Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv McGowanová skončila na akademii a je přidělena k detektivům Hartigenovi a Steveovi Turleyovi. Ještě než stačí kolegy pořádně poznat, je Hartigen zabit. Zatkli motorkáře, kterého zavřeli do opancéřovaného auta, ale motorkář auto rozpáral, jako by bylo z papíru, zabil řidiče i detektiva Hartigena a utekl z auta v podobě vlka. McGowanová nechápe, co se děje, a tak jí Steve Turley vysvětlí, že byla přidělena do zvláštního utajeného oddělení, které se zabývá vlkodlaky. McGowanová tomu nevěří, ani když jí Steve vezme za Mary, která je také vlkodlak, ale vlkodlak ochránce, jenž je na Zemi téměř jedno tisíciletí a chrání lidi před rozmnožením zlých krvelačných vlkodlaků. Mary je nablízku dívce Josii, která má už brzy poznat, že není jen tak obyčejnou dívkou. Josie je totiž vhodná k páření a rozmnožování pro krvelačný druh vlkodlaka... Turley s McGowanovou jsou v restauraci, kde pracuje Josie, a když jde McGowanová na záchod, je napadena vlkodlakem. Turley zavolá záchranku a jde se podívat za Mary, která leží také v krvi. Mary žádá Turleye, aby ochránil Josii a zabránil jí v dotýkání se jiných lidí, jelikož tak na ně přenese svůj pach a vlkodlak je posléze zabije. Hned na to Mary zemře a Turley okamžitě donutí Josii, i přes námitky jejího přítele Toma, aby jela s ním. Cestou domů Turley vysvětluje Josii, kdo byla Mary – a hlavně proč jí byla nablízku. Josie je vyděšená, ale Turley potřebuje, aby byla silná, jelikož ji ještě čeká proměna, která podle Mary již začala. Josie jde hned po příjezdu k Turleyemu do koupelny, jelikož se cítí divně, a když Turley do koupelny vstoupí, vidí, jak drsná a bolestivá proměna je. Jakmile je proces změny dokončen, odnese Josii do pokoje. Vlkodlak mezitím v nemocnici usmrtil McGowanovou. Turley si uvědomí, že v ohrožení života je každý, koho se Josie dotkla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (39)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně naprostá ptákovina. Nudný scénář, ve kterém jsou bezcharakterní postavy, přiblblé dialogy a nepovedená dějová linka. Nejen že je DarkWolf neuvěřitelně dementním snímkem, ale navíc dělá ostudu vlkodlakům, obávaným bytostem, které nahánějí lidem hrůzu již několik let. Zdejší monstrum je ale spíše k pousmání, i když možná ani to ne. Fanoušci vlkodlaků jistě zamáčknou slzu v oku a pomodlí se, aby se film rozjel, ale přesně to se nestane, film se sune svým pomalým tempem a neustále ním nutí své teorie, které ovšem nikoho nezajímají. Ano bych se nedivil, kdyby někdo po zhlédnutí zapomněl o čem to vlastně celé bylo. Jen na vlastní nebezpečí... ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne otrepaný scenár s hroznými hercami a efekty ani nevravím. Keby som to bral ako paródiu na horor, tak dajme tomu, ale horor bez ľakačiek je naozaj na posmech! Na míle viditeľné čo sa stane vopred. Škoda času. 15%. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečná píčovina co nestojí ani za koment. Jako ten obsah zněl pěkně trashově a na zdejší hodnocení nedám. Musím však v tomto případě konstatovat, že je ještě k filmu milosrdný já to prostě nebyl schopnej dokoukat. Trapnost nad trapnost. Nejhorší horor z vlkodlaky co jsem kdy viděl.0% ()

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Darkwolf patří mezi to nejhorší co už tak chudý vlkodlačí žánr přinesl. Ano původně jsem si myslel že nic horšího jak Werewolf: the devil´s hound nemůže být, ale opak je pravdou. Darkwolf přinesl to nejhorší co daný žánr může přinést, otřepaný a trapný příběh o tom jak si chce vlkodlak vrznout, o jeho vyvolené, a tak dále... Film je plný klišé a nehorázně debilních lekaček kterých by se nelekl ani člověk co nikdy neviděl horor. A další pěkně debilní věc je digitální proměna. Takhle debilní animaci jsem neviděl hodně dlouho, a to mám rád béčka. Tohle je věc kterou u vlkodlačin naprosto nesnáším, debilní digitální proměny. Dále tu máme uplně debilní hercenebo aspoň většinu mihne se tu pár známých tváří typu Kane "JasonVorhees" Hodder, nebo Steven "Pan X z Akta X" Williams, docela mě překvapilo že se tu objevily. Ale jinak ostatní herci nestojí ani za zmínku, jsou prostě úžasně strašní a ty jejich hlášky co furt kecaj, no lahůdka. Film nedoporučuju snad nikomu, ale možná na nějaké chlastačce se ujme. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak film sám o sobě za moc nestojí, ale odpad to pro mě není. Počítačové efekty jsou sice děs a hrůza, nic horšího jsem u vlkodlačích filmů asi neviděl, ale už jen kvůli tomu bombastickému svůdnému tanci musím zvýšit své hodnocení. Holkám to slušelo, erotické jiskření z toho jen vyzařovalo a když už nic jiného, tak tahle scéna je pastva pro oči. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nebylo tolik svlečených ženských s nádechem lesbické erotiky, myslel bych si, že to je nějaký hororový TV film pro čerstvé náctileté na páteční podvečer. Jenže on to není ani pouhý TV film ale video film, a na to je to dost slabý. Střih je místy dost otřesně ujetý (hlavně v těch rádoby hororových prostřizích - prostříhat navzájem lesbické ocumlávání dvou nahých slečen s vlkodlakovým požíráním oběti, to se jen tak nevidí), triky by ještě tak byly v tý finanční lajně, na kterou se film cítí, ale doslova to dokurvili tou počítačovou animací proměn, to je prostě k smíchu. Oceňuji poměrně dost krve, až jsem byl překvapen. Kdyby mi bylo tak 11 a koukal bych na to v pátek v podvečer, možná by mě to i trochu vystrašilo (a určitě bych ocenil ty slečny). Dneska už jsem ale náročnější, už ani ty hezký a nahý slečny nezpůsobí, abych jinak prázdný fim alespoň trochu ocenil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možnosti boli, možnosti však nevyužité. Chce to mať sex appeal, ale pri vlkodlačích hororoch skôr hľadám gore, ako lesbické výstupy a trápne lakyntropické vtipy. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Idem po stopách vlkodlačích filmov a vyzerá to, že všetky dobré filmy som už videl. Lebo po hroznom Werewolf: The Devil's Hound, tento tiež nie je žiadne terno. Ale aspoň má v pohode kameru čo ten rozhodne nemal. A má i sympatickú herečku i keď jej herecký prejav nestal za nič. To je k pozitívam, ale negatíva prevažujú. Nielenže herci nehrali nič, scenár bol neoriginálny, ale i maska a premena na vlkodlaka bola hnusne digitálna. Takže slabé 2*. ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Z příručky 20th centruy Fox pro filmaře začátečníky: ------ Vyskytuje-li se ve vašem příběhu monstrum, používejte co nejvíce záběrů viděných jeho očima. Nejlepšího efektu docílíte, pokud se bude obluda při přesunu dívat do podlahy. Před střižnou se přesvědčte, že jste zásobeni dostatečným množstvím záběrů na ubíhající zem. Pokud jste se zapomněli zásobit, platí následující pravidlo. ----- Jeden záběr se dá v průběhu filmu použít na sto způsobů znovu a znovu. Totéž platí u zvukových efektů jako chroptění, kvílení, střelba. Nebojte se být kreativní! ----- Pokud máte hodně špatně provedenou masku ústřední obludy, neukazujte jí nikdy celou v jednom záběru. Žádoucí jsou především dlouhé prostřihy na zuby, oči, nozdry. Napětí mezi obludou a obětí vystupňujete nejlépe prostřihem na ječící dívku a plastové nozdry. Čím více záběrů tímto způsobem vystřídáte, tím více napětí vznikne. Nikdy nezapomeňte, že i v tomto bodě platí předchozí pravidlo. ----- Technologie pokročila a to znamená, že dnes už se nevyhýbáme složitým morfovacím záběrům. Vše je možno vyřešit pomocí počítačové animace. Ta vypadá realisticky za všech okolností. ----- Chraňte majetek producenta! Pokud má ve vašem filmu dojít k likvidaci skel u auta, použijte detail na tříštící se sklo. V záběrech na celek vozu není potřeba čelní sklo demontovat, případně ani stahovat boční okénka. Stačí jen budete-li pevně doufat, že si toho nikdo nevšimne. ----- Ušetřit se dá i na samoúčelné nahotě. Přemýšlejte, zda musíte mít ve svém filmu zrovna krasavice. Krasavice jsou drahé. Pokud je ve vašem filmu postava jen proto, aby se svlékla, může to být přece jakákoli laciná štětka. Myslete ekonomicky. ----- Největší pecku přichystejte divákovi na závěr. Osvědčené jsou především závěry s vtipným dialogem nebo děsivé překvapení. Pokud je vtipný dialog málo vtipný a děsivé překvapení málo překvapivé, můžete k zesílení efektu použít obě varianty. ----- Při vší té autorské kreativitě nezapomeňte, že lidé nechtějí nic nového. Přílišná originalita našeho diváka mate. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ááá místní kritici zase jednou nerozdejchali, že někdo točí zábavné béčko. Je sice pravda, že počítačová proměna na vlkodlaka je zaručeně nejnepovedenější proměnou, co jsem kdy viděl, ale bože, no tak nebyl rozpočet. Příběh, že je krávovina? No a? Není to přece film, kterej vás má dostat moudrejma dialogama. Zábavné to je, krvavé taky, Kane "Jason" Hodder stále budí respekt a kromě krásného lesbického tance při měsíčku se dá koukat i na jiné pasáže filmu. Třeba na masakr na policejní stanici, překvapivou návštěvu v nemocnici nebo zdrhání před vlkoušem do skladu. I ty dvě holky v temné uličce byla fajn scéna. Vlkodlak vypadá hrozně, vlkodlačice lépe, ale tvůrci svůj film neberou vážně a na rovinu ho servírujou jako nenáročnou oddechovku na večer. A to plní v pohodě. Dal bych tři, ale když vidím samej odpad...tak just nadhodnotím :-D ()

Triny odpad!

všechny recenze uživatele

..ale musim se přiznat, že jsem to ajni nedokoukala.. tak třeba byl na konci (či v prostředku) nějaký super zvrat...:D:D ()

s.e.p.p odpad!

všechny recenze uživatele

!! SPOILERY !! ,,Abys ho zabil, musíš ho střelit stříbrnou kulkou........ do oka." Hodně laciná výplň nočního televizního programu, u které se počítá, nebo hlavně doufá, že se na ni snad nikdo nepodívá. Film o blonďaté servírce se samozapínací halenkou, která zjistí, že po městě pobíhá vlkodlak v říji... a ji si vybral za družku. Družku, která mu má porodit kopu křížených vlkodlačích zmetků, kteří vyhladí populaci a svět, tak jak ho známe, přestane existovat. Naštěstí je tu ale drsný policajt. Policajt s tužidlem tak pevným, že by mu účes vydržel až do druhého dílu, policajt, kterému tu noc vlkodlak roztrhal už dva parťáky. Policajt, který naši malou servírku ochrání....podle vlkodlačí příručky ji vystaví záři úplňku, aby zabránil její trvalé proměně v animovanou postavičku, měnící se ve vlkodlaka. Blondýnka nakonec vezme stříbrné kulky do svých rukou a po nekonečném finále zastřelí plyšáka na střeše policejní stanice sama.... do oka. Zapomněla ale na dost důležitou věc. Vlkodlak má ještě jedno oko a to v samotném závěru, těsně před nástupem titulků, v márnici otevře... žeby sequel? ,,Nevím jestli po tom všem co se stalo, dokážu zůstat tady. Říkala jsem si, že bych si zajela třeba k moři." ()

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Uff ...tak tohle bylo opravdu silné. Odporná vyblitka s účastí vlkodlaka ...jen je zvláštní, že takové filmy, které se točily o dvacet let dříve vypadají mnohem věrohodněji, měly hlavu i patu ...ale tohle opravdu ne !!! Mizerně přegitalizované momentové vsuvky běžícího vlkodlaka + jeho chatrný model, nulové herecké výkony ... a scénař musel psát také nějaký učedník. Proti tomuto paskvilu jsou zde někteří jeho zatracovaní vrstevníci oscarová veledíla. Zatím nejhorší vlkodlačí počin, jaký jsem měl tu čest zhlédnout. Nedoporučuji se po filmu shánět, extrémní ztráta času ! PS: Kane Hoddere, nasaď si raději hokejovou masku a rozsekej zase pár teenagerovských zadků. ()

Reklama

Reklama