Reklama

Reklama

Byeolttongbyeol

(seriál)
  • Jižní Korea 별똥별 (více)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Seriál nabízející pohled do zákulisí PR týmů, manažerů a novinářů v jihokorejském zábavním průmysl, kteří se snaží uklidit nepořádek vytvořený jejich hvězdami. Han-byul Oh (Seong-kyeong Lee) je vedoucí PR týmu ve Star Force Entertainment. Jedním z jejich top klientů je herecká hvězda a miláček veřejnosti Tae-sung Gong (Young-Dae Kim). Oba se znají již ze střední a vysoké školy, kde se stali zapřisáhlými nepřáteli. Neustále se hašteří, ale brzy k sobě začnou cítit i něco jiného. (mikki089)

(více)

Recenze (4)

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct, že jsem se opravdu hodně bavila. Tohle k-drama se pro mě řadí k těm kvalitnějším v oboru. Postavy nebyly přehnané, bylo to vtipné, dojemné, romantické - prostě tak, jak to má být. Ale! Za polovinou tomu začal docházet zápletkově dech a posledních několik epizod to příběhově skonalo. Nemám ráda, když je poslední díl "filler" a tady to tímhle "výplňovým dílem alá už nemáme co" začalo min. epizodou 15. Plus ubírám hvězdu za neuspokojení s koncem záporných postav. V reálném světě by takhle na 99 % záporáci zůstali nepotrestáni, ale tohle není reálný svět a chybělo mi zadostiučinění. Howg. ()

TedyM 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně typ seriálu, který od jihokorejské tvorby čekám. Vtipný, sladký, romantický a pohladí po duši. U Tae-sungových námluv jsem se nasmála jako dlouho ne. Ostatní páry byly taky moc fajn a pan právník prostě kus. Srdce se jen tetelilo a to je důvod proč tyhle seriály prostě miluju. ()

Reklama

sarulefilm 

všechny recenze uživatele

Motýlci v břiše od první epizody. Drama plné nádherné romantiky ale i skvělého humoru. Některé scény jsou přestřelené, ale tím správným způsobem, který vás rozesměje. Lee Sung Kyung a Kim Young Dae si výborně sedli a vytvořili úžasnou chemii. Příběh je zajímavý, nepřeplácaný zbytečným dramatem a bavilo mě to od začátku až do konce. ()

mikki089 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších dramat roku 2022. Herecké obsazení bylo naprosto dokonalé. Líbilo se mi, jak byla tato romantická komedie plná hned několika milostnými příběhy a více než jedním dějem, takže jste se nikdy nenudili. Obsazení do sebe dokonale zapadalo. Show byla opravdu odlehčená a zábavná. Skvělý humor, který vůbec nepůsobil nuceně. Velké plus pro všechny zdravé vztahy. Vřele doporučuji! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama