Reklama

Reklama

Kevin, Sam a Rob mají zvláštní zábavu: připravují dokonalé loupeže, aniž by je uskutečňovali. Jenže jejich hříčka se jednoho dne pokazí: poslední projekt krádeže byl ukraden. Přichází k nim tajemný muž, který chce, aby pro něj vypracovali neprůstřelný loupežný plán, jinak předá jejich plány policii... Kdo koho přelstí v napínavém souboji důvtipu? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (82)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Působivé čtení. Odvážné, ale dokonalé plány. Moc se mi líbil ten, kde plánujete ukrást Stanley Cup." A mně se zase moc líbil nápad na zabití volnýho času - plánovat dokonalý krádeže. To by mě bavilo. Jenže má to háček - nejsem silnej v permutacích, při hodinách fyziky jsem spal a v chemický laboratoři mi explodovalo i to, co explodovat nemohlo. Když o tom tak přemýšlím, tak asi plánovat krádeže nebudu. Radši si pustím nějakej film. Tenhle má celkem originální nápad, pár povedenejch vtípků a poněkud nenápaditej konec. Ale je to kanadskej film, takže se ani jinej konec nedal očekávat. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teď sleduju že tento pro mě neznámý film byl natočen již v roce 2003. Trošku lepší průmeř v oblasti lupičských podfukových filmů. Na Dannyho Parťáky to pochopitelně nemá, ale zábava je hlavně v první polovině více než slušná. Celou první polovinu směle utáhne Ryan Reynolds, poté se přece jen začíná trošku vytrácet a s ním se vytrácejí i nepatrné vtípky, které občas utrousí. Ke konci již divák čeká jakou past to vlastně naši hrdinové přichystali Davidu Suchetovi. Foolproof rozhodně stojí za pozornost. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ten fígeľ, ako napáliť ešte väčšieho zlodeja ako som ja sám, bol celkom fajn. A potešilo aj účinkovanie Davida Sucheta, ktorý ukázal, že mu ani záporná rola nie je cudzia, aj keď zase na druhú stranu v postave Hercula Poirota ho mám predsa len najradšej. No ale tá nosná kostra krimi príbehu... nič moc, poväčšine iba nudné plánovanie. Slabší priemer. 55/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Variace na Dannyho parťáky. Nedosahuje jejich kvalit, ale kdo má rád vykrádačky s plánování, tak tahle není špatná. 70% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Parádní průměrný akční film, poměrně slušná zápletka, průměrné herecké výkony..zkrátka ideální podívaná třeba do vlaku. :) "It's an impressive read: bold, yet meticulous strategies. I love the one where you tried to figure out how to pinch the Stanley Cup. It's very..Canadian." ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Klasická hra na to, kdo koho nakonec převeze, se sympatickou trojkou hrdinů, Suchetem, kterému padouši opravdu jdou, občasným vtípkem, několika nečekanými zvraty a šikovně budovaným napětím, které funguje i když vše směřuje v předem daných žánrových mantinelech přímo a bez oklik rovnou k očekávanému cíli. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemný zlodejský filmík so svižným soundtrackom a la PODFU(C)K. Kombinácia žanrových klišé s vydareným vývojom postáv. Neohúri ale príjemne pobaví. Rozhodne zaujímavejší počin ako tak trochu nemotorné KTO Z KOHO. Ryana Reynoldsa je vážne škoda do romantických komédií... Film ako stvorený pre ohodnotenie 72%. Pohoda... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Malá ale docela zábavná hra na "dokonalý plán jak si namastit kapsu", která sice nedosahuje sofistikované rafinovanosti ani elegantnosti "Dannyho parťáků" ale dokáže slušně zabavit a tvářit se docela inteligentně. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lupičská krimi trpící, stejně jako mnoho podobně laděných snímků, překombinovaností, která je ovšem při vší snaze strašně průhledná. Vše zachraňuje poměrně slušné tempo a sympatické herecké obsazení, ačkoliv Ryan Reynolds mi zrovna tady příliš nesedí. 55% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Holka si kraje na drsňačku, pak dostane facku a je z ní hodná ovečka. Dveře od sejfu se určitě otevírají víc, tak to nemohlo být. Dobrý konec....hurá ha ha ha hurá!!! ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Najväčším tromfom tohto filmu mal byť zjavne ten "prekvapivý" zvrat na konci, až na to, že na ňom nič prekvapivé nebolo a celé do detailov som to prekukol dávno predtým. Ale inak celkom fajn film, na šikovných lupičov sa dobre pozerá. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení jednoho podzimního večera. Přiznám se teda, že jsem na to koukal jen proto, že tam hraje David Hewlett, kterého považuju za největší kanadský objev století, ale bohužel nemá zde prakticky žádný prostor. Jinak, co se týče filmu jako takového, jedná se spíše o lehce průměrnou záležitost se sympatickým hereckým obsazením a vcelku příjemným příběhem. Občas si sice říkáte, že ho mohli mít 100x na lopatě, a že to už moc přehání, ale pak hned vzápětí na to přijde další kousek, který krásně do toho předešlého zapadne. Suma sumárum se jedná o příjemné béčko, u kterého si budete ke konci říkat, tak jak tohle dopadne??! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Fajn akčná komédia, v ktorej sa mimoriadne páčil David Suchet, a typicky elegantný a hlavne dobrý herec Ryan Reynolds...dej je celkom predvídateľný, priamočiary, ale to v tomto prípade až tak nevadí..pretože film je dostatočne dobrý, aj keď viete čo sa vlastne stane...u mňa dobrý priemer ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nedomrle vtipné. 27letý mladistvě vyhlížející přitažlivý Ryan Reynolds (Kevin) a 29letý rovněž přitažlivý Joris Jarsky (Kevinův parťák Rob) spolu s roztomilým 57letým Angličanem Davidem Suchetem (chmaták Leo) dávají jakousi záruku příjemně ztráveného času před obrazovkou. A když přihodíte těch pár nedomrlých vtipů... ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Velmi zdarile dilko, ktere jaksi zustalo (neopravnene) mimo hlavni zajem filmovych kritiku a divaku. Reynoldse mam v oblibe cim dal vic a Sucheta nesnasim. Scenar je mi posvatny a necekane zvraty miluju. Co vic si prat? Jenom penize, zdravi a rozum. Jelikoz poslednich dvou ingredienci maji mladi a neklidni hrdinove pro dalsi z neprustrelnych planu, jak se tezce, ale za to elegantne dostat k hromade prachu. Tentokrat se ale zda, ze je nekdo mazanejsi nez oni... ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný akční thriller, kde jde o to, kdo s hoho a kdo koho převeze...Jak taky jinak. Jsou tři - dobří přátelé, kteří jen tak pro zábavu zkouší vymyslet dokonalou loupež, kterou provedou jen tak naoko. Jenže jednoho dne se ztratí plány a lítají v tom až po uši. Pečlivě naplánovanou loupež diamantů kdosi úspěšně zrealizoval a naše tři kamarády drží pěkně v šachu...Začíná hra kočky s myší, spíš s třemi myškami. Ryan Reynolds, Kristin Booth, Joris Jarsky jako trojice lupičů a David Suchet, který je drží v šachu ve filmu, kterému by slušelo k tomu, aby byl ještě lepší trochu víc akce a ne průměrné televizní zpracování. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....hrozne nudné,pomalé,nezáživné,snahy o vtip ostali len snahami.....ozaj netreba viackrát pozerať....mažem z filmotéky. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo dobrá akčná komédia. Príbeh je plný zápletiek a zrád. Herci majú medzi sebou veľa chémie. Divák skutočne verí, že sú priatelia, keď sa smejú, kričia na seba, hašteria sa a dráždia. 6/10 ()

Reklama

Reklama