Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem být milý, přistupoval jsem k tomuto dílu i přes nevalné hodnocení pozitivně naladěn. Bohužel jsem ale byl spíš překvapen - nebylo to tak hloupé jak jsem čekal, bylo to trapně komplikované, scénář s klišé na klišé a tak hrozně ukrutně předvídatelný, že by uspal i nemluvně (nadopované pervitinem jsem myslel samozřejmě - ha chabý pokus o vtip, stydím se). Jediná dobrá scéna - bitka s Rusem. Ostatní - špatně vykradené filmy - Mafiáni, Co dělat v Denveru ..., Rambo III apod. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Akčnost si představuji jinak než ujíždět před zloduchy v autě, za kterým vlaje loď:-) Takže jsem "hrdinům" ani moc nefandil. To, že mafiáni postříleli všechny, mě nepřekvapilo. A když jsem viděl, jak se hlavní hrdina v necelé třetině příběhu svíjel ve smrtelných křečích, tak jsem vypnul, protože sledovat, jak se zázračně zachrání a vezme si to synkovo tričko, které "zahání zloduchy",to se mi vážně nechtělo... ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarený akčný film. Má výborný príbeh o policajtovi v utajení, pri ktorého poslednej akcii náhodou zomrie aj syn vplyvného mafiána, ale už sa teší len na čas strávený so svojou milovanou rodinou, ktorý ho čaká. Lenže mafián nezabúda, pomocou svojich kontaktov sa o akcii dozvie všetko a dá vyvraždiť policajta aj s celou rodinou. Ale policajt to ako jediný s ťažkými zraneniami prežije a urobí všetko preto, aby sa pomstil a zničil celú organizáciu. So spracovaním som dosť spokojný, tématika pomsty mi v tomto žánri určite vyhovuje a to v akomkoľvek podaní. Tentoraz to síce nie je až tak priamočiare, ako to na prvý pohľad vyzerá, čo je ale čiastočne záporom, obzvlášť by som sa rozhodne obišiel bez toho zbytočne prekombinovaného správania hlavného hrdinu k mafiánovým najbližším, ktoré navyše aj občas spomaľuje tempo a tak by som skôr ocenil priamy nekompromisný štýl. Ale aj tak je to stále dostatočne zaujímavé, okrem hlavnej línie pomsty ma bavil aj vzťah so susedmi, nezaprie sa ani tá komiksová predloha, čo vidno hlavne na dvojici najatých zabijakov a celkom dobre to osvieži a tak väčšinu času ma to veľmi bavilo a aj tie slabšie časti sa dajú bez problémv pozrieť. Akcie je tu priemerné množstvo a je výborná. Tvoria ju dve veľkolepejšie akcie a viacero menších, je výborne natočená, odohráva sa v zaujímavých prostrediach, nájde sa tu viacero vydarených momentov a poteší aj slušný počet zabitých a niekoľko drsnejších likvidácií. Najviac sa mi páči celé finále, ale určite musím pochváliť aj útok na rodinu a treba spomenúť aj súboj s Rusom, ktorý síce vôbec nezapadá do atmosféry filmu, ale zase je dosť nápaditý a celkom vtipný. Herecké obsadenie je veľmi dobré, výborný Thomas Jane v hlavnej úlohe, slušní záporáci, aj keď John Travolta je tentoraz trochu sklamaním a dostatok zaujímavých vedľajších postáv, hlavne susedia. S réžiou a technickou stránkou som nadmieru spokojný, výborný vizuál, zaujímavá atmosféra a kvalitné triky, pre potreby filmu úplne ideálne. Síce najnovší Punisher s Rayom Stevensonom ma bavil viac, ten už je presne tak priamočiary a nekompromisný, ako sa pre tento typ postavy najviac hodí, ale aj toto je stále nadmieru vydarená akčná zábava, ktorá ma baví aj po viacerých pozretiach. 80% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sice sem čekal akční nářez (jako v komiksu) toho se tady bohužel nedočkám ale pár zajímavejch killů (když probodne řvoucího chlápka tak že je mu vidět ten nůž v puse) a hlavně za Rusáka kterej je neodolatelnej. Tom Jane vypadá drsně ale škoda že se štáb neutrhnul ze řetězu jinak by tenhle film byl fakt nářezárna prostě slibný téma ze kterýho šlo vymačkat milionkurvakrát víc stejně jako u Daredevila. Je to docela zábava a scény s tim kytarystou a z Rusákem si pouštim furt dokola. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdopak to hoří 1.. Zločin a trest komiksového Mydláře, jenž v triku s lebkou pravidelně trestá bourbon s etiketou divokého krocana, příkoří na slušných lidech a ve finále i celou Travoltovu famílii včetně ozbrojeného služebnictva. Mé osobní guilty pleasure, které se nebojí, i přes svou řekněme neinteligenci, ze sebe sama vystřelit (komunita kolem Bena Fostera, bitka s ruskou almarou, střídání heroické / namíchnuté grimasy Punishera) a k tomu je místy protkáno patřičně amorálním nadhledem. Hensleigh i zaujme na debutanta docela slušně zvládnutými akčními scénami a v porovnání třeba s žalostným Daredevilem se tento snímek nakonec vlastně jeví jako učiněný zázrak. S ohledem na závěr se obtloustlý tanečník Johnny zařazuje po bok acetonu do skupiny hořlavin I.třídy a v koutku duše jistě přemýšlí, jestli je horší být vláčen za limuzínou, nebo kritiky.. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Při filmování scény s noži Thomas Jane omylem bodl Kevina Nashe. (akisha)
  • Ve scéně, kdy se hlavního hrdinu chystají zabít a jeho ženu a dítě srazí auto, žena leží na zádech. V dalším záběru je však na boku. (Terva)
  • Pod dohľadom trénera sa Thomas Jane (Frank Castle) značne vypracoval kvôli role. Dve hodiny vzpierania, niekedy aj dvakrát denne. Tiež trénoval so zbraňami a výzbrojou. (Spilvo)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama