným obsazením a z hvězdným režisérem, tak si ho místo nedělní pohádky z rádia určitě pusťte. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Filmový příběh pro děti o přátelství Lochnesky (digitálního lachtano-plesiosaura) a malého chlapce. Jezero ohrožují i zlouni, ale jak to v každém správném dětském filmu chodí, hodní zvítězí a zlí dostanou co proto. Oproti jiným dětským filmům ale tady zlouni nevyváznou jen s boulemi, zde je to drastičtější což mne překvapilo. Digitální příšerky byly celkem povedené, ale často bylo vidět hlavně u různých šplochanců ocasem atd, jak jsou animace do filmu dodatečně vloženy. * ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve státech Nový Zéland (Auckland, Queenstown), Velká Británie (Londýn) a Kanada (Kelowna). (GASTON73)

Reklama

Reklama