Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kriminálníci nehrají podle pravidel, tak proč by policajti měli? John Hebron (Cuba Gooding Jr) je moderní Drsný Harry. Když se mu někdo pomstí tím, že zabije jeho ženu a dítě, jeho život se v okamžiku změní. V naprostém zoufalství se vrhne do práce a nic ho nezastaví. Mstí se na drogových dealerech, zlodějích a vrazích, jimiž se město jen hemží. Otec Porter (Christian Slater) se snaží Johnovi pomoct, aby svou traumatickou ztrátu překonal, ale ani bývalý voják, který našel víru, nedokáže k Johnovi proniknout. Ten se místo k Bohu obrátil k láhvi. Mike je mladý drogový dealer, který prodává, aby se mohl starat o svou pětiletou sestřičku Angel. Dělá, co může, aby ji uchránil před hrůzami, které denně vidí na ulicích, a uvědomuje si, že ji dokáže opravdu ochránit jedině když se vymaní se ze svého kriminálního života a začne znovu. Jeho šéf Arment (Kim Coates) ho nechce nechat jít, protože Mike toho ví příliš. Mike ví, že je v pasti. Když dostane na starost ohromnou zásilku heroinu v podobě sošek Panny Marie, považuje to za svou nejlepší šanci k útěku. Sošku v hodnotě 20 milionů dolarů ukradne a ukryje ji v kostele otce Portera. Mike požaduje svobodu, ale Arment nesmlouvá. Společný přítel požádá Johna, aby Mikeovi zavolal a pomohl mu z jeho nesnází. Mike nic neřekne, jen Johna požádá, aby se postaral o Angel, kdyby se mu něco stalo. Když Mikea zabijí, Arment jde po Angel a snaží se zjistit něco o tom heroinu. John, který dostal příležitost malou Angel zachránit, což nedokázal udělat pro svou vlastní dcerku, se nezastaví před ničím, aby ji dostal zpět. S pomocí otce Portera se probíjí podsvětím, až se dostane k Armentovi. V patové situaci, která nastane, se ukáže, jaký John je nejen jako polda, ale jako člověk. (Filmbox)

(více)

Recenze (13)

Šefča 

všechny recenze uživatele

Béčko to možná je, ale mně se to líbilo. Kdo někdy viděl akčňák, zná pravidlo, že hlavního hrdinu nejde trefit. To bych tomu filmu nevyčítal. Od začátku je sice jasné, že se osudy těch dvou hlavních hrdinů potkaj, ale nebylo jasné jak, což na tom bylo to zajímavé. Za mě ten film stojí za zhlédnutí, nuda to není. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaká ta akce je až na konci, jak to u tehlech filmů bývá. Navíc mi přišlo, že Guding má málo prostoru, hlavní roli měli vedlejšáci. Hudba byla asi jediná co se dalo snést ten riff byl olrajt. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nudna zhovadilost s mnozstvom logickych dier a dementnymi postavami, ktora sa tvari neskutocne vazne. Vlastne ani neviem za co davam jednu *. Su aj horsie filmy, ale toto tiez nema daleko k odpadu. 1/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Dvě pohasínající hvězdy, ve filmu za 7 milionů dolarů, natočeném v Kanadě, který režíroval chronický béčkař Damian Lee. Ten v půlce 90. let, zásoboval české půjčovny akčními béčky s Jeffem Wincottem. Co od toho čekat? Kupodivu, Sacrifice je slušné DTVéčko, které táhne nahoru především Cuba Gooding Jr. Ten má evidentně na víc, než se plácat v podobném druhu filmů. Dobří jsou i nevyužitý Slater a jako vždy zlý Kim Coates. Scénář je jedno velké klišé, což tentokrát příliš nevadí. Lee tlačí na pilu dostatečně, takže když se tvrdý polda, co přišel o rodinu, začne sbližovat s malou holkou, která je náhodou sirotek, jedno oko nezůstane suché. Kdo od podobného filmu čeká originalitu, je idiot a měl by se jít léčit. Lee navíc pro scény flashbacků, použil záběry ze svého předchozího filmu, King of Sorrow. Celkově nijak světoborný, ale kompetentní film, který neurazí. Nic víc a nic míň. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Detektiv John Hebron (Cuba Gooding Jr.) se stále nevyrovnal se smrtí své manželky a dítěte, které nedokázal zachránit. Nyní má ale šanci vše napravit - pokud zachrání malou Angel, snad mu jeho svědomí odpustí. Bratr Angel, Mike, se zapletl s drogovou mafií - a podařilo se mu ukrást a skrýt sochu Panny Marie vyrobenou z čistého heroinu. Mafie ale nikomu neodpouští - Mike je zavražděn a Angel unesena. Jediným kdo ji může zachránit je detektiv John Hebron .. Takhle negativní hodnocení trochu nechápu - jasně, není to žádný velký hit, ale k odpadu má tento film docela daleko. Spíš bych řekl, že je to standardní detektivka, i když s trochu nezáživným hlavním hrdinou (fakt je, že Cuba Gooding je spíš komediální typ, a jeho utrápeného poldu jsem mu nějak nemohl uvěřit). Scénář je sice kopií jiných - a ruku na srdce - kvalitnějších filmů, ale od Damiana Lee se zas nějaké velké hity čekat nedají. Líbil se mi ale docela nápad s sochou z heroinu - sice na možnost takového provedení bych dvakrát nesázel, ale bylo to docela příjemné zpestření,. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomuhle filmu dát hodnocení odpadu, protože znám spoustu horších filmů. Nicméně tahla vykrádačka Muže v ohni je opravdu bída. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Laciné béčko bez špetky nápadu. Film si člověk pustí tak maximálně jednou za život a bohatě mu to stačí. Hrozná blbost. 1* za akční scény, jinak v podstatě není co hodnotit. 1/10. ()

Peter-1307 odpad!

všechny recenze uživatele

V súvislosti s týmto filmom ma napadla pesnička od Modusu - Pozhasínané - zhasnuté hviezdy filmového plátna, zhasnutý scenár, mŕtvy Damian to všetko veští zhasnutie dopozerania "movie".. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Naozaj dobrý film navzdory nízkemu hodnoteniu. Akurát ma sere, že keď to už končí viac než dobre stačí jedna veta od agenta FBI a je to celé v piči. A za to iba 4* ()

shrimpik odpad!

všechny recenze uživatele

Je vazne dost bolestive sledovat,jak ubohe filmy zacal Cuba Gooding Jr. tocit. Nezbyva nez doufat, ze se snad vse brzy obrati k lepsimu. Christiana Slatera je mi taky teda dost lito. Jednoduse receno, neztracejte prosim s timto filmem cas, jako ja.Je ale zase taky fakt,ze kdyz clovek vidi, jake filmy dela Damian Lee...No,hruza.Zapomente na to prosim. ()

Reklama

Reklama