Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do ospalého farmářského města každý rok přijíždí chovatelé včel se svými úly, aby na nekonečných polích zajistili velkou úrodu. Tentokrát je ale poklid narušen strašlivými zprávami. Šerif Lyndon Harris a místní včelařská expertka Riley Muir zjistí, že mezi včelami je roj zabijáků, který zaútočí na všechno, co se hýbe. Najednou obloha zčerná a množství nelítostných včel si začne hledat nové útočiště. Muir odhaduje, kam asi poletí... vždyť všude jsou lidé! V ohrožení je město i celé okolí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nastává doba, kdy je třeba nechat opylit pole, a tak přijíždějí včelaři, co křižují celou zemi, aby místním pomohli. Jeden vůz z Mexika (zřejmě ilegální) má ve svém nákladu i zabijácké jihoamerické včely. Aby to nebylo málo, tak v městečku se konají přípravy na festival medu. Do toho několik dramatických linek: šerif má před rozvodem, starosta je hajzl a snaží se vykoupit všechny farmy pro developerskou firmu a šerifův syn se nachází v problematické době dospívání. S přibývajícími úmrtími se snaží starosta celou věc bagatelizovat, byť šerif a entomoložka (a pak že je to povolání mužů) varují, že se městečko ocitlo na pokraji zkázy. Na rozdíl od podobných rovněž mizerných filmů je tenhle navíc hloupý. Jasně, včely během několika minut postaví nová hnízda, většinu zabitých nikdo nenajde a kaskadérský kousek v závěru je opravdu z říše sci-fi (nejprve rozdělám oheň v místnosti a pak se odtud pokusím prchnout...). Ještě že včely ví, stejně jako smrtící hmyz v jiných filmech, koho musí rozhodně sprovodit ze světa... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jojo, tenhle film jsem viděl nedávno znova v TV a můj názor se z minula nemění. Nemá cenu se tu nějak rozepisovat. Námět, herci, nějaký ten nápad to tu rozhodně bylo. Ale i tak, příběh je katastrofální, hlavně scény se včelamy jsou trapné. Konec úplně v háji. Hudba průměr. Nedokážu toto dílo zařadit do žánru pořádně. Akční ? Že by akce včel ? :-) Drama vůbec a horor možná by to byl horor kdybych sám zažil útok včel. No nic něco pozitivního se ve filmu rozhodně najde, ale moc toho není. Herci nejsou špatní, půměrní no. To je vše. Hodnotím na 25% = * ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Takové typy filmu mam rád, protože dokážou hodně nabídnou. Samozřejmě musí splňovat aspoň ze pár slušných kriterii, ale pokud je sračka ve vzduchu ke pak těžké čekat že doletí v bomba film. Tady se zkazilo všechno co ve filmu jde pokazit hrozný. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som asi nepoučiteľný. Myslím, že toto je už piaty film s tématikou vraždiacich včiel, ktorý som videl a neviem, či som niektorému z nich dal iné hodnotenie ako odpad! (a pritom sa k tomuto hodnoteniu uchyľujem len veľmi zriedka). Naozaj neviem, či za tou úbohou kvalitou všetkých tých filmov je samotná téma, ale asi k tomu prispieva aj fakt, že včely nie sú najposlušnejší herci a keďže sa s nimi na pľaci ťažko spolupracuje, väčšinou vznikajú digitálne. A keďže sa takýmito témami zaoberajú výlučne nízkorozpočtové TV filmy a filmy C-kategórie, výsledok je taký, aký je - scenár je slaboduchý, herci sú hrozní a scény s včelami nepôsobia hrôzostrašne, ale smiešne. A navyše tento kúsok ešte aj nechutne vykráda kultové Čeľuste. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ďalší enviro-eko-triler/horor, spracovanie pre televízie, vhodné na Dajto, AXN či CS Horor v takých neskorších hodinách, keď človek už viac menej ani nevníma a rozhodne nemá chuť na dobrý film. Ja som ho dal ako 8 v poradí z enviro 10 v rade challenge a stihol som popri ňom upratovač takže spokojnosť s mojim výkonom, nie s tým čo sa dialo vo filme. Klasický scénar tohto typu filmov, so zabehnutých koľají nevybehol ani o milimeter. ()

Blackberry odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nemalo nič spoločné s filmom, ktorý má mať nadväzujúci dej, gradáciu hlavných postáv, stupňovanie napätia a podobne. A záver úplne odfláknutý. Škoda času. ()

sellsakul odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoducho klasika. Človek si vstane o 10hod, ide sa najesť do kuchyne, zapne mega kino makíza a čuduj sa svete beží tam sračka ako mraky. A takto je to skoro každý deň, hnus. ()

Budisovie odpad!

všechny recenze uživatele

Pozeral som to pri písaní práce :). Ešteže som aspoň čosi stvoril, lebo inak by to bola mimoriadna strata času. :) ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Aky je ten cas relativny pojem, 80 minut trvalo ako cely den. To nie a nie skoncit, smiesne dialogy, absolutna absencia deja a..zbytocne sa rozpisovat, total hnus. ()

Pan.Antonin odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jste velcí fandové C. Thomase Howella, určitě si snímek pusťte, protože tu má hlavní roli. Jinak moc nemá smysl jej vidět, protože nic jiného vlastně nenabízí a je to opravdu příšerná podívaná. I mezi špatnými filmy to patří mezi ty nejhorší. ()

complex odpad!

všechny recenze uživatele

zbytočne niečo písať o tomto filme... je to horšie ako zlé, opať sa realizačný tím raz vyznamenal.... ()

Reklama

Reklama